Vind mere med 888sport | få et 50 DKK free bet hver eneste dag

888sport_logo_side888sport giver alle sine danske kunder en fantastisk mulighed, for at få mere ud af deres gevinster. Der er nemlig et 50 DKK free bet på højkant hver eneste dag, hvis man som spiller rammer et samlet odds på odds 5.0 eller derover. Som nævnt, kan man som spiller hos 888sport, få ét free bet hver eneste dag – her anser 888sport “én dag” som værende fra kl. 00.00 til kl. 23.59 GMT.

Man kan både kvalificere sig til sit free bet ved at ramme en single til odds 5.0 eller derover, eller ved at lave et kombinationsspil som har et samlet odds på 5.0 eller derover. Som spiller skal man spille minimum 100 DKK på sin kupon og man skal ligeledes vinde sit væddemål for at kvalificere sig til sit free bet.

Så hvad enten du har en god fidus til et spil, eller har fået øjnene på et kombinationsspil – så længe oddset er minimum 5.0, samt at indsatsen ligeledes er minimum 100 DKK og du vinder væddemålet – så kan du nyde godt af et 50 DKK free bet, helt på 888sports regning. 

 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
92 Udbetalingsforhold
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
888sport Review
T&C Apply 18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 60 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Er det nemt at få fingrene denne kampagne fra 888sport?

Som altid er det utrolig let at få fat i en kampagne fra 888sport. Dog er denne endnu lettere få fingrene i, da der ikke skal tilføjes en boosterkupon til spillet. Derfor kan du let følge de få trin nedenunder, for at starte med at få dine daglige 50 DKK free bets

 1. Start med at trykke på vores link, som dernæst vil dirigere dig til 888sport. 
 2. Skal du oprette en spritny konto og/eller skal sætte penge ind for første gang, skal du blot fortsætte til punkt 3. Har du konto og allerede har sat penge ind før, kan du springe til punkt 4.
 3. Som ny bruger kan du benytte vores fantastiske tilbud, hvilket giver dig en velkomstbonus på 100 % på helt på til 1.000 DKK. Det eneste du skal gøre, er at bruge koden 100BONUS når du laver indbetalingen. 
 4. Log herefter ind på din konto og lav enten et kombinationsspil på minimum odds 5.0 eller spil en single, ligeledes til minimum odds 5.0. 
 5. Spil minimum 100 DKK på kuponen og kuponen er en vinder, vil du med det samme få et 50 DKK free bet af 888sport.
 6. Hent dit free bet via dit link i onlinebeskeden, som vil poppe op, når du er logget ind på din 888sport-konto.
 7. Du skal hente dit free bet indenfor de næste syv dage, efter dit kvalificerende væddemål er blevet afgjort.
888sport 50 dkk free bet hvar eneste dag
Spil minimum 100 DKK på kuponen og kuponen er en vinder, vil du med det samme få et 50 DKK free bet af 888sport.

Er der noget jeg skal være opmærksom på med denne kampagne?

Som altid med kampagner, er der noget som alle spillere skal være opmærksomme på. Du kan finde 888sports bonusvilkår lige her, men vi vil samtidig ridse de vigtigste punkter op nedenunder. Dog skal du være bevidst om at 888sport kan ændre på tilbuddet, så det er altid en god idé at kigge deres bonusvilkår igennem. Alternativt kan man kontakte deres hjælpsomme kundeservice, hvis man sidder inde med nogle tvivlsspørgsmål.

 1. Som nævnt flere gange, skal man ramme minimum odds 5.0 på et single eller kombinationsspil, samt spille for mindst 100 DKK på væddemålet.
 2. Ens væddemål skal være spillet for rigtige penge (dvs. Man kan ikke bruge bonusser, etc. til at spille for)
 3. Dit væddemål skal være placeret samt afgjort indenfor den samme kalenderdag.
 4. Du må ikke lukke dit væddemål med 888sports “Cash Out”-funktion, da væddemålet vil blive diskvalificeret til dit 50 DKK free bet.
 5. Du må ej heller gøre brug af bonusser, profitboost eller free bets, når du indgår væddemålet. Gør du det, vil du ligeledes blive diskvalificeret fra at få dit 50 DKK free bet.
 6. Spilles der et “Each Way”-væddemål. Tæller dette som to og derfor skal ét af dem være på mindst 100 DKK hver vej (dvs. 200 DKK i alt), for at kvalificere sig til 888sports 50 DKK free bet.

Kan jeg få et eksempel på hvordan det fungerer i praksis?

Som altid er kampagnerne fra 888sport rigtig lette at finde ud af, samt at gøre brug af – ikke mindst.
Først og fremmest skal du logge ind på din konto på 888sport, hvorefter du blot finder et single-spil til odds 5.0 eller derover, eller du laver et kombinationsspil, som du helt selv bestemmer, ligeledes til odds 5.0 eller derover. Du kan let kombinere en uafgjort i den næste Liverpool-kamp med at begge hold scorer i den næste kamp Bayern München spiller, for på den måde at få et samlet odds på over 5.0.
Herefter skal du blot spille 100 DKK og herefter skal du blot læne dig tilbage og vente på at kuponen går hjem. Så snart kuponen er afgjort (og det er en gevinst), vil man modtage en pop up besked, hvor ens free bet kan hentes.

Er der flere gode tilbud hos 888sport?

Som nævnt tidligere, har 888sport ligeledes en 100 % velkomstbonus til alle nye spillere, på helt op til 1.000 DKK. Det betyder at hvis du sætter 1.000 DKK ind på din nyoprettede konto, så kvitterer 888sport med 1.000 DKK til dig, hvilket giver dig 2.000 DKK at spille for. 

Det eneste du skal gøre, er følgende:

 1. Opret en konto hos 888sport via vores link.
 2. Indsæt koden 100BONUS når du laver din første indbetaling.
 3. Modtag herefter din 100 % velkomstbonus fra 888sport.

Er der noget jeg skal huske på, når jeg får min 100 % velkomstbonus?

Som det ligger i navnet “velkomstbonus”, så gælder dette tilbud kun nye spillere eller spillere som har deres første indbetaling til gode. 888sport matcher dit første indskud på op til 1.000 DKK. Det mindste du kan indbetale, hvor 888sport stadig matcher din indbetaling er 70 DKK. Velkomstbonussen bliver frigjort ligeså snart at din egen indbetaling er blevet omsat én gang til minimum odds 1.5.
Herefter har du 60 dage til at omsætte din velkomstbonus seks gange. Endvidere skal det nævnes at det er 888sports bonusvilkår og udbetalingspolitik som er gældende.