Anmeldelse af Marathonbet sportsbetting

Marathonbet har haft dansk spillelicens til at tilbyde sportsbetting siden efteråret 2021. Men selvom Marathonbet på papiret er en relativ ny online bookmaker i Danmark, er det faktisk ikke første gang, at de har tilbudt online betting til spilleglade danskere. 

Marathonbet Vores Rating 98/100
 • Mulighed for live betting på mange sportsgrene
 • Meget høje odds
 • Dansksproget kundesupport
500kr
93 Odds
>35 Spillemarkeder
Ja In-Play Betting
marathonbet bonus side
Velkomsttilbud
 • Høj udbetalingsprocent på store fodboldligaer
 • 35+ sportsmarkeder
 • Dansksproget kundesupport

Marathonbet ved første øjekast

Grundlagt
2021
Logo
Sprog
english
french
spanish
portugese
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Apple Pay Logo
ecoPayz Logo
Vis mere
Service
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML App Icon
Minimum indskud
100 kr

Virksomheden bag Marathonbet blev nemlig grundlagt i 1997, og har tidligere tilbudt online betting i Danmark under dansk licens. De var altså ikke en af de mange udbydere, som trak sig fra Danmark efter liberaliseringen af det danske spillemarked i 2012. Tilbagetrækningen skete dog et par år senere i 2015.

Marathonbet byder på konkurrencedygtige odds og er ofte markedsførende på markedet, især inden for de mest populære sportsmarkeder som fodbold, håndbold og motorsport samt de store ligaer som Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga og Champions League i fodbold.

Men nu er Marathonbet som en anden Fugl Fønix genopstået fra de døde, og indtager endnu engang det danske marked med en fordelagtig velkomstbonus, stort spiludvalg og høje odds.

Bookmakeren har hovedkontor i flere forskellige Europæiske storbyer, men har licens til at drive online betting og casino i Curaçao, og er dermed reguleret af The Curaçao Gaming Control Board.


Fordele og ulemper ved Marathonbet sportsbetting

En af Marathonbets helt store fordele er, at de har et omfattende udvalg af forskellige sportsmarkeder, hvilket giver dig mulighed for at oddse på en bred vifte af sportsgrene, herunder fodbold, håndbold, cykling, volleyball, e-sport og bordtennis. Med andre ord tilbyder de et imponerende udvalg af både populære og niche-sportsgrene.

Derudover er det et kæmpe plus, at bookmakeren tilbyder konkurrencedygtige odds inden for sportsbetting og har en yderst attraktiv velkomstbonus. Dertil kommer en høj udbetalingsprocent på de helt store fodboldligaer og Superligaen.

Deres hjemmeside er desuden intuitiv og nem at navigere rundt på, især når man live better. Alt dette gør, at Marathonbet er en seriøs spiller på markedet, som har noget at tilbyde både nye og mere erfarne spillere.

Med det sagt er der også et par ting, der trækker ned i den samlede vurdering. Det er heldigvis ikke decideret dealbreakere, men vi kunne godt savne en lidt bedre betting-app til samt live streaming af de enkelte begivenheder.

Fordele

 • Stort spiludvalg i mange forskellige sportsgrene
 • Stort udvalg af markeder
 • Mulighed for live betting på mange sportsgrene
 • Meget høje odds
 • Dansksproget kundesupport

Ulemper

 • Ingen live streaming
 • betting-app kunne være bedre
 • Ingen MobilePay indbetaling

500kr Välkomstbonus
98/100 Rating


Spiludvalg hos Marathonbet

Marathonbet har et imponerende udvalg af spillemarkeder, der dækker en bred vifte af sportsgrene. Du har mulighed for at oddse på velkendte sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey, amerikansk fodbold, Formel1, boksning og MMA. Men det stopper ikke der; de tilbyder også odds på mere nicheprægede sportsgrene som volleyball, rugby, futsal og eSport.

marathonbet esport

Når det kommer til fodbold, verdens mest populære sportsgren, skuffer Marathonbet absolut ikke. De giver dig adgang til at oddse på de største ligaer som Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1.

Men det er kun en lille smagsprøve på deres store udvalg af fodboldspil. Du kan også oddse på mindre kendte fodboldmarkeder, såsom Cambodia, Guatemala, Singapore og Ghana, ja, faktisk stort på fodboldligaer fra hele verden.

Det er dog ikke kun mangfoldigheden af Marathonbets udvalg af ligaer, der imponerer. De tilbyder også et stort antal væddemål på stort set alle kampe. For eksempel finder du over 500 forskellige væddemål til en tilfældig kamp i Premier League eller Serie A, hvilket er betydeligt mere sammenlignet med andre større og mellemstore danske bookmakere.

Uanset om du foretrækker vinderspil, live betting, næste målscorer, over/under på et bestemt antal mål, asian handicap, resultatet, halvleg/fuldtid eller en af de mange andre spiltyper, kan du med sikkerhed finde det hos Marathonbet.

Marathonbet in Test 98/100
 • Mulighed for live betting på mange sportsgrene
 • Meget høje odds
 • Dansksproget kundesupport
500kr VELKOMSTBONUS Besøg Marathonbet

Spiltyper hos Marathonbet sportsbetting

Marathonbets sportsbetting-sektion har over 35 forskellige sportsgrene, der spænder lige fra fodbold og basketball til badminton og politik. Inden for fodbold tilbyder de faktisk nogle af de mest generøse udbetalinger i hele branchen. Spillere kan vælge mellem mere end 500 forskellige spilkombinationer, herunder Asian Handicaps, halvlegs-spil og mål-markeder. Ishockey- og basketballoddsene er ligeledes yderst konkurrencedygtige, og der er mulighed for at satse på alternative handicaps inden for begge disse sportsgrene.

Overordnet set kan du forvente at se følgende oddsmarkeder, når du enten live better eller pre-match-oddser på en fodboldkamp hos Marathonbet:

 • Resultat 1X2
 • Over/Under
 • Begge hold scorer
 • Dobbeltchance
 • Korrekt resultat
 • Halvleg/Fuldtid
 • Handicap
 • Asian Handicap
 • Indsatsen tilbage ved uafgjort
 • 1X2 1. halvleg
 • 1X2 2. halvleg
 • Første målscorer
 • Sidste målscorer
 • Scorer i kampen

Dansk sport hos Marathonbet

Med Marathonbets spiludvalg og konkurrencedygtige odds er der også fokus på de danske ligaer. Og du kan selvfølgelig oddse på de danske cykelstjerner, dansk håndbold og Superligaen i fodbold.

Hele Danmarks cykelstjerne, Jonas Vingegaard, skal i 2024 se efter, om han kan gøre det umulige – nemlig at genvinde Tour de France for tredje gang i træk. Det kan du selvfølgelig oddse på hos bookmakeren, og ligeledes bette på, om den evigt glade Mads Pedersen kan vinde en af klassikerne eller endnu en etapesejr i en af de store Grand Tours.

Marathonbets tilbyder også at kunne oddse på Superligaen i fodbold. Her er man faktisk godt dækket ind med lidt over 300 spilkombinationer til hver kamp. Og selvom det er lidt skuffende, at man ikke kan oddse på den bedste danske kvinderække i fodbold på bookmakeren, er der også gode odds at hente på både den danske 1. division og U21-ligaen.

Selvom vi godt kunne ønske os, at Marathonbet gav mulighed for at oddse på flere danske ligaer, så er Superligaen, 1. division og U21-ligaen i fodbold samt Herreligaen i håndbold Metalligaen i ishockey de eneste, der er at vælge imellem.

Det er som sådan også fint nok, omend der er plads til forbedringer, og det danske spiludvalg vil være tilfredsstillende for de fleste spillere.


Marathonbet odds

Når det drejer sig om tilbagebetalingsprocenten, altså hvor høje oddsene rent faktisk er, ligger MarathonBet helt klart i den øvre ende af skalaen. Bookmakeren markedsfører sig som at have de “næsten altid højeste odds” på det danske bettingmarked.

Det er noget af en påstand at slynge ud, og derfor var vi nødt til at trykteste den i forbindelse med denne anmeldelse. Derfor har vi testet tilbagebetalingsprocenten for de mest populære ligaer herhjemme, herunder Champions League, Premier League og Superligaen.

Og til vores store overraskelse er konklusionen klar: Marathonbet har i den grad nogle af de højeste odds på det danske marked. Især på Champions League (udbetalingsprocent på 98%) og Premier League (udbetalingsprocent på 98%) er oddsene imponerende høje, mens de for Superligaen (udbetalingsprocent på 95%) ligger på et mere gennemsnitligt niveau.

Årsagen til Marathonbets høje odds kan potentielt skyldes, at de har deres egne oddssættere. Hvilket ikke er standard for alle bookmakere, som i stedet køber odds fra en udbyder og justerer en lille smule bagefter. Netop høje odds er noget af det, som vi personligt holder øje med, når vi anbefaler bookmakere – og her skuffer Marathonbet i den grad ikke!

Derudover tilbyder bookmakeren også 0% margin på udvalgte kampe, hvilket betyder, at den teoretiske tilbagebetalingsprocent på odds er 100%. Det betyder groft sagt, at bookmakeren ikke tager “provision” for de enkelte kampe, og dermed er 0% margin-odds endnu mere fordelagtige for spillerne.


Livebetting og streaming

Bookmakeren har ikke livestreaming af hverken almindelige sportsbegivenheder eller esport på sin hjemmeside, da de ganske enkelt ikke har rettighederne til det. Det giver et lille minus i vores samlede vurdering af Marathonbet, men det er ikke en afgørende faktor for at vælge dem til eller fra.

marathonbet live

Selvom det er lidt skuffende, at man ikke har mulighed for at streame sportsbegivenheder direkte på Marathonbets platform, skuffer bookmakeren på ingen måde, når det kommer til livebetting.

Her kan du livebette på alle deres sportsmarkeder, uanset om det er fodbold, ishockey, volleyball, badminton, floorball, esport, bordtennis, håndbold, futsal og selvfølgelig fodbold fra hele verden.

Ligesom med Marathonbets pre-match væddemål finder du altid konkurrencedygtige odds på livebetting, og generelt tilbyder de meget attraktive live-odds sammenlignet med konkurrenterne.

Udvalget af odds på livebetting-markederne er også fornemt, og selv for en dansk 1. divisionskamp fandt vi hele 100 forskellige livebet-kombinationer, hvilket er meget imponerende.

98/100 Anmeldelse
500kr
Välkomstbonus
Besøg Marathonbet
 • Mulighed for live betting på mange sportsgrene
 • Meget høje odds
 • Dansksproget kundesupport
93 Udbetalingsforhold
500kr Välkomstbonus
Besøg Marathonbet
 • Mulighed for live betting på mange sportsgrene
 • Meget høje odds
 • Dansksproget kundesupport
Marathonbet Review

Marathonbet sportsbetting velkomstbonus

marathonbet bonus

Enhver online bookmaker med respekt for sig selv giver nye spillere en attraktiv velkomstbonus, og Marathonbet er ingen undtagelse.

Selvom velkomstbonussen ikke er den største på markedet, giver den stadig spillere mulighed for at foretage risikofrie væddemål.

Marathonbets velkomstbonus er en såkaldt indskudsbonus, hvor din første indbetaling matches med 100% op til 500 kroner.

Men selvom Maratonbets velkomstbonus er relativt lav sammenlignet med andre online bookmakere, er den stadig meget attraktiv, da den har et meget lavt omsætningskrav. Omsætningskravet er nemlig blot 5, hvilket betyder, at du skal oddse din bonus fem gange, før eventuelle gevinster kan udbetales.

Her er det dog vigtigt at understrege, at dine væddemål skal have minimumsodds på 1,50 for at tælle med i omsætningskravet. Derudover har du 60 dage til at opfylde omsætningskravet, hvilket er en relativt lang tidsramme sammenlignet med med andre online bookmakere.

Marathonbet Bonus
 • Høj udbetalingsprocent på store fodboldligaer
 • 35+ sportsmarkeder
 • Dansksproget kundesupport
1 OPRET EN KONTO
Opret med nogle få steps og tilmeld nyhedsbrev
2 INDBETAL & SPIL
100% op til 500 kr. i Indbetalingsbonus
3 FÅ BONUS
Et meget lavt gennemspilningskrav på 5. Dine væddemål skal have minimumsodds på 1,50. Har du 60 dage til at opfylde omsætningskravet.

Marathonbet betting-app

Marathonbet tilbyder det samme omfattende udvalg af spil og sportsmarkeder på deres betting-app, som kan downloades direkte til din Android eller IOS-enhed.

Selvom der er plads til forbedringer i deres dedikerede betting-apps, giver den adgang til alle nødvendige funktioner, og den påvirker ikke vores samlede bedømmelse af bookmakeren negativt.

Hvis du ikke har lyst til at downloade Marathonbet-appen, er det alligevel muligt at oddse hos bookmakeren med sin tablet eller smartphone. For selve hjemmesiden er nemlig mobiloptimeret, og tlbyder de samme funktioner og det samme design som deres almindelige browser-side.

Der er fokus på brugervenlighed, selv på mobil eller tablet, hvilket gør spiloplevelsen overskuelig, uanset om du oddser før en kamp eller live-better.


Hjemmesidens design

Marathonbets platform har et meget intuitivt og overskueligt design, uanset om man bruger webversionen, betting-appen eller den mobilvenlige platform.

Vi er dog klar over, at farverne og selve designet for nogen godt kan virke lidt kedeligt, og er ej heller det mest visuelt imponerende. Men hjemmesidens funktionalitet er trods alt det vigtigste, og det er nemt at navigere blandt de forskellige sportsmarkeder, så man hurtigt kan lave en odds-kupon, og man kan problemfrit lukke et live væddemål, hvis man kan se, at det er ved at gå galt.

Derudover har Marathonbet en hel sektion dedikeret til “Statistik”, hvor man kan holde sig opdateret med de forskellige holds form, målscorer og alt derimellem. Hvilket er meget praktisk, hvis man gerne vil have det fulde overblik over en specifik sportsgevinhed, inden man oddser.


Har haft dansk licens siden 2021

I 2015 valgte Marathonbet at trække fra det danske marked, og bookmakeren mistede dermed deres spillelicens fra Spillemyndigheden. Men efter et par års pause valgte de at søge om dansk licens i 2019, og efter et par års behandlingstid fik de endelig dansk licens i 2021.

Hvilket med andre ord betyder, at Marathonbet helt lovligt tilbyder sportsbetting i Danmark, og er dermed underlagt strenge regler for fair spil og beskyttelse af personlige oplysninger.

Derfor skal du også bruge dit MitID for både at oprette en konto og logge ind, hver gang du bruger Marathonbet. Det er nemlig bookmakerens måde at verificere, at du er den, som du udgiver dig for, og det er ligeledes et krav, som alle online bookmakere med dansk licens er underlagt.

Ind- og udbetalinger hos Marathonbet

Marathonbet tilbyder en bred vifte af ind- og udbetalinger, og du kan benytte dig af følgende betalingsmuligheder:

 • Kredit- eller betalingskort: Visa/Mastercard.
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Trustly
 • EcoPayz
 • Apple Pay

Du kan benytte dig af de samme betalingsmuligheder til udbetaling som med indbetaling, dog ikke Apple Pay. Der er samme krav til minimumsudbetaling; 45 kr., og 90 kr. hos Trustly.

Minimumsgrænsen for indbetaling er 45 kroner ved (stort set) alle betalingsmuligheder. Eneste undtagelse er Trustly, som kræver minimum 90 kroner. Der er ingen gebyrer for hverken ind- eller udetalinger, og pengene bliver overført til din spilkonto i realtid.

Du kan bruge samme betalingsmetoder til udbetaling som med indbetaling, dog ikke Apple Pay, og der er samme minimumskrav for udbetaling: 45 kr. og 90 kr. hos Trustly. Udbetalingen sker også relativt hurtigt, ofte inden for 1-2 bankdage.

Eneste kritikpunkt til ind- og udbetaling hos Marathonbet er, at vi godt kunne ønske, at de havde inkluderet Mobilepay og PayPal. Man kan håbe, at det kommer på et senere tidspunkt, da Mobilepay og PayPal om muligt er to af de mest populære betalingsløsninger (foruden Visa/Mastercard) i Danmark.

Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Apple Pay Logo
ecoPayz Logo

Sikkerhed og ansvarligt spil

Med lidt over 26 års erfaring som online bookmaker kan du forvente, at sikkerheden er i top hos Marathonbet.

Bookmakeren har ikke kun dansk licens, og dermed underlagt dansk lovgivning og dertilhørende høje krav om fair spil. Deres hjemmeside er ligeledes beskyttet af moderne sikkerhedsteknologi og SSL-kryptering. Dermed kan du trygt og roligt oddse hos Marathonbet.

Desuden har Marathonbet et stærkt fokus på socialt ansvar. Du kan eksempelvis tilmelde dig ROFUS, et register for spilleafhængige og ludomaner, som giver dig mulighed for at blokere dig selv fra at spille på deres platform. Marathonbet reklamerer aktivt for dette tiltag og har fremhævet telefonnummeret til Stopspillet (70 22 28 25) på deres hjemmeside.


Kundeservice

Kundesupporten hos Marathonbet fungerer yderst tilfredsstillende og tilbyder hjælp på både engelsk og dansk, så det er helt op til dine personlige præferencer.

Der er faktisk flere muligheder for at komme i kontakt med kundesupport. Du kan benytte livechatten, som du blot åbner ved at klikke på ikonet i det nederste højre hjørne. Alternativt kan du ringe på telefonnummeret 80711145 eller sende en e-mail til [email protected].

Marathonbet har også en omfattende FAQ-sektion, hvor du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål og problemer. Men i tilfælde af akut behov for hjælp, f.eks. i forbindelse med ind- og udbetalinger, din konto eller andre spørgsmål, er det trygt at vide, at man kan livechatte eller ringe direkte til kundesupport.

Vores oplevelse med Marathonbet

Marathonbet byder på konkurrencedygtige odds og er ofte markedsførende på markedet, især inden for de mest populære sportsmarkeder som fodbold, håndbold og motorsport samt de store ligaer som Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga og Champions League i fodbold.

Selvom velkomstbonussen og den dedikerede betting-app kunne være bedre, så kompenseres man ved at få en fantastisk kundesupport, høje udbetalingsprocenter og et stort udvalg af sportsmarkeder pakket ind i en hjemmeside, som er overskuelig og ekstremt intuitiv.

Derfor vil vi heller ikke tøve med at anbefale Marathonbet, der er en online bookmaker med dansk licens, der kan tilbyde nye såvel som garvede spillere noget.

Høj udbetalingsprocent og odds: Marathonbet har nogle af markedets højeste odds.

Stort udvalg af sportsmarkeder: Bookmakeren tilbyder over 35 forskellige markeder og et utal af betting-kombinationer.

Fin velkomstbonus: 100% indbetalingsbonus på op til 500 kroner ved første indskud. Et meget lavt gennemspilningskrav på 5.

500kr Välkomstbonus
98/100 Rating