Live Score

En livescore er helt klart den bedste og mest effektive måde at holde øje med ens væddemål når man er på farten og hverken har mulighed for at være på stadion eller se kampen i TV. Livescoren på Betting24 indeholder alt hvad du har brug for og mere til.


Betting24 er det suverænt bedste sted at følge dit favorithold

Her på Betting24, tilbyder vi alle spillere, connaisseurer, og andet godtfolk, den bedste livescore af dem alle. Her kan du let og enkelt følge med i alle de kampe du har spillet på, og lynhurtigt se om gevinsten er i hus, eller om du er på rette vej.

den bedste livescore fodbold tennis badminton

Desuden kan du let følge med i et hav af sportsgrene og turneringer. Blandet andet kan du følge den danske Superliga på livescore, Premier League, Champions League. Livescoren viser også Tennisturneringer, NFL, NBA, Golf og alle andre sportsgrene/turneringer du kan komme i tanke om.

 • Flot og intuitiv mobil app
 • Live betting på alle deres 33+ sportsmarkeder
 • Stor sportsbonus og velkomstbonus

Med livescoren her på Betting24, kan du 24/7, 365, følge med i alt hvad der foregår rundt om i sportens verden uanset hvor henne på kloden at det du interessere dig for, udspiller sig.


Sådan bruger du Betting24s livescore

Livescoren er utrolig let at bruge, og du kan let finde statistikker, holdopstillinger, stillingen i ligaen, odds sammenligning, eller blot se hvilke kampe der er live eller se resultater af allerede spillede kampe. Ligeledes kan du også se hvornår den eller de kampe du er interesseret i starter.

Som standard, når du lander på siden, vil livescoren være slået fra. Dette betyder at den viser alle kampe og events som enten har udspillet sig på den pågældende dag, samt den viser alle de kommende kampe og events på pågældende dag.
For at skifte til “live” funktionen skal du blot klikke på den lille tab hvor der står “live”. Denne findes lige over den øverste kamp, som vises på siden.

Når du klikker på denne tab, vil den skyde sig selv til højre og blive grøn (den er grå når du ikke er i “live-mode”). Dette betyder at du nu ser alle kampe/events der er live lige nu, i den sportsgren du har valgt. Er der intet i gang, vil der ikke blive vist nogle kampe, og du vil se et lille symbol med teksten “No Live Events”.


Hvilke sportsgrene dækker Betting24s livescore?

Som nævnt tidligere dækker Betting24 naturligvis fodbold, hvor du blandt andet kan følge de bedste europæiske ligaer såsom den engelske Premier League, den tyske Bundesliga, Den franske Ligue 1, den hollandske Æresdivision og naturligvis den danske Superliga, samt NordicBet Ligaen, for blot at nævne et par stykker.

Udover ovenstående, så dækker livescoren på Betting24 også et hav af internationale begivenheder, hvor du blandt andet kan finde Champions League, Europa Legaue, Copa America, African Cup of Nations, både kvalifikationerne og hovedturneringen af EM og VM. Tag selv et kig på livescoren når en spillerunde for netop den liga eller det hold du interesserer dig for – du kan helt sikkert finde hvad du søger lige her.

Udover at dække fodbold kan du også finde livescores fra de største tennisturneringer rundt omkring i verden, hvad enten du elsker ATP-turneringer, ITF-turneringer, Grand Slams eller noget helt fjerde? Betting24 dækker ligeledes badminton, basketball, ishockey, NFL, håndbold, volleyball, rugby, OL og vintersport, for blot at nævne et par stykker.

Så skal du følge Rafael Nadals næste kamp mod titlen, eller se om Golden State Warriors kan slå Los Angeles Lakers, så er du kommet til det helt rette sted.

Cashpoint Cashpoint Review /100
 • Flot og intuitiv mobil app
 • Live betting på alle deres 33+ sportsmarkeder
 • Stor sportsbonus og velkomstbonus
 • Superb tilbagebetalingsprocent
 • Markedets bedste bonus-program
 • Høje og konkurrencedygtige odds
 • Oddsene annonceres tidligt
 • Spilleforudsigelser er pålidelige
 • Pæn og funktionel mobilapp