Betting tips – De bedste Spiltips og Odds tips

Læs de seneste væddemålstips og forudsigelser fra vores redaktion her. Betting24.dk-holdet består af mangeårige eksperter, som altid har øje med alle de vigtige ligaer og konkurrencer. Vi giver en tilsvarende prognose for alle relevante spil, inklusive de relevante odds. Slå bookmakerne nu - med hjælp fra Betting24.dk!

 

Twente Enschede - Almere City FCTwente EnschedeEredivisieAlmere City FCunder 2.5 Mål2.30
Wolverhampton - BournemouthWolverhamptonPremier LeagueBournemouthBournemouth2.50
Ajax Amsterdam - SBV ExcelsiorAjax AmsterdamEredivisieSBV ExcelsiorBegge hold scorer - Ja1.77
Manchester United - Sheffield UnitedManchester UnitedPremier LeagueSheffield UnitedSheffield United +1.5 Mål1.97
Everton - LiverpoolEvertonPremier LeagueLiverpoolunder 2.5 Mål2.63
Crystal Palace - Newcastle UnitedCrystal PalacePremier LeagueNewcastle Unitedover 3.5 Mål2.40
FC Fredericia - Aalborg BKFC Fredericia1. DivisionAalborg BKover 3.5 Mål2.62
SC Heerenveen - PSV EindhovenSC HeerenveenEredivisiePSV Eindhovenover 3.5 Mål2.14
Udinese Calcio - AS RomaUdinese CalcioSeria AAS RomaAS Roma2.38
Brighton & Hove Albion - Manchester CityBrighton & Hove AlbionPremier LeagueManchester CityBrighton & Hove Albion +1.5 Mål1.68
Go Ahead Eagles - Feyenoord RotterdamGo Ahead EaglesEredivisieFeyenoord RotterdamDobbeltchance 1X2.60
Hillerød Fodbold - Næstved BKHillerød Fodbold1. DivisionNæstved BKover 2.5 Mål1.70

Betting tips – De bedste Spiltips og Odds tips

Når du har hang til betting, og det er en interesse, du dyrker, så skal og bør du også interessere dig for spiltips og odds der henvender sig til fodbolden. Det er nemlig ofte svært at forudsige, hvem det er, der vinder, eller om man skal spille over eller under 2,5 mål, for blot at nævne et par eksempler. Netop dette gør betting24 sit absolutte ypperste for at give dig.

Vi stræber efter at give dig markedets bedste fodbold spiltips – helt gratis endda. Vores spiltips omhander alle de store europæiske ligaer, inklusiv den danske Superliga og NordicBet liga, naturligvis.

Betting kan være en udfordrende omgang, og sådan er det også, når det kommer til fodbold. Heldigvis hjælper betting24 med at give fantastiske spiltips, så alle spillere kan føle at man er godt gearet til det næste bet. Vi kigger udelukkende på data, når vi laver vores analyser, og vores spiltips står til fri afbenyttelse til enhver spiller.

For at gøre alt endnu lettere, har vi ligeledes brugt lidt ekstra tid på at finde det bedste odds til hvert enkelt spiltip, så du ved hvor du får markedets absolut bedste odds, når vores forslag går online. Ligeledes er det vigtigt at nævne, at vi naturligvis ikke kan garantere at vi rammer hver eneste kamp rigtig, så husk at krydre med din egen research.