Aktuelle fodbold spiltips / bettingtips

Når du har hang til betting, og det er en interesse, du dyrker, så skal og bør du også interessere dig for forudsigelser i fodbold. Det er nemlig ofte til på forhånd at sige, hvem det er, der vinder, og det handler derfor om, at du skal følge med i disse, for så giver du dig selv de bedst mulige forudsætninger for at gå af med en gevinst. Det kan kun være eftertragtet.

Betting kan være en udfordrende omgang, og sådan er det også, når det kommer til fodbold. Heldigvis er det nemt at finde mange steder online, hvor det er til at komme til diverse forudsigelser omkring de forskellige kampe, og hvis man føler, at man er godt gearet, er der ingen grund til ikke at gå i gang med at spille om de store pengepræmier online, for der er gode muligheder for at vinde.

Daglige Spiltips fra Eksperter

|

Show more Leagues
Stade Rennes - Girondins BordeauxStade RennesLigue 1Girondins Bordeauxover 2.5 Mål2.38 Læs Mere
Montpellier HSC - Stade BrestoisMontpellier HSCLigue 1Stade BrestoisDobbeltchance X22.60 Læs Mere
FC Nantes - Angers SCOFC NantesLigue 1Angers SCODobbeltchance X21.77 Læs Mere
Olympique Marseille - Nîmes OlympiqueOlympique MarseilleLigue 1Nîmes Olympiqueunder 2.5 Mål2.20 Læs Mere
Stade Reims - Olympique LyonStade ReimsLigue 1Olympique Lyonover 2.5 Mål2.12 Læs Mere
OGC Nice - Toulouse FCOGC NiceLigue 1Toulouse FCDobbeltchance X22.04 Læs Mere
Paris Saint Germain - Amiens SCParis Saint GermainLigue 1Amiens SCunder 3.5 Mål2.23 Læs Mere
AS Monaco - Lille OSCAS MonacoLigue 1Lille OSCAS Monaco2.00 Læs Mere
Dijon FCO - FC MetzDijon FCOLigue 1FC MetzDobbeltchance X21.71 Læs Mere

Hvilke ligaer dækker Betting24?

Hvilke Ligaer LeoVegas Screenshot

Hvilke Ligaer LeoVegas Screenshot

Betting24.dk dækker alle de store ligaer i fodbold. Så hvis du holder af at spille på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk, belgisk fodbold eller en anden liga, kan du her finde de bedste odds. Vi dækker således alle kampe, og du kan altid finde spændende spil samt interessante spiltyper. På den måde kan du være sikker på, at du hos os finder de største kampe til de bedste odds, og at vi dækker alle de spændende ligaer.

  • Premier League
  • Primera Division
  • Bundesliga
  • Serie A
  • Ligue 1
  • Eredivisie
  • Superligaen

Som sagt dækker Betting24 alle de største ligaer, plus selvfølgelig de hjemlige liga. Det gør, at du kan være sikker på at få alle de største kampe til alle de bedste odds. Derudover kan du naturligvis også spille på alle de andre kampe, og vi giver altid de mest attraktive odds. På den måde behøver du kun vores side, da du dermed er dækket ind, og kan nyde at spille på alle de kampe, du ønsker.

Daglige opdateringer

Vi har naturligvis daglige opdateringer, på odds og forudsigelser. Det sikrer, at du altid er opdateret med de bedste odds og på den måde kan få de største gevinster. Ved hjælp af vores forudsigelser, guider vi dig gennem fordelagtige odds, som giver de største chancer for gevinst. Vi er til for vores spillere, og på Betting24 giver vi de bedste muligheder, for at vinde de største gevinster. Det betyder, at du kun behøver ét godt sted at bette.

Hos os, er det altid helt gratis at få de bedste betting-tips, og vi tilbyder hellers ikke kun standard 1 X 2 odds. Hos Betting24 kan du således spille på en lang række forskellige spil til de bedste odds. Du kan f.eks. spille på dobbelt-chancen, over eller under antal scorede mål, første målscorer, antal røde og gule kort, hvem der fører ved pausen og den samlede vinder, plus meget mere. Det er helt op til dig, hvad du vil spille på.

Betting24 er ikke bare en ny tipster-service

Fodbold Betting Tips

Fodbold Betting Tips

Tipster services koster normalt mange hundrede danske kroner per måned. Med Betting24 er det ganske gratis. Og det er noget de mange kunder på denne populære side sætter stor pris på. På den måde kan du, ganske gratis, få alle de bedste tips. Det klæder dig på, til at lave alle de gode bets, og du kan læse meget om statistikker og sandsynlighed. Vores side får hele tiden nye spillere, og vi glæder os til at tilbyde vores service til dig.

Hvorfor vores betting tips?

Der er masser af tipster-services på markedet, og det er ikke de bedste steder at få de rigtige betting tips. Disse tipster-services, er nemlig skrevet af folk, der har følelser og favoritretter blandt et bestemt hold. Det betyder, at det ikke bliver de mest objektive spil-tips du får, og det kan i det lange løb ende med at koste dig penge. Heldigvis gør vi det anderledes, og det er det, der har gjort Betting24 så succesfuldt.

Dem der skriver for Betting24 skriver ikke på baggrund af, hvilke hold de holder med. På Betting24 bliver vores betting-tips således kun skabt på baggrund af statistiske udregninger. Dette giver de bedste spilforslag, og det sikrer, at det kun er helt gennemarbejdede og objektive kriterier, der sikrer, at vi kan tilbyde dig de bedste betting-tips. Det sikrer, at du ikke skal bekymre dig om, hvem vores betting-tipsere holder med, da deres udregninger kun sker på baggrund af facts.

Den bedste side at placere forudsigelser for kombinerede væddemål

Betting24 er den bedste side, der giver forudsigelser for akkumulerende væddemål. På den måde kan du nemlig være sikker på, at denne gennemførte side giver dig de bedste chancer for at ramme de bedste akkumulerende væddemål. Vores dygtige eksperter giver dig således alle de redskaber, du skal bruge for at få de bedste odds, og dermed de bedste resultater. Betting24 er til de kræsne spillerede, der ønsker de bedste råd og de allerbedste odds.

Når du spiller på fodbold, er det vigtigt at få alle de råd og alle de bedste odds, du kan få. Vi kan heldigvis tilbyde dig en side, hvor du får alle de redskaber, du skal bruge for at vinde på. f.eks. akkumulerende væddemål. Hos betting24 kan du derfor finde daglige, og altid opdaterede odds, der gør, at du kan vinde de bedste gevinster på nettet. Vi er derfor stolte af, at kunne tilbyde dig den bedste spiloplevelse på nettet.

Hvordan er vores spiltips skabt?

At skabe et vindende spiltips er nøglen til vores succes. Vores system er omhyggeligt designet ved hjælp af algoritmer, der tager mange forskellige faktorer i betragtning for at gøre hver forudsigelse så sandsynlig som mulig. Det betyder, at vi giver dig de bedste muligheder for at få succes på den lange såvel som den korte bane. Derfor har Betting24 så stor succes og har skabt masser af vindere blandt vores mange danske spillere.

Vores algoritmer vedrørende odds på fodboldkampe er særdeles effektive, og det gør os i stand til at give dig de bedste tips på kampene. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde fordelagtige odds, og det gør at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive tips og odds. Kort sagt; vi gør det nemmere for dig at vinde store gevinster. Når du bruger Betting24, kan du således være sikker på at gøre dine vinderchancer større.

Odds-sammenligning giver bedre væddemål for dig

Hos Betting24 arbejder vi sammen med branchens førende eksperter. Det betyder, at vi kan give dig de bedste odds, gode tips til at spille på sport over hele verden. At sammenligne odds er en tidskrævende proces, så vi gør det hårde arbejde for dig. Vi sammenligner odds fra 35-40 forskellige betting sider, for at give dig som spiller de mest fordelagtige odds. Det er vi gode til, og vi tiltrækker dagligt nye spillere, der gør brug af vores services.

Om du ønsker at spille på eksempelvis Premier League, Serie A eller Superligaen, finder vi derfor altid de bedste ods til dig. Det gør at Betting24 er førende på markedet indenfor odds-sammenligning. Det gør, at du hos os får det fulde overblik over de bedste odds. Nemmere bliver det ikke. Ved at læse vores odds får du større forståelse for de forskellige operatører og kan træffe gode beslutninger om de bedste steder at spille.

Hvordan får man succes ved væddemål på fodbold?

Hvordan Fodbold Denmark

Hvordan Fodbold Denmark

Når du bruger Betting24, giver det dig den bedste chance for succes. Du får altid de bedste odds. Vores eksperter hjælpe dig med at finde de bedst kampe. Vi har det største udvalg af kampe. På den måde kan du finde lige den kamp du søger. Du får alle de bedste kampe, og masser af statistik. Hvis du leder efter de bedste superliga-kampe og odds, finder du dem hos Betting24.dk.

Hav en plan med dine væddemål. Det er vigtigt, at du har en plan med dine væddemål og der er flere ting, du skal være opmærksom på. Vi anbefaler således kun, at du spiller anerkendte sider, du kan stole på. Når du bruger Betting24, anbefaler vi kun sikre sider. Det gør, at du kan slappe af og nyde at spille og samtidig være sikker på et fair og sikkert spil. Det er bedst sådan.

Administrer din spilkonto og hold øje med dit forbrug. At spille på sport skal kun være for sjov. Du skal således ikke spille for mere, end du kan tåle at tabe. Vi anbefaler derfor at du fører regnskab med, hvor meget du spiller for. På den måde sikrer du, at dit spil ikke kommer ud af kontrol, og du ved hele tiden, hvor meget du har spillet for. Det kan nemt gøres, og på den måde kan du lave et budget.

22Bet Fodbold Betting

22Bet Fodbold Betting

Find dig selv et langsigtet væddemåls-system til at hjælpe dig med at nå dine mål. Om man er nybegynder eller en erfaren spiller, er det en god ide at opsætte et langsigtet væddemåls-system til at hjælpe dig med at nå dine mål. Det kræver, at du vælger en intelligent strategi og en plan for at gøre det bedste. Det kan derfor være en god ide at skrive en plan ned og finde ud af, hvad der virker ved planen.

Vær realistisk over for dine forventninger og over for dig selv. Det er meget vigtigt, at du er realistisk omkring, hvad du forventer ved spillet. Du skal på den måde ikke forvente at blive millionær lige med det samme. Men sæt dig realistiske mål og gå langsomt frem. Det kan være en god ide at sætte dig delmål frem mod det store mål. Og husk, det skal være en fornøjelse og sjovt at spille.

Gør din forberedelse før dine væddemål

Det er ingen tvivl om, at du skal gøre di forberedelse før dine væddemål. På Betting24.dk har vi samlet alle de bedste odds og tips til dig, som gør det meget nemt at være spiller. Men derfor er det stadig godt at kigge på statistikker, som kan klæde dig langt bedre på som spiller. Derudover skal du naturligvis holde øje med eventuelle skader eller karantæner til de forskellige hold. Det kan give dig en fordel.

På Betting24 kan du læse mere om, hvad vores eksperter foreslår og på den måde lære mere om, hvad du skal holde øje med. Her kan du også læse om hvilket hold, der er favoritter til at vinde de forskellige ligaer allerede før sæsonstart. Vi giver dig således alle de informationer du har brug for til at lave de rigtige væddemål. På den måde øger du muligheden for store gevinster, og vi giver naturligvis også de bedste odds.

Er vores betting-tips gratis?

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men ja, alle vores betting-tips er gratis. Det betyder, at du som spiller får alle forudsigelser helt gratis. På den måde kan du få del i vores eksperters viden, og det giver dig masser af fordele som spiller. Det er en kæmpe fordel og kombineret med de flotte odds, får du en helt sublim spille-oplevelse hos Betting24. På den måde sikrer vi dig større mulighed for gevinst.

Hvorfor følge Betting24’s betting-forudsigelser?

Der er masser af gode grunde til at følge Betting24’s betting-forudsigelser. Den første, og det er også den mest åbenlyse, er vores mange eksperter. Som spiller kan du ikke følge med i alle ligaer og kampe, men det kan Betting24. Her bliver du således forkælet med daglige gratis betting-forudsigelser. Når man kombinerer ekspertviden med de bedste odds på nettet, så får man en særdeles attraktiv kombination. De bedste tips og de bedste odds!

Fodbold-forudsigelse succesrate

70 percentFør du begynder at følge vores gratis fodbold forudsigelser, skal du vide, at intet system eller forudsigelses-system er garanteret til at gøre enhver forudsigelse korrekt. Vores eksperter har en meget høj succesrate, men de kan naturligvis ikke ramme rigtigt hver gang. På Betting24 anbefaler vi derfor, at du også selv laver lidt hjemmearbejde, før du spiller og læser lidt mere om kampene. Men vi kan garantere, at vi tilbyder dig høje odds på hver en kamp.

Som spiller kan det kun anbefales, at du gør brug af Betting24’s gratis betting-forudsigelser. Denne side har nemlig en succesrate på ikke mindre end 70 %, hvilket må siges at være absolut godkendt. De mange eksperter på Betting24 giver dig ikke kun forudsigelser om 1 X 2, men også om blandt andet over/under, handicap osv. På den måde kan du spille på en lang række forskellige spiltyper, og det gør det særdeles underholde at besøge siden.

Tips til fodbold væddemål

Kig på holdets motivation, før kampen spilles

Før du laver et væddemål på en kamp, er det vigtigt at kigge på holdets motivation, før kampen spilles. Sommetider er det kun det ene hold, der har noget at spille om, og det er vigtigt at vide, før du placerer dit væddemål. Hvis f.eks. et hold spiller for at undgå nedrykning, kan det være et godt sted at spille, hvis det andet hold ikke har noget at spille for.

Hold dig opdateret om alle nyheder om holdene

Det er vigtigt, at du holder dig opdateret om alle nyheder om holdene, du spiller på. På den måde ved du, om der f.eks. er skader eller karantæner, der kan få betydning for kampen. Det gør, at du træffer et mere velinformeret valg, og det øger dine vinderchancer.

Er et hold i en stime af nederlag?

Hvis et hold er i et en stime af nederlag, er det en god information at have, før du laver dit væddemål. Hvis et hold eksempelvis har tabt deres seneste 3 kampe i træk, og skal spille deres næste kamp på udebane, kan det nemt føre til et nyt nederlag.

Favoritten vinder ikke altid

Selvom oddsene måske er lave, vinder favoritten ikke altid. Man kan således vinde gode gevinster, hvis man forudsiger en overraskelse. Nogle favoritter har det måske meget svært ved et bestemt hold, og hvis man kan spille på dette, kan du få nogle meget fordelagtige odds på et overraskende resultat.

Du skal ikke lave væddemål i frustration

En gylden regel lyder, at du ikke skal lave væddemål i frustration. Det betyder, at selvom du har tabt meget uheldigt, måske på en scoring i overtiden, skal du ikke lave et nyt bet i frustration. Det er vigtigt at holde hovedet koldt. På den måde træffer du de bedste beslutninger og undgår samtidig at indgå unødvendige væddemål.

Vær opmærksom på vejret

Det er vigtigt at være opmærksom på vejret i forbindelse med fodboldkampe. Kraftig regnvejr eller vild blæst kan skabe overraskelser. Særligt meget tekniske hold kan komme i problemer mod et stærkt fysisk hold i kraftigt regnvejr. Det kan give overraskelser, og dermed ekstra gode odds. Så hold øje med vejrudsigten før den næste kamp.

Udnyt væddemåls-siden, når du ser gode odds

Når du bruger Betting24, vil du ofte finde ekstra gode odds, og så er det bare om at slå til. Betting24 sammenligner op til 40 af de største spillesiders odds, og de kan derfor give dig de bedste tilbud. Så husk at slå til, når du finder et odds, der næsten er for godt til at være sandt. Og husk, der er også masser af eksperter på siden, der komme med gode tips.

Hav disciplin, når du laver væddemål

Det er meget vigtigt, at du har disciplin, når du laver væddemål. Det betyder, at du for eksempel ikke skal overskride dit spilbudget. Hvis du har sat et loft over, hvor meget du vil spille for på en måned, skal du ikke overskride dette beløb. Husk på, det skal være sjovt at spille og spil derfor ansvarligt og med disciplin.

FAQ for fodbold-væddemål

Hvornår bliver betting-forudsigelserne offentliggjort?

Man kan kort sagt sige, at betting-forudsigelserne offentliggøres, så snart oddsene er klar, og det bliver de typisk 6 dage før en kamp. Det betyder, at du har nogle dage til at tage stilling til hvilke kampe, du vil spille på og læse mere om Betting24’s gratis forudsigelser.

Hvilken slags markeder tilbyder Betting24 sine spillere?

Betting24 tilbyder sine spillere forudsigelser og odds fra de største ligaer og selvfølgelig også superligaen. På den måder klæder vores hjemmeside dig på til at træffe de bedste afgørelser og giver dig altid de højeste odds. Her får du nemlig sammenligninger af odds hver dag fra mellem 35-40 af de mest populære og anerkendte bettingsider. Det giver masser af fordele.

Opsumering af Gratis Spiltips

Man må sige, at det er lykkedes Betting24 at skabe en side for folk, der holder af at spille på fodbold. Her får du al den information, du har brug for til at lave dine væddemål. Du finder de højeste odds, og der er altid gratis forudsigelser fra de bedste eksperter på markedet. Så der er masser af gode grunde til at besøge Betting24 og få en unik spiloplevelse, der forbedrer dine chancer for gevinst.