Betting tips – De bedste Spiltips og Odds tips

Når du har hang til betting, og det er en interesse, du dyrker, så skal og bør du også interessere dig for spiltips og odds der henvender sig til fodbolden. Det er nemlig ofte svært at forudsige, hvem det er, der vinder, eller om man skal spille over eller under 2,5 mål, for blot at nævne et par eksempler. Netop dette gør betting24 sit absolutte ypperste for at give dig.

Vi stræber efter at give dig markedets bedste fodbold spiltips – helt gratis endda. Vores spiltips omhander alle de store europæiske ligaer, inklusiv den danske Superliga og NordicBet liga, naturligvis.

Betting kan være en udfordrende omgang, og sådan er det også, når det kommer til fodbold. Heldigvis hjælper betting24 med at give fantastiske spiltips, så alle spillere kan føle at man er godt gearet til det næste bet. Vi kigger udelukkende på data, når vi laver vores analyser, og vores spiltips står til fri afbenyttelse til enhver spiller.

For at gøre alt endnu lettere, har vi ligeledes brugt lidt ekstra tid på at finde det bedste odds til hvert enkelt spiltip, så du ved hvor du får markedets absolut bedste odds, når vores forslag går online. Ligeledes er det vigtigt at nævne, at vi naturligvis ikke kan garantere at vi rammer hver eneste kamp rigtig, så husk at krydre med din egen research.

Betting tips: Daglige Spiltips og Odds tips fra Eksperter|

Show more Leagues
Cameroun vs Brasilien cameroon 02.12.2022 20:00 VM 2022 brazil Brasilien handicap -2 2,95 Unibet logo tip Læs Mere
Serbien vs Schweiz serbia 02.12.2022 20:00 VM 2022 switzerland Uafgjort med -1 handicap til Schweiz 4,40 Unibet logo tip Læs Mere
Ghana vs Uruguay ghana 02.12.2022 16:00 VM 2022 uruguay Uruguay handicap -1 2,95 Unibet logo tip Læs Mere
Costa Rica vs Tyskland costa rica 01.12.2022 20:00 VM 2022 germany Tyskland vinder med 2 mål 3,90 comeon betting tips Læs Mere
Japan vs Spanien japan 01.12.2022 20:00 VM 2022 spain Spanien vinder med 2 mål 3,65 comeon betting tips Læs Mere
Kroatien vs Belgien croatia 01.12.2022 16:00 VM 2022 belgium Belgien vinder med 1 mål 3,75 comeon betting tips Læs Mere
Canada vs Marokko canada 01.12.2022 16:00 VM 2022 marokko Marokko vinder med 1 mål 3,35 Unibet logo tip Læs Mere
Polen vs Argentina poland 30.11.2022 20:00 VM 2022 argentinia Argentina vinder kampen 2-1 7,50 Unibet logo tip Læs Mere
Saudi Arabien vs Mexico saudi arabia 30.11.2022 20:00 VM 2022 mexico Saudi Arabien vinder 4,90 Unibet logo tip Læs Mere

Hvilke ligaer dækker Betting24?

Hvilke Ligaer LeoVegas Screenshot

En kupon lavet med spiltips hos LeoVegas

Betting24.dk dækker alle de store ligaer i den europæiske fodboldverden. Så hvis du holder af at spille på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk, eller svensk fodbold kan du, her hos os, finde de bedste odds og spiltips. Vi dækker således alle kampe, og du kan altid finde spændende spil samt interessante spiltyper. På den måde kan du være sikker på, at du hos os finder de største kampe til de bedste odds, og at vi dækker alle de spændende ligaer.

Som sagt dækker betting24 alle de største europæiske ligaer, plus selvfølgelig de to bedste hjemlige ligaer. Det gør, at du kan være sikker på at få spiltips til alle de største kampe, samt finde ud af hvem der har det bedste odds. Derudover kan du naturligvis også spille på alle de andre kampe, og vi giver altid de bedste odds på markedet. På den måde behøver du kun vores side, da du dermed er dækket ind, og kan nyde at spille på alle de kampe, du ønsker.

Kommer der nye bettingtips hver eneste dag?

Vi har naturligvis daglige opdateringer, på spiltips og odds. Det sikrer, at du altid er opdateret med de bedste odds og på den måde kan få de største gevinster. Ved hjælp af vores spiltips, guider vi dig gennem fordelagtige spil og odds, som giver de største chancer for gevinst. Vi er til for vores spillere, og på betting24 giver vi de bedste muligheder, for at vinde de største gevinster. Det betyder, at du kun behøver at besøge ét sted for at finde inspiration.

Hos os, er det altid helt gratis at få de bedste betting-tips, og vi tilbyder hellers ikke kun standard 1 X 2 odds. Hos betting24 giver vi spiltips på en lang række forskellige spil til de bedste odds. Du kan f.eks. finde spiltips på dobbelt-chancen, over eller under antal scorede mål, første målscorer, antal røde og gule kort, hvem der fører ved pausen og den samlede vinder, plus meget mere.

Betting24 er ikke bare en ny tipster-service

Fodbold Betting Tips

Fodbold Betting Tips

Tipster services koster normalt mange hundrede danske kroner per måned. Med Betting24 er det ganske gratis. Og det er noget de mange kunder på denne populære side sætter stor pris på. På den måde kan du, ganske gratis, få alle de bedste spiltips. Det klæder dig på, til at lave alle de gode bets, og du kan læse meget om statistikker og sandsynlighed. Vores side får hele tiden nye spillere, og vi glæder os til at tilbyde vores service til dig.

Hvorfor følge vores betting tips?

Der er masser af tipster-services på markedet, og det er ikke de bedste steder at få de rigtige betting tips. Disse tipster-services, er nemlig skrevet af folk, der har følelser og favoritretter blandt et bestemt hold. Det betyder, at det ikke bliver de mest objektive spil-tips du får, og det kan i det lange løb ende med at koste dig penge. Heldigvis gør vi det anderledes, og det er det, der har gjort Betting24 så succesfuldt.

Dem der skriver for Betting24 skriver ikke på baggrund af, hvilke hold de holder med. På Betting24 bliver vores betting-tips således kun skabt på baggrund af statistiske udregninger. Dette giver de bedste spilforslag, og det sikrer, at det kun er helt gennemarbejdede og objektive kriterier, der sikrer, at vi kan tilbyde dig de bedste betting-tips. Det sikrer, at du ikke skal bekymre dig om, hvem vores betting-tipsere holder med, da deres udregninger kun sker på baggrund af facts.

Den bedste side at placere forudsigelser for kombinerede væddemål

Betting24 er den bedste side, der giver forudsigelser for akkumulerende væddemål. På den måde kan du nemlig være sikker på, at denne gennemførte side giver dig de bedste chancer for at ramme de bedste akkumulerende væddemål. Vores dygtige eksperter giver dig således alle de redskaber, du skal bruge for at få de bedste odds, og dermed de bedste resultater. Betting24 er til de kræsne spillerede, der ønsker de bedste råd og de allerbedste odds.

Når du spiller på fodbold, er det vigtigt at få alle de råd og alle de bedste odds, du kan få. Vi kan heldigvis tilbyde dig en side, hvor du får alle de redskaber, du skal bruge for at vinde på. f.eks. akkumulerende væddemål. Hos betting24 kan du derfor finde daglige spiltips, og odds, der gør, at du kan vinde de bedste gevinster på nettet. Vi er derfor stolte af, at kunne tilbyde dig den bedste spiloplevelse på nettet.

Hvordan er vores spiltips skabt?

At skabe et vindende spiltips er nøglen til vores succes. Vores system er omhyggeligt designet ved hjælp af algoritmer, der tager mange forskellige faktorer i betragtning for at gøre hver forudsigelse så sandsynlig som mulig. Det betyder, at vi giver dig de bedste muligheder for at få succes på den lange såvel som den korte bane. Derfor har Betting24 så stor succes og har skabt masser af vindere blandt vores mange danske spillere.

Vores algoritmer vedrørende odds på fodboldkampe er særdeles effektive, og det gør os i stand til at give dig de bedste tips på kampene. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde fordelagtige odds, og det gør at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive tips og odds. Kort sagt; vi gør det nemmere for dig at vinde store gevinster. Når du bruger Betting24, kan du således være sikker på at gøre dine vinderchancer større.

500kr
op til 500 kr. i freebets
Opret Konto
  • Flot og intuitiv mobil app
  • Live betting på alle deres 33+ sportsmarkeder
  • Stor sportsbonus og velkomstbonus
500kr
op til 500 kr. i freebets
Opret Konto
  • Flot og intuitiv mobil app
  • Live betting på alle deres 33+ sportsmarkeder
  • Stor sportsbonus og velkomstbonus
Cashpoint Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Odds Tips – Er det værd at sammenligne odds?

Hos Betting24 arbejder vi sammen med branchens førende eksperter. Det betyder, at vi kan give dig de bedste odds, samt gode odds tips til spil på sport over hele verden. At sammenligne odds er en tidskrævende proces, så vi gør det hårde arbejde for dig. Vi sammenligner odds fra 35-40 forskellige betting sider, for at give dig som spiller de mest fordelagtige odds. Det er vi gode til, og vi tiltrækker dagligt nye spillere, der gør brug af vores services. Det betyder samtidig noget for dig i det lange løb, om du spiller hos en operatør der giver dig odds 1,58 eller om du spiller på samme udfald, hos en anden operatør, som tilbyder odds 1,73.

Om du ønsker at spille på eksempelvis Premier League, Serie A eller Superligaen, finder vi derfor altid de bedste ods til dig. Det gør at Betting24 er førende på markedet indenfor odds-sammenligning. Det gør, at du hos os får det fulde overblik over de bedste odds. Nemmere bliver det ikke. Ved at læse vores odds får du større forståelse for de forskellige operatører og kan træffe gode beslutninger om de bedste steder at spille.

Hvordan får man succes ved væddemål på fodbold?

Hvordan Fodbold Denmark

Hvordan Fodbold Denmark

Når du bruger Betting24, giver det dig den bedste chance for succes. Du får altid de bedste odds. Vores eksperter hjælpe dig med at finde de bedst kampe. Vi har det største udvalg af kampe. På den måde kan du finde lige den kamp du søger. Du får alle de bedste kampe, og masser af statistik. Hvis du leder efter de bedste superliga-kampe og odds, finder du dem hos Betting24.dk.

Hav en plan med dine væddemål. Det er vigtigt, at du har en plan med dine væddemål og der er flere ting, du skal være opmærksom på. Vi anbefaler således kun, at du spiller anerkendte sider, du kan stole på. Når du bruger Betting24, anbefaler vi kun sikre sider. Det gør, at du kan slappe af og nyde at spille og samtidig være sikker på et fair og sikkert spil. Det er bedst sådan.

Administrer din spilkonto og hold øje med dit forbrug. At spille på sport skal kun være for sjov. Du skal således ikke spille for mere, end du kan tåle at tabe. Vi anbefaler derfor at du fører regnskab med, hvor meget du spiller for. På den måde sikrer du, at dit spil ikke kommer ud af kontrol, og du ved hele tiden, hvor meget du har spillet for. Det kan nemt gøres, og på den måde kan du lave et budget.

comeon denmark bettingsider

ComeOn 100% bonus op til 1.000kr

Find dig selv et langsigtet væddemåls-system til at hjælpe dig med at nå dine mål. Om man er nybegynder eller en erfaren spiller, er det en god ide at opsætte et langsigtet væddemåls-system til at hjælpe dig med at nå dine mål. Det kræver, at du vælger en intelligent strategi og en plan for at gøre det bedste. Det kan derfor være en god ide at skrive en plan ned og finde ud af, hvad der virker ved planen.

Vær realistisk over for dine forventninger og over for dig selv. Det er meget vigtigt, at du er realistisk omkring, hvad du forventer ved spillet. Du skal på den måde ikke forvente at blive millionær lige med det samme. Men sæt dig realistiske mål og gå langsomt frem. Det kan være en god ide at sætte dig delmål frem mod det store mål. Og husk, det skal være en fornøjelse og sjovt at spille.

Er det vigtigt at forberede sig før nan spiller?

Det er ingen tvivl om, at du skal gøre dine forberedelse før dine væddemål bliver placeret. På Betting24.dk har vi samlet alle de bedste odds og tips til dig, som gør det meget nemt at være spiller. Men derfor er det stadig godt at kigge på statistikker, som kan klæde dig langt bedre på som spiller. Derudover skal du naturligvis holde øje med eventuelle skader eller karantæner til de forskellige hold. Det kan give dig en fordel.

På Betting24 kan du læse mere om, hvad vores eksperter foreslår og på den måde lære mere om, hvad du skal holde øje med. Her kan du også læse om hvilket hold, der er favoritter til at vinde de forskellige ligaer allerede før sæsonstart. Vi giver dig således alle de informationer du har brug for til at lave de rigtige væddemål. På den måde øger du muligheden for store gevinster, og vi giver naturligvis også de bedste odds.

Er vores betting-tips gratis?

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men ja, alle vores betting-tips er gratis. Det betyder, at du som spiller får alle forudsigelser helt gratis. På den måde kan du få del i vores eksperters viden, og det giver dig masser af fordele som spiller. Det er en kæmpe fordel og kombineret med de flotte odds, får du en helt sublim spille-oplevelse hos Betting24. På den måde sikrer vi dig større mulighed for gevinst.

Hvorfor følge Betting24’s betting-forudsigelser?

Der er masser af gode grunde til at følge Betting24’s betting-forudsigelser. Den første, og det er også den mest åbenlyse, er vores mange eksperter. Som spiller kan du ikke følge med i alle ligaer og kampe, men det kan Betting24. Her bliver du således forkælet med daglige gratis betting-forudsigelser. Når man kombinerer ekspertviden med de bedste odds på nettet, så får man en særdeles attraktiv kombination. De bedste tips og de bedste odds!

Fodbold-forudsigelse succesrate

70 percentFør du begynder at følge vores gratis fodbold forudsigelser, skal du vide, at intet system eller forudsigelses-system er garanteret til at gøre enhver forudsigelse korrekt. Vores eksperter har en meget høj succesrate, men de kan naturligvis ikke ramme rigtigt hver gang. På Betting24 anbefaler vi derfor, at du også selv laver lidt hjemmearbejde, før du spiller og læser lidt mere om kampene. Men vi kan garantere, at vi tilbyder dig høje odds på hver en kamp.

Som spiller kan det kun anbefales, at du gør brug af Betting24’s gratis betting-forudsigelser. Denne side har nemlig en succesrate på ikke mindre end 70 %, hvilket må siges at være absolut godkendt. De mange eksperter på Betting24 giver dig ikke kun forudsigelser om 1 X 2, men også om blandt andet over/under, handicap osv. På den måde kan du spille på en lang række forskellige spiltyper, og det gør det særdeles underholde at besøge siden.

Betting tips til fodbold væddemål

Kig på holdets motivation, før kampen spilles

Før du laver et væddemål på en kamp, er det vigtigt at kigge på holdets motivation, før kampen spilles. Sommetider er det kun det ene hold, der har noget at spille om, og det er vigtigt at vide, før du placerer dit væddemål. Hvis f.eks. et hold spiller for at undgå nedrykning, kan det være et godt sted at spille, hvis det andet hold ikke har noget at spille for.

Hold dig opdateret om alle nyheder om holdene

Det er vigtigt, at du holder dig opdateret om alle nyheder om holdene, du spiller på. På den måde ved du, om der f.eks. er skader eller karantæner, der kan få betydning for kampen. Det gør, at du træffer et mere velinformeret valg, og det øger dine vinderchancer.

Er et hold i en stime af nederlag?

Hvis et hold er i et en stime af nederlag, er det en god information at have, før du laver dit væddemål. Hvis et hold eksempelvis har tabt deres seneste 3 kampe i træk, og skal spille deres næste kamp på udebane, kan det nemt føre til et nyt nederlag.

Favoritten vinder ikke altid

Selvom oddsene måske er lave, vinder favoritten ikke altid. Man kan således vinde gode gevinster, hvis man forudsiger en overraskelse. Nogle favoritter har det måske meget svært ved et bestemt hold, og hvis man kan spille på dette, kan du få nogle meget fordelagtige odds på et overraskende resultat.

Du skal ikke lave væddemål i frustration

En gylden regel lyder, at du ikke skal lave væddemål i frustration. Det betyder, at selvom du har tabt meget uheldigt, måske på en scoring i overtiden, skal du ikke lave et nyt bet i frustration. Det er vigtigt at holde hovedet koldt. På den måde træffer du de bedste beslutninger og undgår samtidig at indgå unødvendige væddemål.

Vær opmærksom på vejret

Det er vigtigt at være opmærksom på vejret i forbindelse med fodboldkampe. Kraftig regnvejr eller vild blæst kan skabe overraskelser. Særligt meget tekniske hold kan komme i problemer mod et stærkt fysisk hold i kraftigt regnvejr. Det kan give overraskelser, og dermed ekstra gode odds. Så hold øje med vejrudsigten før den næste kamp.

Udnyt væddemåls-siden, når du ser gode odds

Når du bruger Betting24, vil du ofte finde ekstra gode odds, og så er det bare om at slå til. Betting24 sammenligner op til 20 af de største spillesiders odds, og de kan derfor give dig de bedste tilbud. Så husk at slå til, når du finder et odds, der næsten er for godt til at være sandt. Og husk, der er også masser af eksperter på siden, der komme med gode tips.

Hav disciplin, når du laver væddemål

Det er meget vigtigt, at du har disciplin, når du laver væddemål. Det betyder, at du for eksempel ikke skal overskride dit spilbudget. Hvis du har sat et loft over, hvor meget du vil spille for på en måned, skal du ikke overskride dette beløb. Husk på, det skal være sjovt at spille og spil derfor ansvarligt og med disciplin.


Betting tips FAQ: fodbold-spiltips og odds tips

Hvornår bliver betting-forudsigelserne offentliggjort?

Man kan kort sagt sige, at betting-forudsigelserne offentliggøres, så snart oddsene er klar, og det bliver de typisk 6 dage før en kamp. Det betyder, at du har nogle dage til at tage stilling til hvilke kampe, du vil spille på og læse mere om Betting24’s gratis forudsigelser.

Hvilken slags markeder tilbyder Betting24 sine spillere?

Betting24 tilbyder sine spillere forudsigelser og odds fra de største ligaer og selvfølgelig også superligaen. På den måder klæder vores hjemmeside dig på til at træffe de bedste afgørelser og giver dig altid de højeste odds. Her får du nemlig sammenligninger af odds hver dag fra mellem 15-20 af de mest populære og anerkendte bettingsider. Dette giver derfor alle brugere en masse fordele. Ligeledes er det værd at bemærke, at vi tager odds fra mere eller mindre alle bookmakere der har en licens til at tilbyde spil til danske spillere.

Opsumering af Gratis Spiltips

Det kan siges meget kort; er du på udkig efter gratis , men samtidig gode spiltips og statistikker, er du på den rette sted her på Betting24.  Vi spcialiserer os primært i fodbold, men tager til tider også andre sportsgrene under kærlig behanlding. Ligeledes får du al den information, du har brug for til at placere dine væddemål. For at gå den ektra mil, fortæller vi også hvilken bookmaker der tilbyder det højeste odds. Der derfor masser af gode grunde til at besøge Betting24 dagligt for på den måde at få en unik spiloplevelse, der forbedrer dine chancer for at vinde dine væddemål.

500kr
op til 500 kr. i freebets
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK

  TOP 10 BETTINGSIDER
R&V +18: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Seneste Betting Tips

  Top 5 Velkomsttilbud

Seneste bonusnyheder