888sport giver dig din indsats tilbage, hvis du falder af på én kamp

Du læser helt rigtigt – få indsatsen tilbage, hvis du skulle være så uheldig at falde af på én kamp. At falde af på én kamp er noget de fleste har oplevet og endvidere måske noget som ret ofte sker. Ærgrelsen er ofte stor og man begynder sommetider at tænke tilbage på, hvorfor spillede jeg egentlig på den pågældende kamp? Måske blev man fristet af oddset og ikke fik analyseret ordentligt? Uanset hvad tilfældet måtte være, så er spillet og pengene tabt. 

888sport american dream.giver indsats tilbage
Brug koden 100BONUS når du laver din første indbetaling hos 888sport

Heldigvis behøver det ikke være sådan længere, da 888sport kører en fantastisk kampagne, hvor man kan få sin indsats igen, hvis man blot falder af på én kamp. Kampene skal alle være spillet på det amerikanske marked, eller rettere, fra USA.

Spiller man 5 kampe eller mere i et kombinationsvæddemål, hvor kampene må være amerikansk fodbold, baseball, fodbold eller ishockey, og kun falder af på én kamp, ja så giver 888sport dig pengene tilbage.

 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
92 Udbetalingsforhold
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
888sport Review
T&C Apply 18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 60 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Hvordan gør jeg brug af denne kampagne fra 888sport?

Det er super let at få fat i denne kampagne fra 888sport. Ikke fordi det er svært at tilføje en profitbooster-kupon til ens spil hos 888sport, men denne kampagne kræver ikke at du tilføjer andet end minimum fem kampe i et kombinationsvæddemål fra USA. Mindste indsatsen er 50 DKK og den maksimale indsats som 888sport dækker er 250 DKK.

For at gøre brug af denne kampagne, skal du blot gøre følgende:

 1. Start med at trykke på vores link, som dernæst vil dirigere dig til 888sport.
 2. Opret en konto, hvis du ikke allerede har en bruger. Opretter du en ny konto, kan du fortsætte til punkt 3. Har du allerede en konto of har lavet din første indbetaling, skal du springe til punkt 4.
 3. Som ny bruger af 888sport, kan du sikre dig selv en velkomstbonus på 100 % på helt op til 1.000 DKK. Det eneste du skal gøre, er at bruge koden 100BONUS når du laver din første indbetalingen.
 4. Log herefter ind på din konto og find kampe fra USA i enten amerikansk fodbold, baseball, basketball, fodbold eller ishockey.
 5. Lav et kombinationsspil på minimum 5 kampe, hvor hver kamp minimum skal være på odds 1.3.
 6. Efter du har sammensat din kupon, skal du som minimum spiller 50 DKK. Det maksimale indskud på kuponen som 888sport dækker er 250 DKK. Derfor vil det være en god idé ikke at spille mere end dette, da det overskydende ikke vil blive dækket af 888sport.
 7. Vinder du, ja så vinder du og kan naturligvis hæve din gevinst. Skulle du være uheldig at falde af på én enkelt kamp, vil 888sport refundere din indsats på op til 250 DKK.

Skal jeg være ekstra opmærksom på noget med denne kampagne?

american football iconDette er en af de mest simple kampagner som vi nogensinde har set. Der er ufattelig få regler som skal overholdes, hvilket gør denne helt ideel for alle spillefugle, hvad enten man har en kærlighed for USA’s sportsgrene, har en solid viden eller blot synes det er nogle sjove og lidt anderledes markeder at spille på.

Punkterne nedenunder vil ridse de få ting op, som 888sport har sat som kriterier for denne kampagne. Som altid kan man spørge de dedikerede ansatte i 888sports kundesupport, hvis man skulle have nogle spørgsmål.

 1. Lav et kombinationsspil på 5 kampe eller mere fra USA. Falder man af på én kamp, vil 888sport dække dit indskud og give dig en ny chance for at ramme rigtigt.
 2. Man kan vælge på kamp fra USA i følgende sportsgrene; amerikansk fodbold, baseball, basketball, fodbold og/eller ishockey.
 3. Minimumsoddset per kamp man tilføjer til sin kupon, skal være på 1.3 eller højere.
 4. Minimumsindsatsen er 50 DKK og 250 DKK er det maksimale 888sport dækker med deres American Dream forsikring.

Hvordan fungerer det i praksis?

Tag med på dette tankeeksperiment, som har til formål at give et eksempel på hvordan kampagnen American Dream kan blive brugt. 

 1. Som altid skal man starte med at logge ind på sin 888sport konto
 2. Vi vælger 5 kampe fra USA, indenfor amerikansk fodbold, baseball, basketball, fodbold og ishockey.
  1. Kamp 1: Colts vinder ude over Kansas City til odds 3.25 (NFL)
  2. Kamp 2: LA Lakers vinder hjemme over LA Clippers til odds 1.80 (NBA)
  3. Kamp 3: Houston Astros vinder ude over Tampa Bay Rays til odds 1.45 (MLB)
  4. Kamp 4: Calgary Flames vinder hjemme over Los Angeles Kings til odds 1.39 (NHL)
  5. Kamp 5: Toronto FC vinder ude over DC United til odds 1.43 (MLS)
 3. Det samlede odds på disse fem kampe er: 16.86
 4. Vi spiller 200 DKK på denne kupon og har en potentiel tilbagebetaling på lige over 3.370 DKK.
 5. Desværre vinder vi ikke på kuponen, da kamp nummer 4 ikke får det udfald som vi havde spillet. Eftersom de fire andre kampe gik hjem, og vi kun faldt af på én kamp, kan vi nyde godt af 888sports forsikring American Dream, hvilket vil give os vores 200 DKK fra indsatsen tilbage,
 6. Herefter kan vi bruge de tilbagebetalte 200 DKK på endnu et forsøg, eller på noget helt andet.

Er der andre interessante kampagner fra 888sport?

Er du ny spiller hos 888sport, kan du nyde godt af en 100 % velkomstbonus på op til 1.000 DKK. Dette betyder at 888sport matcher dit første indskud, så hvis dit første indskud er 1.000 DKK, vil 888sport fordoble dit indskud, og du vil have 2.000 DKK at spille for.

Det eneste du skal gøre, er følgende:

 1. Opret en konto hos 888sport via vores link, for at blive dirigeret direkte til den danske 888sport side.
 2. Brug koden 100BONUS når du laver din første indbetaling.
 3. Modtag herefter din 100 % velkomstbonus fra 888sport.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved denne velkomstbonus?

Du skal være opmærksom på følgende:

 • Tilbuddet gælder kun for helt nye spillere, eller spillere som stadig har deres første indbetaling til gode.
 • 888sport matcher det første indskud 100 % – minimumsindbetalingen er 70 DKK og det maksimale som 888sport dækker er 1.000 DKK.
 • Velkomstbonussen bliver frigjort ligeså snart at dens egen indbetaling er blevet omsat én gang til minimum odds 1.5.
 • Når dette er gjort, har man 60 dage til at omsætte sin velkomstbonus seks gange.
 • Endvidere vil et altid være 888sports bonusvilkår og udbetalingspolitik som er gældende.