Anmeldelse af Unibet

Unibet har i mere end to årtier været en af de mest profilerede aktører på det danske bettingmarked. Bookmakeren blev stiftet af svenske Anders Ström i London i 1997, og man begyndte hurtigt at udvide porteføljen af markeder. Afgørende blev det, at man sikrede sig en international spillelicens på Malta, som har sikret, at man kan operere i hele Europa. De har hele vejen igennem haft en stærk tilknytning til det nordiske marked, og det fortsætter dagen i dag.

UniBet Vores Rating 94/100
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
1.000kr 100 % bonus op til 1.000 DKK
Besøg UniBet T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk
93.5 Odds
>30 Spillemarkeder
Ja In-Play Betting
unibet bonus side
Velkomsttilbud
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
Besøg UniBet T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

UniBet ved første øjekast

Grundlagt
1997
Sprog
english
dutch
german
polish
portugese
spanish
italian
danish
french
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Skrill Logo
Service
E-Mail
Chat
Mobil
HTML App Icon
Minimum indskud
1000 kr
Det er uden tvivl en stor fordel, at Unibet tager sine kunder så seriøst, at der på sitet tilbydes grundige guides og hjælp til de forskellige typer spil.

Stifteren Anders Ström er som sagt fra Sverige, og virksomheden bag Unibet er også i dag børsnoteret på børsen i Stockholm. De er ligeledes godkendt af den Danske Spillemyndighed, og det betyder selvfølgelig, at man kan logge ind på siden med NemID, at der er dansksproget kundeservice og at hjemmesiden findes på dansk. Unibet er meget fremtrædende på den danske bettingscene, og mange kender nok de famøse Brian Laudrup-reklamer, som ofte vises i forbindelse med sportsbegivenheder i fjernsynet.


Fordele og ulemper ved at bruge Unibet

Vi har her på siden taget Unibet under lup, for at give en 360 graders anmeldelse af dem som bookmaker. Unibet er helt klart en af de troværdige betting sider, med en stærk profil på det danske marked. dette er i sig selv en fordel, måske særligt for nyere spillere, der endnu ikke kender det danske spilmarked indgående og vil være sikre på, at deres første spiloplevelser foregår hos en pålidelig operatør. Desuden har de henover årene skabt et betydeligt spilunivers, der rækker langt udover selve spillene. Her finder du nemlig også masser af guides og introduktioner til de forskellige spilformer. Ydermere gives en meget konkurrencedygtig velkomstbonus til nye spillere. Slutteligt har de, som en af de få betting sider med licens i Danmark, en fantastisk app som er tilgængelig til både iOS og Android, hvor du let kan smide et bet, hvis du ser et fordelagtigt odds.

 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
 • Der kan være limits, hvis du er vinder stort
 • Intet VIP program

1.000kr 100 % bonus op til 1.000 DKK
94/100 Rating
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Hvilke markeder dækker Unibet?

Unibet Website
Unibets Hjemmeside

Unibet tilbyder naturligvis odds på alle de mest populære og eftertragtede sportsgrene, når det kommer til sportsbetting. Her kan du naturligvis spille på fodbold, tennis, badminton, boksning, amerikansk fodbold og mange andre internationalt velkendte sportsgrene, men Unibet tilbyder også mere nicheprægede markeder som eksempelvis bordtennis, dart, gælisk fodbold, bordtennis, skak, surfing, vandpolo, og pro wrestling for at bare at nævne nogle af de mange markeder, hvor du kan smide et bet. Derudover tilbydes der altså uden tvivl noget for enhver smag.

Det er uden tvivl en fordel, at Unibet tilbyder en sådan bredde og diversitet i deres udbud af markeder. Det betyder, at mange spillere som sikkert starter med de mere populære sportsgrene, når de de første gange prøver kræfter med sports betting, også har muligheder for at udforske og eksperimentere med nogle helt anderledes typer af sport. Ikke mindst tiltrækker de helt sikkert mange spillere, der kommer netop for de mere nicheprægede markeder, idet de populære sportsgrene selvfølgelig dækkes af mange betting sider.

Det kan altså slåes fast, at de har odds til en lang række forskellige typer betting samt sportsbegivenheder, hvor man kan lave et bet på næsten alt hvad man kunne tænke sig som en almindelig spiller. Desuden tilbydes spillere, selvfølgelig, muligheden for at spille før begivenheden starter, det der også kaldes et pre-match væddemål, mens de tilbyder samtidig live betting, som altså er betting, mens kampen eller væddeløbet er i gang. Der tilbydes mange former for odds hos Unibet, og desuden kan du anmode om et skræddersyet bet ved at kontakte deres kundeservice via email eller live chat.

Special bets

Et hurtigt blik på Unibets site for sports betting afslører hurtigt, at der findes en mængde muligheder og information. Der er altid en række forskellige kampe og væddeløb tilgængelige for spil hos Unibets, og der er derfor rig mulighed for at finde de bedste bets. Spil eksempelvis på Norges eliteserie, African Nations Cup eller Copa America. Er du fodbold interesseret, er der et væld af muligheder for at placere bets på forskellige typer kampe indenfor denne sportsgren.

UniBet in Test 94/100
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
1.000kr 100 % bonus op til 1.000 DKK Besøg UniBet
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Odds

Unibet Betting Odds
Unibet Betting Odds

Som spiller tilbydes man både free bets og odds boost som særlige bonusser, der med jævne mellemrum vil være tilgængelige for forskellige typer kampe eller væddemål. Da disse varierer, kan der ikke siges noget fast eller konkret om, hvad maks indbetalt beløb eller maks boost udgør, men det er en god ide at holde øje med Unibets sportsbook, hvis du er interesseret i særlige tilbud og kampagner for at være opdateret med de nyeste muligheder for odds boosts.

Eksempelvis vil du ind imellem se en kampagne om odds boost, hvor du kan placere bets på konkrete kampe eller væddeløb med særligt boostede odds. Vær dog opmærksom på, at der som regel er en øvre grænse for, hvor meget du kan spille for med disse særlige odds. Du kan læse mere om odds boost her nedenfor. Andre former for tilbud og kampagner inkluderer profit boosts, som du også kan læse mere om her samt naturligvis velkomstbonus.

Desuden vil du indimellem se et såkaldt Profit Boost, når du spiller sportsbook hos Unibet. Du kan vælge profit boost tilbuddet under din spilkupon, og herefter vil enhver gevinst, du måtte opnå blive forøget med en vis procentsats, som afhænger af det konkrete tilbud. Du kan tjekke din spilkupon efter potentiel udbetaling med boost. Det er i det hele taget en god ide løbende at holde øje med tilbuddene indenfor profit boosts, da disse opdateres løbende og kan variere meget.


Tilbud, bonusser og kampagner

Unibet Tilbud
100% Velkomstbonus Op Til 1000 kr

Du finder flere forskellige typer bonusser og kampagner. Eksempelvis tilbydes nye spillere, naturligvis, en velkomstbonus, hvis man ikke tidligere har haft oprettet en konto på sitet. Med denne bonus tilbydes spillere 1.000 kroner i velkomstbonus, hvilket betyder, at de matcher din første indbetaling som ny spiller med bonuspenge – dog kun op til 1.000 kroner. Dette betyder, at hvis du eksempelvis indbetaler 1.000 kr. til din konto, vil Unibet give dig yderligere 1.000 kr. i bonus at spille for oveni din egen indbetaling.

 • Velkomstbonus
 • Free bets

Velkomstbonus

Velkomstbonus gælder kun for nye spillere hos Unibet, og du skal indbetale mindst 40 kroner til din konto for at modtage 100 % bonus. Samtidig kan du ikke få bonus på mere end 1.000 kroners indbetaling.

Free bet

Med free bet spiller du uden risiko. Du skal vælge tilbuddet om free bet under din kupon i stedet for en almindelig indsats, og den potentielle gevinst kan ses på din spilkupon. Du får ikke din indsats tilbage ved en gevinst.

Odds boost

Kampagner om odds boost vil vise, hvilke specifikke bets du kan placere med odds boost. Der er dog en øvre grænse for indsatser med odds boost, som varierer alt efter kampagnen. De boostede odds vil herefter gælde for din kupon og vil øge din potentielle gevinst.

UniBet Bonus
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
Besøg UniBet T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk
1 OPRET EN KONTO
Opret med nogle få steps og tilmeld nyhedsbrev
2 INDBETAL & SPIL
Indbetal mindst 1.000 DKK for at modtage en 100% bonus på din første indbetaling.
3 Bonusbetingelser
Velkomstbonus gælder kun for nye spillere hos Unibet, og du skal indbetale mindst 40 kroner til din konto for at modtage 100 % bonus. Samtidig kan du ikke få bonus på mere end 1.000 kroners indbetaling.

Unibet Live Betting

Unibet Live Betting
Unibet Live Betting

Unibet tilbyder desuden såkaldt live betting, hvor du placerer bets på et særligt udfald imens selve kampen eller væddeløbet er i gang. Det kræver derfor særligt is i maven og en evne til at holde hovedet koldt at spille live, og det er absolut en fordel, at du kender så meget til lige netop den sportsgren, du spiller på, som overhovedet muligt. Uden et grundigt kendskab til både sportsgrenen og til live betting, er dine chancer for gevinst betydeligt forringet.

Heldigvis tilbydes man en lang række forskellige muligheder for at lære mere om både de forskellige typer spil og betting, som der tilbydes på sitet, men også om de forskellige sportsgrene, så dine bets har bedre chancer for at ramme plet. Er du interesseret i at spille på fodbold, har de eksempelvis deres såkaldte Ekspert TV, der serverer daglige videoer med spiltips fra eksperter og andre spillere. Dermed kan du holde dig opdateret med ny information om alle de store ligaer og kampe.


Mobil

Unibet tilbyder en række forskellige apps, alt efter hvilken type spil man er interesseret i. Eksempelvis tilbyder de en dedikeret casino app men altså også en app for sportsbook. Denne app kan downloades til iPhone (iOS) eller iPad (iOS) i App Store eller kan hentes til Android hos Google Play. Med appen har du adgang til alle de samme bets og kampe, som med Unibets browser- baserede site samt naturligvis alle de samme bonusser, velkomstbonus, kampagner og andre tilbud, hvilket er en kæmpe fordel, hvis man er på farten og og f.eks. kun har sin Android smartphone tilgængelig.

Med deres betting app kan du desuden live streame forskellige kampe, væddeløb og andre typer begivenheder, der kan placeres bets på. Unibet giver dig adgang til at streame mere end 10.000 forskellige sportsevents live hvert år, og med deres apps kan du altså streame disse direkte på din mobil. Med appen kan du selvfølgelig også spille både live eller prematch, alt efter dine præferencer som spiller, og du kan desuden vælge at modtage relevante sportsspecifikke påmindelser.

 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
97 Udbetalingsforhold
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
UniBet Review
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Design

Unibet Danske
Unibet Danske

Uanset hvor godt et betting site du har, så er det vigtigt at selve designet er overskueligt, ellers kan et godt site gå fra fantastisk til gennemsnitlig. Derfor har vi i denne anmeldelse, nautrligvis, kigget på deres design. De er en erfaren spiller på det danske betting marked og har haft mange år til at udbygge deres spilunivers. Der er derfor også rigtigt mange forskellige facetter til Unibets site og mobil app. Først og fremmest kan du naturligvis spille live eller pre- match sports betting, men spillere tilbydes også casino, live casino, bingo og poker. Herudover tilbyded spillere et væld af informationer, i form af eksempelvis guides til de forskellige typer spil, ordforklaringer osv.

Men herudover inkluderer deres univers også en række community-baserede platforme, såsom Unibet Ekspert TV, hvor eksperter og erfarne spillere indenfor fodbold giver opdateringer og gode råd om spil på dette marked, samt naturligvis Unibet Community, hvor spillere kan udveksle erfaringer eller frustrationer med hinanden. Med så gedigent et spilunivers kunne man forestille sig, at deres site ville fremstå rodet og uoverskuelig, og at man som ny spiller nemt ville kunne drukne i mængden af information og forskellige typer platform.

Dog har de skabt en strømlinet platform for spil og spilentusiaster, hvor det er nemt at overskue, hvor de forskellige typer informationer og muligheder er at finde. På trods af den stor mængde information, fremstår sitet altså rimeligt enkelt og tilgængeligt, og det gør kun spiloplevelsen bedre, at der tilbydes så mange guides og andre typer materiale til spillere, der vil dygtiggøre sig inden de spiller for egne penge på de mange forskellige typer markeder.


Brugervenlighed

I tråd med designet, skal brugervenligheden naturligvis også kigget efter i sømmene i denne anmeldelse. Unibet har sat brugervenligheden i top ved at udgive en række guides og andre typer introduktioner til sports betting, som gør det langt nemmere for eksempelvis begyndere at give sig i kast med sports betting. Mens mange sports betting sites indimellem kan drukne i information om forskellige kampagner, bonusser og muligheder for live betting, tilbyder Unibet en anderledes type overskuelig og brugervenlig side, der altså samtidig giver rig mulighed for at lære mere om sports betting.

Du kan eksempelvis læse guides til sports betting på nogle af de mest populære markeder, såsom tennis og boksning, og de tilbyder samtidig en udførlig odss-relateret ordliste, som kan være ganske praktisk og anvendelig for særligt nye spillere, der er i fuld gang med at lære om spilleuniverset, der har sit helt eget sprog, termer og regler. Kundeservice eller det bruger-baserede Unibet Community er heller ikke svært at lokalisere, hvis du alligevel har brug for yderligere hjælp. Ligesom i deres app, som blandt andet er tilgængelig på Android, er brugervenligheden i top.


Unibet VIP program

Unibet VIP
Unibet VIP

Unibet har tilsyneladende ikke noget VIP program for loyale kunder og dedikerede spillere, hvilket ellers ofte er et standard program hos mange sports betting og live spil sites. Dog er VIP programmer ikke nødvendigvis et must eller en bedre mulighed for at forhøje indsatser end for eksempel en god og fair kampagne eller et solidt bonustilbud, og Unibet har en række af denne typer kampagner og bonusser til de af deres spillere, der vil booste odds.

Unibet tilbyder naturligvis en velkomstbonus til nye spillere, der ikke tidligere har oprettet en konto hos Unibet og som med en velkomstbonus får mulighed for at spille lidt længere, eller foretage lidt højere bets med deres egne penge. Du kan læse mere om velkomstbonus ovenfor. Desuden tilbydes spillere free bets, odss boost, samt andre typer risikofrit spil og belønningsbonusser, udover bonusser relateret til deres casino og Vegas spil som du kan læse mere om her ovenfor.


Operatørlicens

09 DK Unibet Spillelicens Logos

Som en af de mere etablerede udbydere af sports betting, casino og andre former for spil i Danmark, opererer Unibet naturligvis under dansk licens. Dette betyder, at Unibet først og fremmest har bundet sig til at overholde dansk lovgivning, når det kommer til beskyttelse af personoplysninger og retten til privatliv, samt danske regler om fair spil, der beskytter dig som spiller mod snyd og aftalt spil hos online betting sider. Et dansk operatørlicens er altså altafgørende, når du vælger spiloperatør.

Vil du med egne øjen sikre dig, at de har dansk licens, eller er du i tvivl om, hvorvidt andre spiludbydere, som du overvejer at registrere dig hos, har dansk licens, kan du altid tjekke hos Danmarks Spillemyndighed. Her får du let adgang til information om, hvilke spiludbydere, der har licens i Danmark. Du kan ganske enkelt søge på en udbyders navn, og hvis denne har licens i Danmark, vil du få mere information om udbyderen.


Features

 • Mange forskellige markeder
 • Live streaming
 • Grundig information

BETALINGER

Unibet Betalinger
Unibet Betalinger

Indbetaling

Når du opretter en konto hos Unibet, skal du først og fremmest give en række oplysninger om dig selv, for at din konto kan blive verificeret. Eksempelvis skal du tilføje dit fulde CPR-nummer til din Unibet side, hvilket hjælper Unibet med at linke dig til dit NemID som man ifølge dansk lovgivning skal oprette en spilkonto med. Udover disse personoplysninger, skal du naturligvis indbetale penge til din nye Unibet konto, inden du kan begynde at spille.

Unibet accepterer en række forskellige betalingsmetoder til indbetaling af penge, og tager ingen gebyrer udover selve det beløb, du vil overføre, for nogen form for indbetaling. Du kan naturligvis bruge de mest almindelige typer kredit- og debitkort, såsom Visa og Mastercard til indbetaling, men du kan også vælge at benytte såkaldte E-wallets, såsom Skrill eller Neteller. Endelig kan du indbetale penge ved hjælp af en bankoverførsel af midler, benytte Paysafecard eller udføre en netbank-indbetaling via Citadel.

Udbetaling

Har du været så heldig at opnå gevinster på dit spil, vil du sikkert gerne have disse virtuelle gevinster overført til kontanter. Du kan foretage en udbetaling fra din Unibet konto på en række forskellige måder. Dog bør du være opmærksom på, at man hos Unibet kun kan udbetale sine gevinster til det samme betalingsmiddel, som oprindeligt blev brugt til at indbetale til din konto. Undtagelsen er dog bankoverførsel, som også kan bruges, hvis man eksempelvis har indbetalt med paysafecard.

Listen af udbetalingsmetoder er derfor den samme som listen over indbetalingsmetoder. Bemærk desuden, at de har forskellige typer minimums- og maksimumsgrænser for forskellige typer udbetalinger, og det er derfor en god ide at tjekke disse regler inden du foretager din udbetaling. Unibet tager ingen gebyrer på din udbetaling, og det beløb, du har vundet og udbetaler fra din Unibet konto er dermed det beløb, du modtager, medmindre din egen bank eller kreditkortselskab pålægger deres egne gebyrer.

Visa Logo
Mastercard Logo
Skrill Logo

Sikkerhed

Er du bekymret for sikkerheden ved online spil, beroliger Unibet deres spillere med, at al information, efter du som kunde har logget ind, der vil blive sendt til og fra Unibet.dk, er krypteret ved hjælp af 128-bit Secure Socket Layer (SSL)-teknologi. Unibet oplyser desuden, at deres SSL-certifikat er udstedt og verificeret af Trustware. Dette betyder blandt andet, at dine kreditkort-oplysninger er krypterede og at de, for sikkerhedens skyld, kun sendes til Unibet en gang via internettet.

Unibet oplyser desuden, at de arbejder aktivt for at sikre deres spilleres ret til egne informationer og fortrolighed og for at bevise dette, har de modtaget certifikat fra Payment Card Industries Data Security Standard. Niveauet af sikkerhed hos Unibet testes regelmæssigt af uvildige eksperter, der ikke selv er involveret i deres forretning. Som endnu en sikkerhedsforanstaltning, vil konti, som er involveret i mistænkelig aktivitet, blive suspenderet fra brug hos Unibet for herefter a blive undersøgt nærmere. Derfor kan du altså føle dig 100 % sikker, når du spiller dine tips hos Unibet.

 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
97 Udbetalingsforhold
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
UniBet Review
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Unibet Kundeservice

Unibet Kundeservice
Unibet Kundeservice

Til at slutte vores 360 graders anmeldelse af, skal ders kundeservice også ses på. Denne er tilgængelige på både live chat, og via email, hvor du kan skrive med dansksprogede medarbejdere i kundeservice, med sprøgsmål om alt fra velkomstbonus til regler og vilkår. Unibets kundeservice holder åbent fra kl. 9 om morgenen til kl. 23 om aftenen dansk tid, og der er altså rig mulighed for at få fat på dansksproget kundeservice i løbet af dagen. Har du brug for hjælp udenfor dette tidsrum, kan du fortsat kontakte deres kundeservice, men så må du forvente at skulle kommunikere på engelsk med deres internationale kundeservice.

Udover almindelig kundeservice tilbyder Unibet desuden adgang til det såkaldte Unibet Community hvor brugere fra hele verden deler erfaringer og stiller hinanden spørgsmål om successer og frustrationer omkring deres spil. Denne må siges at være en alletiders ressource, idet der her udveksles ærlige meninger og erfaringer, ligesom spillere kan lære af hinanden og give hinanden gode råd. Du skal ikke have oprettet en brugerkonto for at læse andres indlæg, og dette er altså enndu et eksempel på, at Unibet tilbyder information for alle.

Yderligere services

Et tips til hvad Unibet ligeledes tilbyder deres spillere er et væld af gratis information til spillere indenfor sports betting såvel som de andre spiltyper, Unibet udbyder. Langt de fleste af disse guides og informationer kan findes og læses uden en konto hos dem, og disse er derfor også gode ressourcer for begyndere, der vil lære så meget som muligt om sports betting inden de vælger et site og giver sig i kast med at spille for penge.

Our experience with the operator

Det er uden tvivl en stor fordel, at Unibet tager sine kunder så seriøst, at der på sitet tilbydes grundige guides og hjælp til de forskellige typer spil. Deres sportsbook tilbyder eksempelvis guides til betting på nogle af de mest populære sportsgrene såsom tennis, golf, boksning, Formel 1, fodbold, esport med flere. Unibet er derfor særligt anbefalelsesværdig for spillere, der endnu er forholdsvis nye indenfor sports betting eller bare gerne vil lære mere og blive klogere på de forskellige typer spil.

Et andet godt eksempel på deres mange forskellige typer information til spillere, der søger at dygtiggøre sig, er den ordforklaring til odds, som er at finde under deres informationscenter. Her præsenteres spillere for en lang række af mere eller mindre almindelige udtryk, der bruges til at beskrive forskellige typer odds, og denne ordliste må siges at være en virkelig værdifuld ressource for spillere hos Unibet, idet information og dygtiggørelse er mindst ligeså vigtig ingredienser som held i sports betting.

1.000kr 100 % bonus op til 1.000 DKK
94/100 Rating
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk