Anmeldelse af 888Sport

Vores Vurdering: 85/100
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder

R&V +18+

Til dig, som ikke har hørt om 888, eller blot kunne tænke dig at læse en anmeldese af dem, så er de en online spiludbyder, som blev etableret helt tilbage i 1997. Dette betyder, at de er en af de første udbydere i iGaming-industrien. I begyndelsen fokuserede de kun på at tilbyde deres kunder casino og poker, men har siden hen udvidet og tilbyder i dag mange spændende spillemuligheder for deres spillere. De oprettede 888Sport tilbage i 2008 og på blot lidt over 10 år, er 888Sport-afdelingen blevet virksomhedens førende afdeling og en af de bedste betting sider på det nuværende marked.

888 har hovedsæde i Gibraltar men er underlagt regler og love, der er reguleret af den danske spillemyndighed. Som navnet antyder, så henvender 888Sport sig til spillere, som er på udkig efter at bette på deres favorit sportsgren. 888Sport er en troværdig online udbyder, med en rigtig god velkomstbonus, så du vil ikke blive skuffet, når det kommer til gambling på sport. Spillere kan bette på et væld af sportsgrene såsom fodbold, hesteløb, tennis, ishockey, samt på events som OL og lingende.

Regulering Gibraltar
Oddsmarkeder
30
In-Play
Statistik
Mobilspil
Service email, Live-Chat, Hotline
Odds
94%
Betalingsmetoder
Specifikke funktioner Kæmpe indsatsgrænser
500kr
100% Velkomstbonus

R&V | 18+

R&V +18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Fordele og ulemper ved at bruge 888Sport (vores erfaring)

Fordelene ved at spille hos 888Sport er mange. En af dem er, at de tilbyder en Cash Out-funktion, hvilket betyder, at du kan lukke dit bet tidligere og derfor minimere dine tab. Deres velkomstbonus er mildest talt fremragende, hvor du kan få op til 1.000 DKK i bonus på din første indbetaling. Derudover kan man finde over 30 forskellige hovedmarkeder, hvor man kan finde næsten alt hvad hjertet begærer. Den eneste ulempe, vi kan komme i tanke om, er, at det ikke er den bedste udbyder på markedet, når det kommer til Virtual Sports, hvilket gør 888sport til én af de absolut bedste betting sider i Danmark.

 • Cash Out-funktion
 • Markedts bedste velkomstbonus
 • Over 30 forskellige markeder
 • Ingen Virtual Sports bettings

Hvilke markeder dækker 888Sport?

04 DK 888 Sports Markeder

888Sport dækker et væld af markeder herunder fodbold, håndbold og tennis. Det største marked er uden tvivl fodbold, hvor Betting24 tilbyder gratis tips og forslag, da det uden sidestykke er den største sport i Danmark. Håndbold er også det marked, som danske spillere elsker at bette på – specielt, når der er EM eller VM i håndbold. Tennis er også populært. Danske spillere holder sig ikke tilbage, når der er en stor tenniskamp i fjernsynet. Til dem, som elsker basketball, er der også rigelig mulighed for at bette på det.

 • Fodbold
 • Håndbold
 • Tennis

På 888Sport kan du bette på kryds og tværs af dine bets. De mest almindelige bets, du kan bette på, er single bets, men du kan sagtens bette på flere kampe. Det gode ved 888Sport er, at de ikke har placeret nogen maksimum odds på dine bets, hvilket ikke alle betting sider kan bryste sig af. Det betyder, at du kan bette på lige så høje odds, du vil. Dog skal du være opmærksom på, at du maksimalt kan vinde 2.100.486,33 kr. pr. dag – men mon ikke det også lige kan gå?

Specielle bets

04 DK 888 Sports Danske Superliga Logo

På 888Sport kan du bette på de mest spændende kampe i de forskellige fodboldligaer. I skrivende stund bliver der for eksempel bygget op til Premier League. Den første kamp er Liverpool mod Norwich City. I denne kamp er Liverpool helt klart favoritterne til at vinde, mens Norwich er ‘underdoggen’. Denne kamp byder på to specielle bets, du kan foretage dig. Du kan bette, om der bliver scoret henholdsvis over eller under 3,5 mål. Leder du efter tips eller forslag til fodboldkampe, så kan du ligeledes finde disse, helt gratis endda, her på Betting24.

Odds

04 DK 888 Sports Odds

I kampen mellem Liverpool og Norwich giver 888Sport Liverpool odds 1,15 for at vinde. Disse odds er nogle af de bedste på tværs af alle bookmakere. Det er for eksempel bedre sammenlignet med Ladbrokes, betfair og Coral samt Power Paddy. Better du på Norwich, giver 888Sport kun 17 gange pengene tilbage, hvilket er lidt lavt i forhold til mange andre bookmakere, som giver Norwich fra 18-23 odds. Den eneste bookmaker, som giver de samme odds som 888Sport er bet365, som vi naturligvis også har en anmeldelse af.

Noget, der skiller 888Sport ud fra konkurrenterne, er, at de tilbyder noget, som hedder forhøjet odds. Dette er en unik mulighed for at tjene mere på dine væddemål. Det går ud på, at oddsene ved særlige kampe vil stige til et niveau, som ingen andre bookmakere på markedet kan matche. Dette gør det at oddse meget sjovere, for der er ikke noget, der er kedeligere, end at du ikke kan vinde flere penge på dine væddemål.

Kampe som 888Sport tilbyder forhøjet odds på, kan findes på deres oddslobby sammen med de normale odds. Du skal dog være opmærksom på, at du skal være kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjet odds. Det er ikke alle, som kan spille med forhøjet odds, og du skal derfor læse på reglerne og vilkårene først. For eksempel skal du satse mindst 10 kr., inden for et kalenderår eller maksimalt 100 kr. medmindre andet er angivet.

Tilbud / Bonus / Promoveringer

888sport danmark 500 kroner i bonus

Få op til 500 kr på dit første bet med koden 500BACK

Der er specielle kampagner, som hele tiden kører på 888Sport. Der er tidsbegrænsede bonusser, men der er også nogen, hvor der ikke er tidsbegrænsning på. Dette gør det helt klart lidt sjovere at bette både for nye og eksisterende spillere. En af de specielle kampagner, som 888Sport tilbyder, er American Dream. Noget, du ikke ser ofte hos andre bookmakere, er, at 888Sport tilbyder spillere at vinde freebets. Du behøver ikke skynde dig, fordi de bliver tilbudt hver eneste dag.

 • American Dream
 • Vind Freebets

American Dream

American Dream går ud på, at hvis du spiller på fem kampe eller mere på amerikansk fodbold, baseball, basketball, fodbold eller ishockey, kan du få dine penge retur op til 250 kr. i bonus, hvis du taber bare én kamp.

Vind Freebets

Denne bonus går ud på, at hvis du vinder med odds 5.0 eller mere, får du et freebet på 50 kr. Derudover skal du også bette for mindst 100 kr. for at udløse dette bet.

Andre bonusser

Udover kontante bonusser bliver der hyppigt tilbudt andre typer bonusser. Det kunne for eksempel være en luksusrejse for to med alt betalt, eller du kan vinde billetter til store fodboldkampe, musikkoncerter og hotelophold samt meget andet.

Din Indbetaling
500 kr
+ 888sport Bonus500 kr = Oddsbeløb1000 kr

R&V +18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Live betting

04 DK 888 Sports Live

Tidligere kunne du ikke rigtig spille på live spil da det var lidt mere kompliceret end nu, hvor det nemt kan gøres over nettet. Du skulle her stå og krydse en kupon af og aflevere den til salgspersonen. Det var det, der tidligere hed live betting. I dag kan du blot klikke på det, du vil bette på, og derefter trykke på OK. Nemt og enkelt. På denne måde går du ikke glip af gode odds.

Live betting har åbnet op for mange flere muligheder, fordi det tilbyder dig flere muligheder end online betting. For eksempel kan du vente med at bette, indtil en fodboldkamp er startet, hvis du ønsker at se det an først, og hvordan kampen forløber sig. Dette giver dig mulighed for at danne dig et overblik. Der kan ydermere opstå situationer i en fodboldkamp, der giver nye bet-muligheder. For eksempel, hvis der kommer et rødt kort, påvirker det spillets dynamik og samtidig dine odds.

Mobil

04 DK 888 Sports Mobile

888Sport har gjort det nemmere for dig at spille på odds, når du er på farten, hvad enten du har en Android eller iOS. Du kan spille når som helst og hvor som helst på din smartphone eller tablet. På denne måde går du ikke glip af fantastiske odds og bonusser. Dette er en ideel mulighed til folk, som pendler og ikke er meget hjemme. Du kan for eksempel spille, mens du sidder i toget fra Sjælland til Jylland, eller du kan hive din Android eller iOS smartphone op af lommen og spille i frokostpausen, hvis du f.eks. ser værdi i et af vores tips, som du finder her på siden under fanen “spiltips”.

Smartphonen er uden tvivl den enhed, som bliver hyppigst brugt hvad angår shopping, surfing, afspilning af videoer eller spil online. Så selvfølgelig har 888Sport også udviklet en app stil deres hjemmeside for deres spillere. Det eneste, du skal gøre er, at downloade deres app fra Apple Store eller Google Play, og så kan du spille. Med appen er det blevet meget lettere at spille på casino og odds, og det er ikke længere nødvendigt at spille direkte fra hjemmesiden.

Design

04 DK 888 Sports Design

Surfer du rundt inde på 888Sports hjemmeside, bliver du mødt med en karakteristisk sort baggrund med orange skrift. Du kan tydeligt se, at layoutet er gennemtænkt. Alt er praktisk anlagt, og menuerne er nemme at finde, hvilket er en stor bonus, når det kommer til brugervenlighed. Oppe i højre hjørne kan du se de forskellige typer af spil, som de tilbyder (Casino, Poker og Sport). Alt i alt har 888Sport udviklet et godt, flot og let overskueligt design.

Der er ikke nogen tvivl om, at mobil og tablet er de nye go-to enheder at spille på. Det er ikke længere en nødvendig for at spille, at du sidder stille ved din computer. 888Sport har formået at imødekomme deres spilleres behov for et lettilgængeligt og lækkert design, der virker perfekt på mobilen. Hele hjemmesiden er komprimeret til at passe både en tablet og en smartphone. De har valgt at holde det simpelt, og mobilhjemmesiden rummer kun det, der er allermest nødvendigt for spillerne.

At have en mobilapp i dag er vigtigere end nogensinde. Hvis en spiludbyder ikke har en mobilapp, kan det være svært at konkurrere med andre på markedet. Det er imponerende, hvad der kan være på en 5-tommers smartphone, men 888Sport har formået at få det hele med. Alle menuer er nemme at finde, og skriften er heller ikke for lille. Det hele sidder i skabet, og der er med andre ord ikke meget at komme efter.

Anvendelighed

Det hele handler om spillerne. Hjemmesiden og appen er i bund og grund blevet designet med henblik på spillernes oplevelse og at imødekomme deres behov. Dette betyder, at det skal være nemt for dig at kunne navigere rundt på deres hjemmeside og app. På selve hjemmesiden, som er tiltænkt computer og bærbar, er der masser af tom plads, som de har fyldt ud med reklamer og bonusser, men når det er sagt, har de ikke gået på kompromis hvad angår navigation.

Navigationen på en mindre enhed såsom tabletten og smartphonen er også helt i top. Da det er mindre tommer, de har at gøre godt med, så har de formået at bruge pladsen på en smart og effektiv måde. Den overskydende plads til reklamer og bonusser har de kort sagt skåret væk. Det vil sige, at det, der er tilbage, er centralt for funktionaliteten. Menuerne er gjort større, så du kan trykke på dem med dine fingre.

VIP-program

04 DK 888 Sports VIP

Som med alle de andre spiludbydere har 888Sport selvfølgelig også en VIP-klub til deres loyale spillere. Der er en masse fordele at hente for VIP-kunder. Hvis du er en loyal spiller, fortjener du også at blive forkælet, og det ved de også hos 888Sport. VIP-medlemmerne får eksklusive fordele, som almindelige medlemmer ikke får adgang til blandt andet VIP-tilbud, invitationer til særlige og eksklusive events, og så får du intet mindre end en personlig VIP-assistent med i købet.

VIP-medlemmerne får løbende tilbudt VIP-kampagner med præmier, der er særligt målrettet til det enkelte VIP-medlem. VIP-klubben arrangerer eksklusive events rundt omkring i verden. Det betyder, at du som VIP-medlem bliver inviteret til de største sportsbegivenheder, luksuriøse rejser og de mest fashionable shows. Desuden får VIP-medlemmer særbehandling og adgang til specielle tilbud. Vi kan konkludere, at et VIP-medlemsskab ikke bare er en nytteløst titel. Det kommer med heftige fordele, så det er bestemt noget, der er værd at tjekke ud.

Spillelicens

04 DK 888 Sports Spillelicens Logos

888Sport har some nævnt dansk licens. Er det vigtigt at have spillelicens? Svaret er enkelt. Spillelicens ER vigtigt. Det er praktisk talt det vigtigste, du som danske spiller skal være opmærksom på, når du søger et online casino. Der findes et hav af online spiludbydere, og det kan være svært at modstå de mange bonusser og kampagner, som de forskellige udbydere tilbyder. Det vigtigste er at se igennem dette, for det kan ende helt galt, hvis du vælger en udbyder, som ikke har spillelicens.

Grunden til, at det er vigtigt, at en spiludbyder har dansk spillelicens, er, at det beskytter danske spillere mod fup og svindel. En spiludbyder, som har dansk licens, er underlagt strenge krav om fairplay fra den danske spillemyndighed. Hvis en dansk spiller føler, at han eller hun bliver snydt, kan han eller hun klage til Spillemyndigheden, og de vil hjælpe med at løse deres problemer. Der er hermed ikke nogen grund til bekymring, når du spiller på 888Sport.

Features

 • Live Streaming
 • Livescore
 • Stats
 • Cash Out

BETALINGSMETODER

04 DK 888 Sports Betalinger

Indbetalinger

Når du spiller hos 888Sport, skal du ikke være bange for ikke at kunne indbetale. De tilbyder flere forskellige metoder lige fra VISA og PayPal til Skrill. Det hele foregår hurtigt og nemt, og før du ved af det, er pengene på din konto. Det tager maksimalt kun 10 minutter ved de fleste metoder. En af de metoder, der kan tage lidt længere tid er Trusty, hvor det kan tage op til en dag for at få pengene på kontoen.

For at lave en indbetaling er der minimumsgrænser for, hvor lavt et beløb du kan indbetale. Ved alle indbetalingsmetoder er minimumsgrænsen på 70 kroner. Dog kan det variere i forhold til individuelle medlemmer, status for medlemmet og en gennemgang af deres kontohistorik. Der er ingen gebyrer, når du vil lave en indbetaling. Afhængig af den betalingsmetode du har valgt og din kontos valuta, kan du blive underlagt en valutakurskonvertering. Det er det eneste gebyr, der er.

Udbetalinger

888Sport tilbyder medlemmerne at kunne udbetale deres penge og bonusser via bankoverførsel og alle de andre betalingsmetoder, der er anført ovenfor. Før du vælger at få udbetalt dine penge, skal du gennemgå eller opdatere dine bankoplysninger. Derefter kommer der et pop-up vindue, og du skal blot klikke på send. Når du har anmodet om at få en udbetaling, vil du også få sendt en e-mail som en bekræftelse på udbetalingen. Du undrer dig måske over, hvor lang tid, det tager, før du har pengene?

Fra det tidspunkt du har trykket “SEND”, kan der gå op til 24 timer, inden pengene står på din bankkonto. Bemærk dog, at 888Sport indimellem kræver dit tilsagn eller dokumentation for at behandle udbetalingsanmodningen. Du kan for eksempel blive bedt om at underskrive en liste med tidligere indbetalinger. Med hensyn til bonusser kan de således kun blive udbetalt, når alle krav til bonusserne er opfyldt. I tilfælde af at bonussen er stoppet, vil udbetalingen ske automatisk.

Sikkerhed

Da 888Sport er underlagt regler og love fra den danske spillemyndighed, skal de tage sig af alle sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte medlemmernes personlige data, og det er de meget stolte af. Derfor benytter de sig af den bedste sikkerheds- og krypteringsteknologi, der findes på markedet lige nu for at beskytte alle medlemmernes transaktioner og personlige oplysninger mod cyber kriminalitet. Medlemmerne kan dermed vide sig sikre på, at deres informationer bliver beskyttet og ikke bliver videregivet til tredjepartsselskaber.

888Sport promoverer ansvarligt spil om penge på nettet, hvorfor de tager det seriøst, når det kommer til det at skabe et sikkert spillemiljø for deres medlemmer. For eksempel tillader 888Sport ikke mindreårige personer at få adgang til deres hjemmeside, fordi det er strafbart for mindreårige at deltage i spil, der involverer penge. Af denne grund anvender 888Sport de mest sofistikerede sikkerheds- og verificeringssystemer, som kan identificere mindreårige personer, der prøver at få adgang til deres site.

Kundesupport

04 DK 888 Sports Kundeservice

888Sport fokuserer på at tilbyde deres spillere de bedste gamblingoplevelser. De er der, hvor og hvornår du som spiller har brug for det. Derfor er det også muligt for dig at kontakte kundesupport på alle tidspunkter på dagen, når du ligger inde med et problem. Der er rigtig mange måder, du kan kontakte 888Sports kundesupport på, og den første metode er gennem telefonen. Dette er den hurtigste måde, hvorpå du kan få svar på dine spørgsmål.

Hvis du ikke har tid til at snakke med kundesupport, er du også mere end velkommen til at sende en e-mail til kundesupport. I forhold til mange andre online udbydere har 888Sport dog ikke chat support på nuværende tidspunkt. Formår de at sætte det op i den nærmeste fremtid, vil det uden tvivl komme deres medlemmer til gode. Indtil videre kan de dog nemt kontaktes på telefon eller email, hvor de kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Yderligere service

Sportsbetting er langt fra det eneste, du kan lave på 888. Hvis det var tilfældet, ville de ikke kunne konkurrere med de andre online udbydere. Tværtimod tilbyder de også andre spil såsom casinospil og poker. Traditionelle casinospil såsom Roulette og Blackjack er selvfølgelig at finde i deres casino-sektion. Derudover er der et hav af online spillemaskiner, som du kan prøve. Er du til mere spænding, kan du tage et spil poker med spillere fra hele verden.

Vores erfaring med 888Sport

Vores erfaring med 888Sport har været intet mindre end fantastisk, og i denne anmeldelse har vi også svært ved at få armene ned igen. Det gælder alt lige fra layoutet til brugervenligheden. Der er alt for mange positive ting at nævne, men vi skal nok forsøge at gøre det så kort som muligt. Det første, vi vil fremhæve, er, at de har dansk licens. Det er den vigtigste ting, som alle danske spillere skal være opmærksom på, når de skal vælge en online udbyder. Det vil løse mange af deres problemer længere hen af vejen.

Derudover finder vi det utrolig vigtigt, at 888Sport har den nyeste sikkerheds- og krypteringsteknologi for at beskytte deres medlemmers personlige informationer. I denne tid er vi meget mere sårbare over for cyber kriminalitet, hvorfor det er så vigtigt at have den bedste teknologi til at beskytte vores informationer. Det skader heller ikke at have et stort udbyd af spil. På denne måde er det umuligt at kede sig som medlem, når du vælger 888Sport som spiludbyder.

R&V +18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Vores Vurdering: 85/100
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder

R&V +18+

Seneste Betting Tips

  TOP 10 BETTINGSIDER
R&V +18: Significant terms: Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Seneste bonusnyheder

  Top 5 Velkomsttilbud

Skriv et svar