Trækker FCK og Horsens lidt bremsen i søndagens opgør i Parken?

fc kobenhavn uefa europa league

Både FC København og Horsens møder op til søndagens opgør i Superligaen med et hav af kampe i benene og et fortsat komprimeret program forude. Ikke mindst FC København har kalenderen fuld, og måske kan det have en direkte indvirkning på søndagens opgør mod Horsens. Et målfattigt opgør kunne være i støbeskeen og et ”under”-spil på ”under 2,50 mål” til odds 2,05 hos Bet365 virker fristende.

fc kobenhavn uefa europa league

FC Københavns spillere udgør under UEFA Europa League fodboldkamp mellem FC Dynamo Kiev og FC København

Europa League, Superliga og Cup kan skabe træthed i FCK-truppen

FCK møder op med adskillige timers fodbold i benene inden man overhovedet betræder grønsværen i Parken mod Horsens søndag eftermiddag. Forud for kampen har man afviklet et hård og intens returopgør i Europa League mod Celtic i Glasgow i forrige midtuge, en vigtig superliga kamp hjemme mod AaB i den forgangne weekend, og endnu et opgør mod aalborgenserne i cuppen onsdag aften. Det er to kampe pr. uge for det efterhånden hårdt prøvede københavnske mandskab, som ikke blot er trætte, men også skal dosere kræfterne forud for det stadigt hårde og komprimerede program, der venter.

1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
  • Ekstremt Stort Spiludvalg
  • Live Streaming af Sport
  • Mest Avanceret Livekamp og -odds
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
  • Ekstremt Stort Spiludvalg
  • Live Streaming af Sport
  • Mest Avanceret Livekamp og -odds
Bet365 Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Horsens har også hænderne fulde og vil formodentligt køre damage control mod FCK

Gæstende mandskaber i Parken føler sig pr. definition altid som underdogs, eftersom FC København uden sammenligning er Danmarks fodboldflagskib. Men hele denne underlegne følelse af at være underdog skaber ofte en intens fightervilje hos de mere ydmyge gæstende mandskaber. Horsens er udmærket klar over, at de er oppe imod overmagten, så der vil utvivlsomt indfinde sig en fandenivoldsk fighterlyst. Alle vil stikke en kæp i hjulet på FC Københavns maskineri, Horsens er ingen undtagelse.

Cup-kamp og nedrykningsslutspil slører måske Horsens fokus

Selvom Horsens på en normal dag ville fighte solen sort i Parken mod FCK, så er der visse parametre, der peger på noget andet lige præcist i den her runde. Horsens kan ikke længere nå mesterskabsslutspillet og skal altså nu mobilisere sig til det kommende nedrykningsslutspil. På nuværende tidspunkt, har man skader nok, og man vil formodentligt gøre alt for at undgå yderligere skader mod FC København. Kampen mod FCK er på ingen måde Horsens vigtigste lige nu.

Parkerer Horsens bussen i Parken?

Udover det forestående nedrykningsslutspil har Horsens selv spillet pokalsemifinale i midtugen mod Silkeborg, så der kan tilmed være træthed i truppen til weekenden. Det er ikke utænkeligt at forestille sig et scenarie, hvor Horsens kommer trætte ud til søndagens opgør, og hvor man af den grund netop måske vil parkere bussen en anelse i defensiven og forsøge at trække 0-0 så længe som overhovedet muligt. Skulle FCK komme foran, kunne man snildt forestille sig et Horsens-hold, der i så fald ville forsøge at minimere de fysiske og mentale skader i opgøret ved simpelthen at køre damage control. Et smalt hæderligt nederlag vil i den forbindelse være en fin handel for et Horsens-hold, der skal videre til nedrykningsslutspillet med spillerne og æren i behold.

Horsens med fokus på det defensive mod FC København

Efter sidste weekends nederlag hjemme mod Randers var træner Bo Henriksen alligevel fint tilfreds med store dele af spillet i anden halvleg. En ting lagde han dog klar vægt på efter opgøret: defensiven. Både han og flere af Horsens-spillerne understregede, at man indkasserer mål alt for let, og netop det problem vil man forsøge at få bugt med i de kommende ligakampe. Horsens-træner Bo Henriksen adresserede problemet lige efter kampen mod Randers:

“Først og fremmest er det jo vores defensiv, vi skal kigge på. Vi har lukket 10 mål ind i tre kampe. Det er jo en forudsætning for at vinde fodboldkampe, at man ikke lukker mål ind. Det skal vi være bedre til, men vi får ikke mindre modstand i de næste par kampe”

I Horsens lægger man altså slet ikke skjul på, at den defensive linje bliver betonet til de kommende kampe. Og første ligaopgør bliver altså mod FC København.

Horsens og FC København døjer med skader i offensiven

Horsens havde både Brock Madsen og Jannik Pohl ude i sidste weekends opgør mod Randers. Det kunne mærkes i den offensive kæde og der er ingen garanti for at Pohl vender tilbage til weekenden. Efter alt at dømme sidder den tidligere AaB-offensiv fortsat ude til opgøret mod FC København, hvilket altså på ny skaber offensive problemer for Horsens og træner Henriksen.
Hos FC København blev Dame N’Doye meldt skadet mandag, så også han kan være på vippen til at miste søndagens opgør. Skulle han blive klar i ugen er det mest oplagt at benytte ham i midtugens langt vigtigere pokalbrag mod AaB, for så at lade ham restituere med pause i søndagens opgør mod Horsens. Skadesituationen i begge klubbers offensiver er endnu et parameter, der taler for et forholdsvist målfattigt opgør i Parken.

fc Kobenhavn Viktor Fischer

Frem til FC København Viktor Fischer under UEFA Europa League fodboldkamp mellem FC D ynamo Kiev og FC København i Kiev, Ukraine,

FCK lukker godt af i defensiven og behøver ikke en storsejr

FC København har uden sammenligning et af ligaens bedste forsvar. Med udsigten til skader i Horsens offensiv, så bør muligheden foreligge for et clean sheet. FCK’s forsvar bør derfor netop ikke blive presset voldsomt i weekendens ligaopgør af et formodentligt træt og offensivt amputeret Horsens-hold. I den anden ende har FCK ikke travlt. Formår man at lukke godt af bagtil, så bør man ruste sig med tålmodighed, for før eller siden bør man få hul på bylden i Horsens-forsvaret. Men da FCK har masser af kampe i benene allerede, og eftersom man har masser af vigtige kampe forude, så er det ikke utænkeligt at københavnerne vil ‘ruge’ lidt på sin føring, så snart man kommer foran, alene for at spare og dosere kræfterne.

Bet365 byder ind med markedets flotteste ”under”-priser

Den store licensbookmaker Bet365 vifter med en flot odds på under 2,50 mål i FCK – Horsens. Sammenholdt med den info, der foreligger på kampen, både hvad angår skader, taktiske tilgange til kampen og det overordnede kampprogram for begge hold, så ligner spillet ”under 2,50 mål” til odds 2,05 et spil med værdi. Føler man, at linen er en anelse for dristig, så kan man også vælge Bet365s ”under 3,50 mål”, hvor oddset, i skrivende stund, er på 1,40. Dette spil kan med fordel bruges i et kombinationsvæddemål som din multiplier i en double- eller en triple-kupon.

Bet365:
  • Ekstremt Stort Spiludvalg
  • Live Streaming af Sport
  • Mest Avanceret Livekamp og -odds
Score: 94/100
Website