Få 100 % profitboost hos 888sport på de europæiske gruppespilskampe

Hos 888sport er der på nuværende tidspunkt mulighed for at spille live på enten Europa League eller på pokalen med de helt store øre, Champions League, hvor gevinsten bliver fordoblet. Dette tilbud kan alle spillere hos 888sports få glæde af, hvad enten man er helt ny spiller, eller har haft sin konto i flere år. 

888sport page

Tilbuddet kan bruges én gang på hver spilledag i Champions League/Europa League, hvilket betyder at du kan spille på dine farvoritter, samtidig med få en hæftig profitboost-kupon, hver eneste gang.

 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
92 Udbetalingsforhold
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
888sport Review
T&C Apply 18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 60 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Hvordan får jeg fingrene i dette tilbud?

Det er utrolig let at få fat i dette tilbud og det eneste du skal gøre er følgende:

  1. Tryk på vores link og bliv diregeret direkte til 888sports danske side.
  2. Log ind/Opret en konto hos 888sport.
  3. Lav din første indbetaling (brug koden 100BONUS og få en 100 % velkomstbonus på op til 1.000 DKK). Har du allerede lavet en indbetaling, kan du springe dette trin over.
  4. Find sektionen for Champions League og/eller Europa League.
  5. Brug funktionen “Byg dit bet” på kampe fra enten Europa League eller Champions Leagues gruppespil (fodbold), og kvalificer dig til at få et 100 % profitboost, når du bygger din kupon, som kan bruges på et live-spil.

Dette skal du være opmærksom på:

 • Minimumsindsatsen er 100 DKK på Champions League/Europa League-kampene, når du bruger “Byg dit bet”-funktionen.
 • Når ovenstående er mødt, kan profitboost-kuponer hentes via en pop op-besked og er kun gældende i 24 timer til live-spil på Champions League/Europa League-kuponer på op til 50 DKK.
 • Du kan se alle regler og vilkår i et letlæsligeligt dokument lige her

Men hvordan fungerer dette tilbud egentlig i praksis?

Tilbuddet fungerer i to trin. Trin et er at lave et kvalificeret væddemål på enten Champions League eller Europa League. For at kvalificere sig til trin to, som er profitboost-kuponen, skal ens væddemål være på minimum 100 DKK.

Når ovenstående er mødt, kvalificerer man sig til trin to, som er selve profitboost-kuponen. Kuponen skal hentes via en pop op-besked og er derefter gældende i 24 timer. Det højeste man kan spille er 50 DKK på profitbooster-kuponen. Det er værd at bemærke, at kuponen kan bruges til singler, dobler, tripler osv., men kan dog ikke bruges til systemspil.

Eksemel på en kupon i trin et og trin to

Trin et: Vælg en kamp fra en Champions League gruppespilskamp. I dette tilfælde bliver det mellem PSG og Real Madrid.
Kampen bliver valgt til ens “Byg dit bet”-kupon og der bliver spillet 100 DKK.

Trin to: Hent profitboost-kuponen via pop op-beskeden. Indenfor 24 timer skal kuponen bruges.
Kuponen bliver brugt i selv samme kamp på et livespil, hvor der bliver spillet at Real Madrid scorer selvmål i løbet af kampen til odds 38. Her bliver der spillet 50 DKK, som er det maksimale. Skulle væddemålet gå hjem, vil gevinsten blive fordoblet.

Men vent, der er mere at komme efter hos 888sport

Udover den ovenstående bonus, har 888sport et andet fantastisk tilbud til sine spillere. Lige nu kan alle nye spillere få en 100 % velkomstbonus på helt op til 1.000 DKK. Tilbuddet gælder for alle nye spillere, som ikke har en konto hos 888sport eller som har oprettet en konto, men som stadig har sin første indbetaling tilgode.

Det er super let at få fingrene i denne bonus, og alt man skal gøre er følgende:

 1. Opret en konto hos 888sport.dk
 2. Lave en indbetaling hvor man samtidig bruger koden 100BONUS
 3. Modtag din 100 % velkomstbonus med det samme.

Det med småt:

Tilbuddet er kun gældende for nye brugere og er kun gældende ved første indbetaling på op til 1.000 DKK. Minimumsindbetalingen er 70 DKK og bonussen frigives når indbetaling er blevet omsat én gang til minimum odds 1.5. Ligeledes skal velkomstbonussen omsættes seks gange indenfor 60 dage. Ligeledes er det 888sports bonusvilkår og udbetalingspolitik som er gældende.