Zlatan Ibrahimovic markerer sin rekord-breaking Sverige vender tilbage i stil

ibrahimovic 1

ibrahimovic 1Den store svensker har typisk gjort en afgørende indflydelse på hans tilbagevenden ved at bidrage til Sveriges match-vindende mål og bryde en rekord.
Zlatan Ibrahimovic blev Sveriges ældste spiller i historien og markerede lejligheden i stil ved at oprette den match-vindende mål torsdag aften.

Den 39-årige gjorde sit comeback til Sverige i en VM-kvalifikationskamp mod Georgien. Han havde ikke spillet for landsholdet siden Euro 2016, men tog lidt over en halv time at gøre en afgørende indflydelse med en klassisk assist.

Zlatan chested ned en bold inde i kassen og derefter pænt vaklede den over til Viktor Claesson at pakke bolden ind i nederste venstre hjørne.

AC Milan angriber har måske ikke været i stand til at tilføje til hans rekordtal tal af 62 internationale mål, men hans 18. hjælp var nok til at taske Sverige en vindende start på deres 2022 VM kvalificerende kampagne.

„Jeg er ny til dette spillesystem,“ sagde Zlatan som citeret på The Guardian.

„Det vil komme. Vi lavede lidt for mange enkle fejl. Hvis vi kan reducere dem, kan vi blive farligere i det angribende spil. Det bliver bedre.“

Bortset fra at vinde sin 117. kasket overgik Zlatan også Thomas Ravelli som den ældste fodboldspiller til at repræsentere Sverige.

Janne Anderssons mænd næste tage en tur til Kosovo på søndag til deres næste VM-kvalifikationskamp i gruppe B.