Zidane holdning til den europæiske Super League er klar

zidane
zidane

zidane

Forud for Real Madrids Champions League-kamp forlod Zinedine Zidane sine ideer om den europæiske Super League helt klart.
Florentino Perez europæiske Super League planer forlod Zidane og Real Madrid spillere i en stram plet. Selv om mange af klubbens tilhængere er enige med ideen om Los Blancos skabe denne nye turnering. Zinedine Zidane har lige afsløret, at han ikke er enig i Florentinos initiativ. Faktisk har ‘Zizou’ netop fortalt pressen, at han vil have hans trup til at være en del af UEFA Champions League næste sæson.

Dette efterlader en ret klar opdeling mellem chefen og klubbens præsident. Hvordan vil Florentino reagere på denne udtalelse fra Zidane? Det er velkendt, at den franske manager ikke altid er enig i alt præsidenten gør. Da han besluttede at forlade klubben i 2018, var det tydeligt, at de ikke var enige i noget vigtigt.

Zidane ønsker at fortsætte i Champions League.

På en pressekonference forud for morgendagens kamp mod Chelsea tog Sky Sports følgende erklæring om Super League op: „Præsidenten ved, hvad jeg har i mit hjerte, og hvad jeg tror, og vi er her for at forberede [til] morgendagens kamp. Resten er ikke, at vi ikke er interesserede, det er bare ikke øjeblikket til at tale om det. Vi skal spille en Champions League-semifinale, og det er alt, vi kan tænke på.

„Vi har en kamp i morgen, jeg er ked af, men jeg har ikke tænkt mig at svare på det. Lige nu taler folk meget om, hvorvidt vi vil deltage i konkurrencen næste år eller ej. Vi er nødt til at være opmærksomme på morgendagens kamp. Hvis vi ikke kontrollerer det, vil der være en masse samtale, og jeg giver bare min mening. Vi ønsker at se Real Madrid i den næste Champions League, og det er det.“