Xavi inches tættere på en Barcelona tilbagevenden

Xavi hernandez
Xavi hernandez

Den legendariske midtbanespiller Xavi Hernandez bevæger sig inches tættere på at gøre en Barcelona tilbagevenden efter afgang af Ronald Koeman.
I går aftes var der en urokkelig følelse i luften, at Ronald Koeman snart ville blive fyret, da Barcelona stod over for et 1-0 tab til Rayo Vallecano. For det andet var det positive rygte om, at klubblegenden Xavi ville gøre comeback, også velgennemtænkt.

Uanset den catalanske klubbens ustabile økonomiske tilstand annoncerede klubbpræsident Joan Laporta Koemans exit timer efter kampen. Derudover har Barcelona også meddelt, at hold B træner, Sergi Berjaun, vil være den nye midlertidige chef for det første hold.

Ja, rygterne om Xavi er sande ifølge Fabrizio Romano, da spanieren snart overtager Koemans stilling som manager i Camp Nou. Den 42-årige overvåger i øjeblikket Al-Sadd i Qatar League.

Xavi > Koeman?

Den all-time store spanske midtbanespiller har racket 767 optrædener for Barca i løbet af sine utrolige 20 år med klubben. Xavi fornyede oprindeligt sin kontrakt med Al-Sadd tidligere på året, men har ubevidst en frigivelsesklausul, hvis Barcelona krævede sine opgaver.

Tiden er kommet, og Blaugrana har desperat brug for deres klubfavorit i øjeblikket. Som Ben Jacobs, hvis Xavi flyver til sit gamle hold, vil Al-Sadd med glæde lade ham gå og beholde ham som ambassadør for Qatar 2022.

Deres overordnede forhold vil være positivt, og den tidligere playmaker vil snart blive en Barca manager, hvis et tilbud er afsluttet. Det egentlige spørgsmål er, at Xavi kan bringe mere succes til Barcelona end Ronald Koeman?