‘Venstre ud i kulden’ — Lingard frarådede at få Man Utd tilbage

jesse
jesse

Jesse Lingard

En genfødt mand, midtbanespilleren har været en af Premier Leagues lyseste kunstnere lige siden byttet Old Trafford til London Stadium.
Jesse Lingard bør bo på West Ham United, hvor han er „værdsat og værdsat“ i stedet for at vende tilbage til Manchester United, hvor han havde „en ubehagelig tid“, ifølge Trevor Sinclair.

Lingard har skåret seks mål op i otte kampe for West Ham, med hans seneste — velsagtens også hans fineste — mål mod i 3-2 Premier League sejr over Wolves.

Det var en ting af skønhed fra England International, da han steg fra halvvejs linje, overvandt fire svage udfordringer, og slog en venstre-footed indsats på den nærmeste stolpe for at sætte sin side på forfoden efter blot seks minutter.

Den 28-årige faldt enormt i unåde under Ole Gunnar Solskjaer, men synes at have genoplivet sin karriere under David Moyes efter at have skiftet lånet i januar.

„Vi taler om de forskellige spillere, de har bragt ind, og Jesse Lingard spiller så godt, men han er måske ude af vores prisklasse,“ fortalte Sinclair TalkSport. „Så godt spiller han.

„Han havde sådan en ubehagelig tid på Manchester United at blive udeladt i kulden, at han ikke vil tilbage derude og være en trup spiller.

„Se på ham, seks mål og tre assists, siden han sluttede sig til West Ham! Jeg må sige, at jeg var lidt skeptisk over for alle hans håndtryk, men siden han kom til West Ham, har han lagt et smil på mit ansigt.

„Hvis du er i en fodboldklub, der værdsætter og værdsætter dig, hvorfor ville du så gå?“