Udtalelse: Grunden til, at Leo Messi skal vinde Ballon d’Or

Lionel messi
Lionel messi

Lionel messi

Vi kom for at fortælle dig hovedårsagen til, at Leo Messi skulle vinde Ballon d’Or, når år 2021 slutter senere på året.
At se Leo Messi løfte Copa America med Argentina sidste weekend er blandt de største grunde til, at han skulle vinde Ballon d’Or i år. Men det er, men den nemmeste grund til at nævne, når vi taler om de chancer, han har for at vinde trofæet. Det ville være syvende gang, han løfter den mest eftertragtede individuelle trofæ fodbold har at byde på. Ud af alle de store spillere, der udførte på højeste niveau i denne sæson, forbliver Leo helt øverst på grund af den fantastiske sommer, han havde.

Men der er andre aspekter af hans optræden, som ikke må gå ubemærket hen. Ud af alle spillere rundt om i verden er Leo den med de bedre tal samlet. I denne udtalelse stykke, vil vi tale om de vigtigste statistikker, vi har brug for at fremhæve af Leo Messi 2021. Fordi han ikke kun fik lov til at vinde Copa America for Argentina. Leo dominerede også mange aspekter af spillet, som vi ikke havde set fra ham i en international storturnering før. Desuden har han været øverst i alle statistikkerne siden indeværende kalenderår startede.

Mesis tal i 2021.

Lad os starte med hans samlede statistik med hans klub og hans land. Ud af 38 kampe samlet set scorede Leo allerede imponerende 33 mål og forudsat 14 assists i alle konkurrencer. Han vandt La Ligas ‘Pichichi’ trofæ (hans syvende) og den spanske Copa del Rey. Men hans Copa America dominans er det, der sendte ham hele vejen til toppen af spillere som Robert Lewandowski, N’Golo Kante eller Cristiano Ronaldo.

Leo blev den første spiller i fodboldhistorien, der vandt MVP, topscorer, topassistentudbyder og titlen i enhver international turnering. Ingen anden fodboldspiller har været i stand til at gøre det i Copa America, EM eller VM. Til dette alene fortjener Messi at være den vigtigste favorit for sin syvende Ballon d’Or titel. Men intet af det betyder noget for Leo. Han holdt kun af at vinde noget med sin elskede Argentina. Resten er bare en ekstra bonus for hans fantastiske år.