Tuchel udsteder titel udfordring til Guardiola Manchester City

Thomas Tuchel 2
Thomas Tuchel 2

Thomas Tuchel

Forud for FA Cup-semifinalen udsendte Thomas Tuchel en titel udfordring til Pep Guardiola’s Manchester City til næste sæson.
Thomas Tuchel stoler ikke kun på, at hans Chelsea hold kan eliminere Guardiolas Manchester City i FA Cup-semifinalen i morgen. Han mener også, at næste sæson vil være meget forskellige med hensyn til konkurrencedygtige klubber, der vil kæmpe for at vinde Premier League. Faktisk er den tyske manager overbevist om, at Blues helt sikkert vil være en titel udfordrer til den kommende sæson.

Selvom hans spillere skal tænke på i morgen først, Tuchel er meget begejstret for de resultater, de kan få næste år. Husk på, at Chelsea og Manchester City er de eneste to engelske klubber, der gjorde det til Champions League-semifinalen. Dette kan meget vel være et forspil til en mulig finale, som tilføjer lidt mere krydderi til morgendagens spil. På den ene side ønsker borgerne at holde deres firdobbelte drømme i live. På den anden side vil Tuchels hold overraske alle med deres skud på to titler denne sæson.

Tuchel er ivrig efter at møde Pep Guardiola.

På grund af deres fortid i Bundesligaen konkurrerede Thomas Tuchel allerede med Pep Guardiola tidligere. Ifølge BBC Sport sagde Chelsea manager: „Vi må acceptere, at der er en kløft mellem os og Manchester City. Hvis man ser på armaturet i Premier League og de sidste år, er vi nødt til at acceptere dette. Og det er vigtigt, at vi accepterer dette uden at gøre os selv for små. Fra dag 1 i næste sæson, vil vi jage dem. Vi vil forsøge at lukke kløften mellem os.

„Vi må indrømme, at der er et hul, men i 90 minutter er vi meget selvbevidste og meget selvsikker på, at vi mener, at vi kan lukke hullet i morgen for et spil. Da han var træner i Barcelona, havde jeg ikke mulighed for at kende ham personligt, men jeg så næsten alle kampe. Jeg var meget imponeret over den måde, de fik succes på, af den stil, de spillede, alle akademiets fyre, den offensive boldbesiddelse.“