Tre spillere, der kunne forlade Chelsea denne sommer

chelsea 1
chelsea 1

Chelsea FC

Chelsea chef Thomas Tuchel ville have nogle vigtige beslutninger at træffe vedrørende nogle af hans stjerner før sommeren.
Den nærmer sig den tid på året igen. Sæsonen nærmer sig en afslutning, og den næste i rækken ville være transfervinduet. Chelsea var særligt aktive sidste sommer, og vi kan forvente mere af det samme denne gang.

Ny chef Thomas Tuchel ser ud til at have stødt skibet meget, men der er stadig arbejde, der skal gøres. Den vigtigste beslutning ville komme i angriber-position, hvor ingen af Blues’ fremad viser sig at være konsekvent for sent.

Tuchel kunne have hældt koldt vand på klubbens forbindelser til Erling Haaland, men virkeligheden er, at de faktisk kunne gøre med den type spiller.

Men Chelsea chefen skal først ordne nogle interne beslutninger. En række Chelsea stjerner er ude af kontrakt i juni, uden nogen beslutning truffet om deres fremtid hidtil.

Vi tager et kig på de tre bedste Chelsea stjerner, der kunne forlade klubben denne sommer.

Olivier Giroud

Det vil ikke være første gang franskmanden er blevet forbundet med en udgang fra Stamford Bridge. Han var efter sigende tæt på at slutte sig til Inter Milan i vintervinduet 2020. Giroud forventedes at forlade i sommeren 2020, men Chelsea udøvede en mulighed for at holde ham i klubben i endnu en sæson.

Den 34-årige kan ikke prale af det bedste af tal, men han er kommet stort ved flere lejligheder, da Chelsea havde brug for ham.

Tuchel synes at bedømme franskmanden højt så godt. Apropos spilleren i sidste uge, den tyske manager sagde: „Jeg tror, Oli kan have en enorm indflydelse på vores hold, fordi han har den erfaring, den fysiske tilstedeværelse og hensynsløshed i kassen. Dette er hans stil af fodbold, og han har været meget succesfuld i mange år.“

„Det er mit job at skubbe ham og give ham følelsen af, at han stadig er vigtig og vigtig for mig, hvilket han er.“

Men spørgsmålet er, om Giroud vil være villig til at sidde rundt for stumper af spilletid i stedet for at gå et sted, han ville være garanteret regelmæssig fodbold. Med VM sat til 2022, Giroud vil helt sikkert vide, at han har brug for spilletid og nok af det til at blive overvejet i Deschamps’ planer. Det ville være interessant at se, hvad Chelsea beslutter at gøre med franskmanden.

Thiago Silva

Mange var kritiske over Chelsea, da de flyttede til at underskrive en aldrende Thiago Silva, der forlod PSG efter en syv-årig tørn. Men brasilianerne har vist, at alle tager fejl.

Han har sat i serie af imponerende skærme og er velsagtens Blue bedste defensive navn denne sæson. Ingen overraskelse vi sætte ham i vores liste over top fem Chelsea spillere hidtil i denne sæson.

Men nu? Silva har været ude på sidelinjen i seks uger med et lårproblem. Midt i det, har Tuchel set Andreas Christensen stige eftertrykkeligt ind i startholdet siden erstattet den brasilianske.

Tuchel talte for nylig om Silvas aftale. „Om hans kontrakt er det for tidligt og ikke omgivelserne nu at tale om det.

„Det er mellem ham og klubben, og mig og klubben, vi vil tage denne beslutning sammen. Men hvis du ser festbillederne omhyggeligt, vil du se, hvor ung han ser ud.“

„Han løb op og ned ad trappen, han var klædt som en 28-årig.“

Det ser ud til, at Chelsea måske er bedre stillet at forlænge den brasilianske kontrakt med endnu et år.

Willy Caballero

Den veteran keeper er ude af kontrakt i slutningen af sæsonen og har kun gjort 38 optrædener siden han sluttede sig til klubben i 2017.

Det er vigtigt at have en tredje valg målmand, men Caballero måske nødt til at kigge efter en anden klub baseret på udseendet af ting.

Faktisk Tuchel stadig nødt til at balancere spillet mellem Edouard Mendy og Kepa Arizzabalaga i mål.

At fremme en ung som Karlo Ziger kunne give mening for den 19-årige at stå i som en tredje valgmulighed.

Caballero har gjort lidt at ingen fejl, men han er simpelthen blevet overskud til krav på Stamford Bridge.