Top 5 fejl Gareth Southgate lavet som Englands chef

Gareth Southgate
Gareth Southgate

Gareth Southgate

Vi er her for at tale om de 5 fejl, Gareth Southgate lavede som Englands manager under EM.
Gareth Southgate er manden at bebrejde i England for sidste nats EM eliminering, men vi må tale om detaljerne. Enhver, der virkelig analyserede hele mesterskabet, kan fortælle, at spillerne ikke er skyld i dette nederlag. Faktisk reddede de Southgate flere gange efter han traf nogle tvivlsomme valg. Det er blevet rapporteret, at han forventer at holde coaching denne trup til 2022 VM, men han bliver nødt til at rette op på disse fejl. Vi giver dig Top 5 han lavede i løbet af turneringen.

5.- Han risikerede Bukayo Saka for meget.

Ud af alle de uhyrlige talenter England har, er Bukayo Saka måske den med mindst erfaring på højeste niveau. Gareth Southgate besluttede at give denne Arsenal unge for meget at håndtere på de vigtigste øjeblikke. Selvom vi mener, han er yderst talentfuld, er der en proces, som Southgate besluttede ikke at følge med ham. I modsætning til andre unge spillere i truppen skulle Saka have fået mindre minutter sammenlignet med andre spillere som Sancho eller Rashford.

4.- En uklar idé om, hvem der kunne ledsage Kane og Sterling.

Vi ved, at Kane og Sterling var de eneste angribende spillere med en sikret plads inden for de 11 startende. Southgate kæmpede virkelig for at vælge de rigtige partnere til at ledsage begge spillere under hele EM. Denne manglende evne til at træffe beslutninger forvirrede nogle af spillerne i truppen. I nogle tilfælde tog det også deres selvtillid, da de kom til turneringen med et stort niveau af ydeevne.

3.- Gør erstatninger for sent i mange kampe.

Der er et åbenlyst øjeblik, hvor Rashford og Sancho kun kom ind for at tage et straffespark, som begge gik glip af. Men i hele turneringen, Southgate var for konservativ, da han neede at vælge de ideelle spillere til at komme på banen. At have så mange store offensive spillere bør altid give lederen tilstrækkelig tillid til at eksperimentere med, hvad han har. Gareth fejlede elendigt i dette, og resultaterne er indlysende.

2.- Ikke bruger Phil Foden.

Selvom han spillede et par minutter i løbet af turneringen, trådte Phil Foden op med Manchester City i denne sæson. Hans gennembrudsår var mere end nok til, at nogen anden Englands manager kunne beslutte sig for at tilbyde ham en hovedrolle. Men Southgates traditionelle synspunkt forhindrede drengen i at vise, hvad han virkelig var i stand til at gøre. Pep Guardiola bliver nødt til at arbejde med Fodens tillid igen for den kommende sæson, fordi Southgate trådte på den.

1.- Undladelse af at give Jack Grealish en ledende rolle.

Næsten hele den engelske befolkning ved, hvor værdifuld Jack Grealish er for Three Lions. Men Gareth Southgate synes simpelthen ikke at bekymre sig. Trods viser sit værd i nogle meget vigtige kampe tidligt i turneringen, Jack stadig på bænken for det meste af sommeren. Southgate synes at tro, at Aston Villa kaptajnen manglede evnen til at starte alle kampe, men han gik måske glip af hele sin Premier League-kampagne. Forhåbentlig kan Southgate se fornuft, hvis han beholder sit job. Og hvis han ikke gør det, skal den nye manager, der kommer, vise Grealish den kærlighed og respekt, han tjente gennem hårdt arbejde.