Solskjaer gør fed optagelse på Premier League titel løb

Solskjaer
Solskjaer

Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer har lovet at blive ved med at skubbe og siger, at Manchester United aldrig vil give op med at vinde titlen.
Ole Gunnar Solskjaer insisterer Manchester United vil „aldrig give op“ på muligheden for en bemærkelsesværdig Premier League titel sejr.

Hvis United slog Burnley på søndag, de vil være otte point bag ledere Manchester City efter 32 kampe. Tilbage i 2011/12 sæsonen, City var otte point bag United efter 32 kampe og kravlede tilbage underskuddet for at vinde mesterskabet på mål forskel på en dramatisk sidste dag.

By spiller ikke i ligaen denne weekend på grund af deres FA Cup semifinale med Chelsea og har spillet et spil mere end United. Det kunne give de røde djævle en chance for måske at lukke hullet og lægge pres på deres rivaler på tværs af byen.

Solskjaer siger United vil aldrig give op, så længe det er matematisk muligt, men indrømmer, at det kunne være noget af en kæmpe opgave.

„Selvfølgelig giver vi aldrig op. Man United vil aldrig nogensinde give op“ sagde den norske til klubbens hjemmeside. „Denne klub har haft for mange tilbageslag og for mange gode comebacks til at have det i vores DNA.“

„Er det realistisk? Nej, sikkert ikke. Når man har et hold, der er så konsekvent som Man City har været, forventer man ikke, at de taber tre kampe fra de sidste seks. Så længe vi gør vores arbejde, vi ønsker at afslutte sæsonen stærk og gå et spil ad gangen.

„Du er nødt til at gøre fremskridt, trin for trin, det er virkeligheden. Hvis vi kan klare andenpladsen og blive ved med at vinde og få anden, hvis Man City vinder alle spil, og vi vinder vores, vil du gerne afslutte stærkt.

Solskjaer hævder, at United gør fremskridt, sammenligne sidste sæson til den nuværende.

„Tredje sidste år, for det andet, tæt på et trofæ. Det er fremskridt. Det er ikke slutspillet — slutspillet vinder ligaen.“

„Men vi er ikke i Sir Alex [Ferguson] æra, og vi har haft en transformationsperiode siden han rejste. Det ville altid ske, fordi der ikke var nogen bedre, vil aldrig blive. Han var chefen. Det var ham, der altid var svært at erstatte ham.

„Men det er fremskridt, trin for trin, og hvis vi gør det godt nok, så er det når du får trofæer og liga titler, hvilket naturligvis er vores ambition er for titler. Alle ved, hvad jeg taler om. Det er trin for trin.“