‘Seriøst, han er så god’ — Solskaer i ærefrygt for Man Utd frelser Ronaldo

Cristiano ronaldo

Indsatsen var høj, og så var presset, og det var ingen anden end den fænomenale portugiser, der reddede dagen for hans side.
Cristiano Ronaldo forlod manager Ole Gunnar Solskjaer i ærefrygt for sig selv efter at have reddet Manchester United mod Villarreal onsdag aften.

Manchester United gik ind i Villarreal spil i desperat behov for en sejr, at have tabt på Champions League gruppespillet fodboldkampen 1.

Det lignede de to hold skulle nøjes med uafgjort, med score bundet på 1-1 indtil sent ind i stoppage tid. Alex Telles havde udlignet med en fantastisk volley syv minutter efter Paco Alcacer havde åbnet scoring.

Ronaldo nægtede dog at acceptere mindre end alle tre punkter, da han smadrede en højrefodet indsats i øverste hjørne for at sætte sin side tilbage i kapløbet om at kvalificere sig til knockout-runden.

Chants of „Viva Ronaldo“ gav genlyd inde i Old Trafford, da Red Devils indspillede en tiltrængt 2-1 sejr efter to på hinanden følgende tab.

„Seriøst, han er så god foran målet. Han har indflydelse på alle — publikum, spillerne, hele klubben. Det har han gjort så mange gange,“ fortalte Solskjaer på sin post-kamp pressekonference.

„Du så ham mod Irland for en måned siden, og han gik glip af en straf tidligt, rørte ikke bolden meget, men scorer to store overskrifter i de sidste to minutter. Det er netop det, han har gjort gennem hele sin karriere.

„Han er så stærk mentalt. Han bliver bare i spillet. Jeg har set ham hele dagen i dag; måden han har bygget sig op til dette spil, hvor fokuseret han har været, og når han får den ene chance, er det et mål.

„Han havde et par halvanstændige overskrifter i første halvår, der kunne være endt med chancer, men det sande mærke af en meget, meget god efterbehandler er, at han holder roen, når chancen kommer.“