Sancho taler om hans straf miss og fordømmer racisme

sancho
sancho

sancho

Vi hørte endelig fra en af de mest berørte spillere i Englands fiasko. Jadon Sancho åbnede op om racisme og hans straf.
For Jadon Sancho tog det ham et stykke tid at tænke på at åbne op om hans straf miss og den online racisme, han har lidt tid at tænke på. I dag skrev han et langt Instagram-indlæg, hvor han diskuterer alt i detaljer: „Jeg vil ikke foregive, at jeg ikke så det racemæssige misbrug, som mig og mine brødre Marcus og Bukayo modtog efter spillet, men desværre er det ikke noget nyt. Som samfund skal vi gøre det bedre og holde disse mennesker ansvarlige. Had vil aldrig vinde. Til alle de unge, der har modtaget lignende misbrug, hold hovedet højt og fortsæt med at jage drømmen.

„Jeg er stolt af dette Englands hold, og hvordan vi har forenet hele nationen i det, der har været svære 18 måneder for så mange mennesker. Selv om vi ønskede at vinde turneringen, vil vi bygge og lære af denne oplevelse fremover. Jeg vil gerne sige en massiv tak for alle de positive budskaber og kærlighed og støtte, der langt overvejede det negative. Jeg har haft et par dage til at reflektere over søndagens finale og stadig føle en blanding af følelser. Jeg vil gerne sige undskyld til alle mine holdkammerater, coaching personale og mest af alt de fans, som jeg svigtede. Dette er langt den værste følelse, jeg har følt i lang tid.“

Sancho stolthed over at repræsentere England.

Han fortsatte: „Det er svært at endda sætte ord på den virkelige følelse, men der var så mange positive at tage væk fra denne turnering, selvom nederlaget vil gøre ondt i lang tid. Min første tanke før jeg går ind i en fodboldkamp er altid Hvordan kan jeg hjælpe mit hold? Hvordan skal jeg hjælpe? Hvordan skal jeg score? Hvordan skal jeg skabe chancer? Og det var præcis, hvad jeg ønskede at gøre med den straf, hjælpe holdet. Jeg var klar og sikker på at tage det, det er de øjeblikke, du drømmer om som barn, det er derfor, jeg spiller fodbold. Det er de pressede situationer, du ønsker at være under som fodboldspiller.

„Jeg har scoret straffe før på klubbniveau, jeg har praktiseret dem utallige gange for både klub og land, så jeg valgte mit hjørne, men det var bare ikke meningen at være denne gang. Vi havde alle de samme ambitioner og mål. Vi ville bringe trofæet hjem. Dette har været en af de mest underholdende lejre, jeg har været en del af i min karriere indtil videre. Holdets samvær har været uovertruffen, en rigtig familie på og uden for banen. Det har været en ære at repræsentere England og bære Three Lions skjorten, og jeg er ikke i tvivl om, at vi vil være endnu stærkere tilbage! Hold dig sikker og se dig snart.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadon Sancho (@sanchooo10)