Ronaldos fremtid i Serie A er stadig meget i luften

Ronaldo 3
Ronaldo 3

Ronaldo

På grund af forskellige meninger om sin tid i Juventus er Ronaldos fremtid i Serie A stadig meget i luften. Hvor vil han tage hen næste gang?
Cristiano Ronaldos dage i Serie A kunne nummereres til alt, hvad vi ved om den portugisiske stjerne. Hans tid på Juventus startede ret godt, men det begyndte at forvrænge så snart han indså, at han ikke vandt Champions League. I første omgang følte Cristiano, at det ville være let at forlade sit perfekte liv i Real Madrid på grund af hans dominerende præstationsniveau. Men da tiden begyndte at krybe på ham, bemærkede han hurtigt, at resultaterne ikke var de samme.

Tilbage i Spanien led Real Madrid ikke så meget, som han var. Zinedine Zidane formået at vinde den spanske La Liga i løbet af året for pandemien, og han er ved at fjerne Liverpool i Champions League-kvartfinalen. Ronaldo muligvis fortryder at forlade Los Blancos og han kunne tænke på en tilbagevenden næste sommer. Især med så meget kritik mod ham, der kommer fra fremtrædende figurer i den italienske Serie A.

Allegri og Zegna er imod Ronaldo.

Man skulle tro, at kun Antonio Cassano er imod Cristiano Ronaldos tid på Juventus, men det ville være forkert. Der er nogle fremtrædende figurer i Serie A, der i øjeblikket ikke er tilfredse med, hvordan tingene viste sig for stjernen. Faktisk mener Massimiliano Allegri, at Cristiano monopoliserer truppen med sin spillestil. For nogle er han ikke en holdspiller, der kan passe på kollektivet.

Walter Zegna er lidt hårdere ved at erklære Ronaldo indså, at han ikke er så dominerende, som han var tidligere på grund af sin alder. Uanset hvordan de tænker, er Cristiano Ronaldo kendt for ikke at tage kritik meget godt. Han træffer måske snart en beslutning om sin fremtid, hvis han mener, at tilbageslaget er for stærk. Plus, han kan også godt lide tanken om at vinde flere titler i en anden liga.