Ronaldo motiveret som nogensinde at hjælpe Portugal forsvare Euro krone

Ronaldo
Ronaldo

Ronaldo

Juventus-superstjernen er forpligtet til at bringe sit A-spil, hver gang han tager til banen for sin nation i den kommende turnering.
Cristiano Ronaldo forbliver motiveret som Portugal forbereder sig på at starte forsvaret af deres Euro krone.

Portugal starter deres Euro 2020-kampagne ved at påtage sig Ungarn på Ferenc Puskas Stadion den 15. juni. En Selecao derefter låse horn med Tyskland den 19. juni før vender 2018 VM vindere Frankrig i den sidste fodboldkampen i ‘gruppe af død’ Gruppe F.

Fernando Santos’ mænd vil som altid se op til deres kaptajn for at få inspiration, der har et stærkt ry for at levere på den største scene. Og Juventus-superstjernen, der kunne lave nye poster i sin lange og glitrende pladebog, er forpligtet til at bringe sit A-spil til sommerens konkurrence.

„Jeg er lige så motiveret, eller mere, end jeg var tilbage i 2004,“ insisterede Ronaldo i et interview for den portugisiske føderation.

„De portugisiske fans kan forvente det samme som altid, et hold med motivation og ambitioner. Vi vil have en positiv mentalitet om, at tingene vil gå godt. Holdet og alle portugisiske fans må tro, at tingene vil gå godt.

„Kaptajnen er god. Jeg har arbejdet godt sammen med mine holdkammerater og trænerstaben. Vi fokuserer på at arbejde godt.

„Jeg håber, at tingene går så godt som muligt, nu hvor forberedelsesarbejdet er udført. Vi skal bare finjustere et par ting.

„Nu skal bolden bare begynde at rulle. Vi ønsker, at Portugal starter godt, med en sejr mod Ungarn.“