Rapport: Sergio Aguero beder om løn til at underskrive for sin næste klub

Sergio Aguero
Sergio Aguero

Sergio Aguero

Ifølge en rapport fra Italien, Sergio Aguero allerede lavet en løn anmodning til de tre klubber, der ønsker at underskrive ham efter denne sæson.
Der er i øjeblikket tre klubber i Europa, der har råd til Sergio Aguero, resten er uden for prisforlangende. Før dagens rapport fra Gazzetta dello Sport blev „Kun „forfulgt af mindst fem store klubber på kontinentet. Disse institutioner omfattede Juventus, Chelsea, Arsenal og Tottenham. Men de tre forreste klubber, der rent faktisk kan betale ham, er Real Madrid, FC Barcelona, og PSG.

Juventus ville måske gøre en indsats for ham, hvis de mener, at hans alder ikke er en alvorlig hindring. Rapporten fra Italien tyder på, at Aguero’s agent netop bad om en løn på 12 millioner euro efter skat, pr. sæson. Hvis nogen klub accepterer denne løn, ville de betale ham en præpandemisk løn. Det er ikke fordi han ikke fortjener det, det er bare at bede om den slags penge lige nu kan blive undersøgt.

Hvorfor beder Aguero om så meget?

Dette er meget simpelt: „Kun“ kommer til sin næste klub gratis, ingen trup bliver nødt til at betale en krone for at underskrive ham. Alene af denne grund kan Aguero få den luksus at bede om en stor lønningsdag til enhver klub efter eget valg. Fra lige nu, FC Barcelona fremstår som hans mest oplagte destination. Men vi skal stadig se den dominoeffekt, som andre klubber skaber, når de sælger deres respektive stjerner.

Aguero vil være en del af holdet, der gør en indsats for at underskrive ham, men vi ved stadig ikke med sikkerhed, hvilken klub det er. Polepositionen har Barcelona i toppen, med PSG og Juventus kæmper også for at underskrive ham. I sidste ende kan den argentinske stjerne meget vel følge sit hjerte og spille sammen med sin ven: Leo Messi. Sitka rundt for at finde ud af, hvor ‘Kun’ vil spille næste gang.