Pochettino giver skade opdatering på tre PSG stjerner

Messi Lionel
Messi

Ligue One ledere vil spille uden tjeneste deres topscorer mod Lille.
PSG vil spille mod Lille i deres næste ligakamp på fredag. Pariserne håber at øge deres føring i toppen af ligaen bordet ved at sikre en sejr mod de regerende mestre. Men de kan være nødt til at spille uden tjenester fra to af deres vigtigste angribere.

Torsdag meddelte de franske giganter, at Kylian Mblape er ude af spillet på grund af en øreinfektion.

„Kylian Mbappe fortsætter sin behandling for sin infektion og vil genoptage træningen tidligt i næste uge.“ lyder meddelelsen.

Lionel Messi er også en tvivl om den kommende kamp, med Mauricio Pochettino bekræfter sin skade i en pre-match pressekonference.

„Messi har ubehag og har trænet individuelt i dag. Et punkt vil blive gjort i morgen på hans deltagelse mod Lille.“ Den argentinske manager fortalte reportere.

Pochettino fortsatte med at give en opdatering om Sergio Ramos’ fitness, som har været ude af handling i flere måneder på grund af en lårskade.

„Udviklingen af Sergio Ramos’ genopretningsprogram, koordineret af det medicinske personale, skrider meget godt frem. Genoptagelse med gruppen kan overvejes i løbet af næste uge,“ sagde PSG-lederen.

Efter deres kamp mod Lille, PSG vil låse horn med RB Leipzig i deres næste Champions League-kamp på onsdag. Det er stadig uvist, om Pochettino vil have en fuld trup til sin rådighed for det spil.