Pioli sender wake-up call til Milano efter ‘smertefulde’ Lazio nederlag

Stefano Pioli

Rossoneri står nu over for en kamp for at kvalificere sig til Europas mest prestigefyldte klubkonkurrence efter at have droppet ud af top fire på mandag.
Stefano Pioli insisterer AC Milan „nødt til at gøre det bedre for at afslutte sæsonen på højre tone“ efter deres ydmygende Serie A nederlag mod Lazio.

Joaquin Correa åbnede scoring på to minutters mark, før han fik sit andet mål om natten seks minutter inde i anden halvdel. Ciro Immobile kom også på scoresheet, da Lazio krydsede til en 3-0 sejr over Milano.

Resultatet forstærkede Le Aquiles håb om en Champions League-kvalifikation, da de sprang til tredje i Serie A-klassementet.

Som eller Rossoneri, deres håb svandt, da de faldt ned til femte med kun fem kampe tilbage at spille.

Pioli fortalte Sky Sport Italia post-match: „Vi er et stærkt team, og vi er nødt til at reagere hurtigt, fordi dette er et smertefuldt nederlag.

„Det er ikke et spørgsmål om frygt, men hvis du går tidligt ned mod en side som Lazio, du tillader dem at forsvare og imødegå, hvilket er deres styrehus.

„Vi var nødt til enten at holde det på niveau vilkår eller forsøge at tage føringen. Vi havde chancer, vi var meget tæt på at komme tilbage til det, og det andet mål gjorde det endnu vanskeligere.

„Vi er nødt til at gøre det bedre for at afslutte vores sæson på den rigtige tone, fordi vi ikke ønsker, at det ender med skuffelse. Spillerne er lige så skuffede som jeg er, fordi det var en vigtig kamp. Det var ikke en forfærdelig præstation, men vi er nødt til at gøre det bedre.“