Officiel: PSG annoncere deres seneste underskrift i overførsel eftersyn

Donnarumma
Donnarumma

Donnarumma

Det er officielt, PSG har aftalt at underskrive en anden stjerne spiller, og de har lige gjort meddelelsen tidligere i dag. En overhaling.
PSG netop gjort officielt deres seneste overførsel gennem deres officielle hjemmeside. Efter Sergio Ramos, Achraf Hakimi, og andre spillere. De franske giganter lige lavet den meddelelse, vi alle forventer af Gianluigi Donnarumma som deres seneste erhvervelse. I en alder af 22 ankommer den italienske målmand for at styrke PSG i det næste årti. Han har netop forpligtet sig til de næste fem sæsoner indtil 30. juni 2026.

PSG få en af de mest spændende målmænd i det sidste årti, der netop har dimitteret ind i eliteniveau ved at vinde EM med det italienske landshold. Dette er, hvad Donnarumma fortalte pressen efter hans officielle meddelelse blev foretaget via klubbens hjemmeside: „Jeg er glad for at være en del af denne enorme klub. Jeg er klar til at tage denne nye udfordring op og fortsætte med at vokse her. Med Paris vil jeg vinde så meget som muligt og bringe glæde til tilhængerne.“

Donnarumma, den tidlige bloomer.

Da han startede sin karriere på højeste niveau for AC Milan, var Gianluigi Donnarumma kun 15 år gammel. Hvis du tager et kig på det niveau, han har i dag, kan du se, at han nåede et niveau af erfaring, som andre spillere får, når de allerede er veteraner. Siden han debuterede med Rossoneri, ‘Gigio’ allerede spillet over 250 kampe for sin klub og land. Men vi kan regne med den unge stjerne til at opretholde dette niveau og endda forbedre det i mindst 15 flere sæsoner.

Hvis alt går godt for ham, kunne vi tale om en potentiel udfordrer til bedste målmand i fodbold historie. Nasser Al-Khelaifi talte til PSG hjemmeside for at byde klubbens seneste tilføjelse: „Vi er glade for at byde Gianluigi Donnarumma velkommen til Paris Saint-Germain. Vi lykønsker ham med hans succes i UEFA EURO 2020 og vinder turneringens spiller. Jeg ved, at Gianluigi vil modtage en varm parisisk velkomst fra alle i klubben, herunder hans holdkammerater, vores medarbejdere og alle tilhængere.“