Officiel: Manchester United stjerne underskriver nye langsigtede kontrakt

Eric Bailly
Eric Bailly

Eric Bailly

Manchester United har meddelt, at forsvarer Eric Bailly har lagt pen til papir på en kontrakt forlængelse på Old Trafford.
Eric Bailly har underskrevet en ny kontrakt med Manchester United, der forlænger sit ophold på Old Trafford indtil juni 2024.

Red Devils vil også have mulighed for at forlænge sin kontrakt med endnu et år.

Bailly har kun gjort 100 United optrædener i tæt på fem sæsoner, hovedsagelig på grund af skader, men hans nye aftale vil se den ivorianske fortsætte med at tilføje til konkurrence om steder i forsvar næste sæson.

Denne beslutning er noget, jeg ikke behøvede at tænke på, jeg elsker denne klub, og jeg elsker at spille for Manchester United,“ fortalte Bailly klubbens officielle hjemmeside.

„Jeg er glad, og det er min familie, alt er godt. Nu er øjeblikket med min skade gået, og jeg er fit og føler mig godt, og det er det. En ny kontrakt er som en ny udfordring, og det er jeg klar til.“

Det var blevet foreslået, at Bailly var opsat på forsikringer fra United, før han forpligtede sig til en ny kontrakt, men spilleren har sagt, at han er tilfreds med den tro, som træneren har på ham.

„Det er derfor, jeg siger, at den nye kontrakt viser, at gruppen har tillid til mig — træneren, personalet og spillerne, og for mig er det meget vigtigt. Og det er derfor, jeg traf denne beslutning om at blive i klubben,“ forklarede den 27-årige.

Manager Ole Gunnar Solskjaer tilføjede: „Jeg er glad for, at Eric har underskrevet denne nye kontrakt. Han lærer og forbedrer stadig hele tiden under trænerne her.

„Eric har forbedret sin robusthed siden min tid som manager, og han vil fortsætte med at spille en væsentlig rolle i truppen.“

I den nuværende Premier League-sæson har Bailly kun fremhævet otte gange i alt, med skader, der begrænser hans spilletid igen dette udtryk.