Officiel: Atletico Madrid annoncere en større ny overførsel

Atletico Madrid
Atletico Madrid

Atletico Madrid

Efter en travl weekend over hele verden, Atletico Madrid var den første klub, der gjorde en massiv overførsel annoncering mandag.
Atletico Madrid lige lavet en større transfer embedsmand gennem deres officielle hjemmeside, en verdensklasse midtbanespiller. Vi taler om argentinske helt, Rodrigo De Paul. Den mand, der satte Angel Di Maria op for det eneste mål Argentina scorede under Copa America finalen mod Brasilien. Men endnu vigtigere, den spiller, der helt ejede hele finalen med sin tilstedeværelse og dominans.

Rodrigo De Paul havde forhandlet sin nye kontrakt med Colchoneros i månedsvis. Vi vidste alle, at meddelelsen kom, men vi havde stadig brug for at se den officielle post fra Colchoneros. De Paul kommer fra Udinese efter en strålende sæson på Serie A klubben og frisk ud af at vinde Copa America med sit land. Efter at have bestået sine medicinske tests underskrev De Paul en femårig kontrakt, der vil holde ham i klubben indtil juni 2026.

De Pauls reaktion efter Atletico Madrids annoncering.

Spilleren tilbød sine første indtryk efter den officielle meddelelse via klubbens hjemmeside: „Jeg er meget glad, jeg har tænkt mig at slutte mig til LaLaligas mester, og jeg er bevidst om det ansvar, den bærer. Det er et stort skridt i min fodboldkarriere. Desuden, på grund af timingen, lige efter at have vundet Copa América. Dette fylder mig med styrke til at opfylde alle forventninger. Jeg er en fodbold lidenskabelig, og på grund af min erfaring i spansk fodbold.

„Jeg kender udmærket Atlético de Madrid, uden at tælle med alle de venner og kolleger, jeg har spillet i Spanien. Jeg er meget glad for at have muligheden for at arbejde under Simeones befalinger. For det første, på grund af den slags fodbold manager han er, en af de all-time bedste. Jeg elsker fodbold, det er en del af mit hverdag, og det er et privilegium at have en leder af Simeones højkaliber. Derudover fylder det mig med landsmand stolthed, Jeg nyder at være under hans kommandoer, fordi jeg er vokset ser ham spille med Argentinas National fodboldhold shirt.“