Officiel: Arsenal sende Saliba tilbage på lån til Frankrig

William Saliba
William Saliba

William Saliba

Franske giganter Marseille har underskrevet deres anden Arsenal spiller på et lån deal i denne måned forud for 2020/21 kampagne i Ligue 1.
Arsenal har bekræftet William Salibas lån afgang til Marseille for 2020/21 sæsonen.

Den 20-årige vil tilbringe sin tredje kampagne ud på lån i Ligue 1, der tidligere har spillet for Saint-Etienne og Nice. Han bliver den anden Arsenal spiller til at slutte sig til Marseille på lån efter Matteo Guendouzi.

Saliba, der er endnu til at gøre en første-hold optræden i Arsenal siden hans €30 millioner overførsel i 2019, vender tilbage til Frankrig i håb om mere regelmæssig fodbold.

„Sammen med William har vi besluttet, at det vil være godt for hans fortsatte udvikling at tilbringe endnu en sæson på lån,“ fortalte Arsenals tekniske direktør Edu klubbens hjemmeside.

„William sluttede sig til os som en 18-årig, og han er stadig kun 20, så han udvikler sig stadig hele tiden.

„William er en spiller med stærk naturlig evne og næste sæson har potentiale til at være virkelig gavnligt for ham på Marseille, en god klub. At spille en anden sæson i Ligue 1 vil være meget vigtigt for hans udvikling.

„Vi vil naturligvis holde tæt kontakt med William i løbet af sæsonen og ønsker ham alt det bedste i Frankrig med Marseille.“

Arsenal, i mellemtiden, vil stå over for skotske mestre Rangers i en venlig lørdag på Ibrox. Gunners vil derefter tage ud til Orlando til Florida Cup. De vil møde Inter Milan den 26. juli og enten Everton eller Colombianske klub Millonarios i finalen eller tredjepladsen playoff tre dage senere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by William Saliba (@w.saliba4)