Neymar sammenligner sin PSG holdkammerat med Xavi & Iniesta

Neymar JR
Neymar JR

I et eksklusivt interview, Neymar benyttede lejligheden til at sammenligne en af hans PSG kolleger med Xavi og Andres Iniesta.
Ifølge Neymar er en af hans Paris-Saint Germain holdkammerater lige så god som hans tidligere Barcelona-kolleger Xavi og Andres Iniesta.

Efter at have forladt den catalanske klub, den brasilianske bosatte sig for et liv i Paris, selv om han altid savnede sin nære ven, Leo Messi. Men lige siden den argentinske har sluttet sig til rækken af PSG, har Neymar været munter.

„Jeg er virkelig glad for at have [Leo] Messi på PSG. Han er ikke kun et idol, men også et es, et geni og en ven. Når du har venner ved din side, er dagen lettere og mere afslappet. Forhåbentlig skriver vi historien, som vi gjorde i Barcelona,“ fortalte Neymar La Repubblica.

Helt sikkert, begge sydamerikanerne havde en sejrrig tid på Camp Nou efter at have vundet Champions League i 2015. Desuden var Xavi og Iniesta også en del af den triumferende gruppe.

Hvem tror han er værd?

For Neymar, Marco Verratti er en PSG spiller, som han mener sidder lige på toppen ved siden af to af de bedste midtbanespillere i verden. Adspurgt, hvilke spillere chokerede ham mest på Parc des Princes, den brasilianske havde et specifikt svar.

„To af dem, [Kylian] Mbappé og [Marco] Verratti. Mbappé er ung, hurtig, en stor spiller. Jeg vidste, Verratti var en fremragende spiller, men jeg vidste ikke, han var så spektakulær. Et geni. Han er en af de bedste midtbanespillere, jeg har spillet med, sammen med Xavi og Iniesta.“

Italienerne har aldrig spillet i Serie A, fordi han flyttede til PSG i 2012, som var lige efter hans featuring for Serie B side, Pescara. Med 353 udflugter til Ligue 1 klub, den 28-årige har ni mål.

Verratti aftale med PSG vil vare indtil juni 2024, så vil han blive en fri agent, medmindre en yderligere aftale er underskrevet på forhånd.