Neymar backtracks på hans Brasilien pensionering kommentarer

Neymar
Neymar

Selecao stjernen genererede en masse polemik ved at sætte en tid til hans landshold pensionering i sidste uge.
I et følelsesmæssigt interview foreslog Neymar, at han ikke vil fortsætte med at spille for Brasilien ud over verdensmesterskabet i 2022. Kommentarerne var overraskende for mange bemærker, da PSG stjerne er 29 år gammel.

Men Selecao fremad har nu trukket sin kommentar tilbage og hævder, at disse udtalelser er en del af det, han gør for at motivere sig selv.

„Jeg sagde noget, men folk forstod en anden ting,“ fortalte han Red Bull. „Jeg sagde, at ja, dette ville være min sidste VM, og at jeg ville se det i øjnene på den bedst mulige måde.

„Jeg vil give mit bedste for at være der på 100%, fordi det er som om jeg havde et spil den næste dag, det er sådan jeg går om det. Hvis der er en kamp i morgen, det spil for mig, er det, som om det var den sidste i mit liv.

„Så til VM, der kommer op, tænker jeg på det, som om det var det sidste for mig, for jeg ved ikke, hvordan det bliver i morgen, og hvad der kan ske.

„Da jeg sagde, det var lidt kontroversielt, med folk siger, at jeg ønskede at stoppe med at spille fodbold, og at jeg ville forlade landsholdet. Folk forstod en helt anden ting. Jeg ville sige, at jeg ser det, som om det var den sidste. Hvorfor? Fordi vi ikke ved, hvordan i morgen vil være, og hvad der kan ske.“

Neymar har fremhævet i otte kampe til PSG på tværs af alle konkurrencer i denne sæson, scoring ét mål og giver to assists. Det er stadig uvist, om han kan bruge sin form til at opfylde Brasiliens langvarige ønske om at vinde deres sjette VM-titel næste år.