‘Når du er 3-1 nede ser det ud som om du allerede er ude ‘— Klopp

kloop 2
kloop 2

klopp

Den røde chef er klar over den krævende opgave at forsøge at vælte deres førsteben underskud, men siger, at hans side ikke vil vige tilbage fra det.
Jurgen Klopp indrømmer et comeback mod Real Madrid vil være meget vanskeligere under de nuværende omstændigheder, men insisterer Liverpool vil „gå efter det“.

Liverpool befinder sig i en tung ulempe foran Champions League-kvartfinalen andenbenet, efter at have lidt en 3-1 tab i det første ben på Alfredo Di Stefano i sidste uge.

Så katastrofalt scoreline er, har Premier League-mestrene vendt uafgjort fra en værre position.

De røde slog oddsene for at dumpe Barcelona, der slog dem 3-0 i semifinalen første ben, ud af konkurrencen tilbage i 2019 efter en 4-3 samlet sejr.

Klopp føler imidlertid at producere en lignende turnaround vil være vanskeligere i mangel af fans på Anfield.

„Når du er 3-1 nede ser det ud som om du allerede er ude, og du har ikke meget at tabe, men vi vil give det en chance og gå efter det,“ sagde Klopp i sin før-kamp pressekonference via Marca.

„Det er det job, vi skal gøre. De var bedre end os i det første ben, og vi var ikke så gode, som vi kunne have været, men det er første halvår.

„Resultatet er et problem og kvaliteten af modstanderen. Der er kun et ekstra problem — ingen tilhængere på stadion. Vi er nødt til at skabe vores egen atmosfære.“