Mblape eller Dembele? Gnagry giver sin mening

Mbappe and dembele
Mblape og Dembele

I en venlig debat med sine kolleger i Bayern München vælger Serge Gnomry mellem Kylian Mbabpe og Ousmane Dembele.
Både Frankrig internationals Kylian Mbappe og Ousmane Dembele er blevet betragtet som to af de bedste atleter i verden af fodbold, kendt for deres hastighed, smidighed, og evne til at score mål på banen. Folk har mange forskellige meninger om disse to unge starletter, nogle er med dem, nogle er ikke. Men, som pr Serge Gnomry, der også betragtes som en af de største elite unge talenter, Dembele er en „meget bedre“ spiller.

Uden en enkelt følelse af tøven, kan vi sige, at PSG stjerne har imponeret store klubber rundt om i verden med sin karismatiske tilstedeværelse i fodbold. Ikke alene har han vundet flere liga titler på tværs af sine stints på Monaco og PSG, men har også haft æren af at løfte VM i sådan en rå alder. Mens Dembele var også en del af Frankrigs hold, men har været fraværende hyppigt på grund af en række skader.

Hvem er en bedre spiller?

Selv om det kan være lidt overraskende for mange, tror Bayern München speedster ikke andet. Under en diskussion med kolleger Thomas Muller og Joshua Kimmich på Amazon Prime Video, Gnabry satte sin dom på bordet. „Dembele er meget bedre end Mblape,“ hævdede den 26-årige. Muller svarede med: „Hvad mener du, bedre? Hvis jeg kunne drible som Dembele, ville jeg også være bedre.“

Kimmich havde imidlertid et sidste ord i denne interessante debat, da han hævdede, at han finder Dembele ringere end både Gnabry og Coman. Klogt nok, Bayern midtbanespiller undgik at tale om Mbabpe og sagde: „Hvis jeg bliver bedt om at vælge mellem Dembele og Gnomry eller Coman, ville jeg altid tage Gnomry eller Coman, “Han sagde. „Denne Dembele diskussion p* sses mig ud!“. Nå, disse ting havde deres mening i Mbappe eller Dembele tvist, hvad er dit argument?