Mbappe spørger om Premier League og praktiserer engelsk — Pochettino

Mbappe
Mbappe

Mbappe

VM-vinderen fortsætter med at holde underskrive en kontraktforlængelse for at forlade sin fremtid på Parc des Princes hængende i balancen.
Kylian Mblape ofte gør Premier League henvendelser og praktiserer sin engelsk, Mauricio Pochettino har afsløret.

Mblape fortsætter med at være forbundet med et træk væk fra Paris Saint-Germain, da han endnu ikke er enige om en kontraktforlængelse trods lidt over et år tilbage på sin nuværende.

Premier League er blevet udråbt som den næste destination for den 22-årige med interesse rapporteret fra folk som Liverpool og Manchester City.

Midt i usikkerheden omkring hans fremtid, har den franske fremad vist nysgerrighed om livet uden for Ligue 1.

„Kylian elsker fodbold, han elsker at tale om fodbold,“ fortalte Pochettino The Guardian. „Han spørger om England — hvordan er spillet, mentaliteten og kulturen der?

„Han er kun 22, men meget moden, sikker på sit talent og åbent. Han kan naturligvis tale fransk, men også perfekt engelsk og spansk.

„Jeg taler på engelsk og spansk med ham — mere engelsk end spansk. Jeg sagde til ham forleden: „Jeg er nødt til at øve mit franske med dig, for at forbedre, „og han sagde: „Sure, men det er bedre for mig at tale på engelsk.“ Han elsker at øve forskellige sprog.“