Mange fodbold odds hos danske bookmakere

Samara,,Russia, ,June,21,,2018.,Danish,Goalkeeper,Kasper,Schmeichel

Der er mange spiludbydere med dansk licens, og en af dem er bookmakeren ComeOn. Når en bookmaker har licens til at udbyde spil i Danmark, så er der en række retningslinjer, der skal overholdes af bookmakeren, og hvis du gerne vil spille, skal du gøre det hos bookmakere med dansk licens.

På ComeOn finder du et meget stort spiludvalg på sports betting, og især på fodbold er der mange spilmuligheder. Det kan du læse meget mere om i den her artikel.

Fodbold odds hos ComeOn

Fodbold er verdens mest populære sportsgren med utallige fans over hele verden, og du kan finde mange odds på fodbold hos alle danske bookmakere med licens.

Fx kan du som nævnt finde rigtigt mange Comeon odds på fodbold. Der er masser af spilmarkeder på fodbold på fodboldligaer som Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesligaen, den danske Superliga og selvfølgelig de store europæiske turneringer Champions League, Europa League og Conference League.

Når der er EM og VM finder du også mange spilmuligheder på det hos ComeOn, og de har også odds på kvalifikationen til de store turneringer.

Når det kommer til spilmuligheder på fodbold hos ComeOn, så kan du finde de mest gængse muligheder som 1X2.

Hvis du ikke kender til det, kan du kort læse om betydningen her: 1-tallet står for hjemmeholdet i en fodboldkamp, X betyder uafgjort, og hvis du evt. spiller på 2-tallet, er det et spil på udeholdet i kampen til at vinde kampen.

Andre spilmuligheder på fodbold

1X2 odds på fodbold finder du hos ComeOn, men der er også et væld af andre spilmarkeder på fodbold, som du kan læse om her.

Du kan f.eks. også spille på antallet af mål i en fodboldkamp hos ComeOn. Her vil der være en over/under linje, og det kan være over/under 1,5 mål eller lignende. Hvis du tror, at det bliver en målrig kamp, kan du vælge at spille på over 1,5 mål. Du kan også vælge at spille under 1,5 mål, hvis du tror mere på en defensiv kamp. Hvis du vælger at spille, så skal du huske at spille ansvarligt.

På ComeOns fodbold odds finder du også spilmuligheder på om begge hold scorer i kampen. Her kan du spille enten “Ja” eller “Nej”. ComeOn tilbyder også odds på, hvilket hold der scorer første mål i kampen, hvor mange mål de to hold kommer til at score, og det er igen muligt at spille over/under på den type spil.

I de fleste af de store fodboldligaer vil du hos ComeOn også kunne satse på, om en spiller scorer i en kamp. Du kan også opleve, at ComeOn har odds på en spiller til både at score og lave en assist i kampen. Derudover vil der kunne være odds muligheder på, at en spiller scorer hattrick eller scorer på hovedstød eller lignende.

ComeOn tilbyder ydermere odds på antallet af hjørnespark på kampe fra de store fodboldligaer, og her kan du også finde odds på, hvor mange hjørnespark de to hold i kampen får hver især.

Her er et udpluk af nogle af de øvrige spilmuligheder på fodbold, som du vil kunne finde hos ComeOn.

 • Dobbeltchance: ComeOn tilbyder også odds på 1X, X2 eller 12, der også er kendt som en dobbeltchance i bettingsprog. Det gør altså, at du kan opnå gevinst ved to udfald i stedet for et enkelt som i 1X2.
 • Handicap: Der er to former for handicap i sports betting. Der er 3-vejs handicap og Asian handicap, og begge spilmuligheder finder du hos ComeOn på deres spiludbud på fodbold. Et 3-vejs handicap kan fx være, at Bayern München starter en kamp mod Dortmund med et handicap på -2. Hvis du har spillet på Bayern -2 i dette eksempel, vil det sige, at Bayern skal vinde kampen med minimum tre mål, før der er gevinst på spillet.
 • Vinderspil: Ud over de enkelte kampe i de mange forskellige ligaer tilbyder ComeOn også vinderodds på de mange fodboldturneringer, hvor du kan placere et væddemål på, hvem der fx vinder Champions League, La Liga, Serie A osv.

ComeOn tilbyder også live betting på fodbold, og her kan du finde mange af de samme spilmarkeder, som du kan før kampstart.

Du finder fx fodbold live odds på 1X2, antal mål i kampen, handicapspil, dobbeltchance og en masse andet. Det er muligt at spille live betting hos ComeOn på din computer eller mobil. Hvis du har en tablet, kan du også bruge den til sportsbetting hos ComeOn.

Andre odds på sport

Der er mange andre spilmuligheder hos ComeOn end fodbold. Der er fx odds på tennis, dart, e-sport, håndbold, boksning, MMA, motorsport, ishockey, basketball, badminton, golf, amerikansk fodbold og meget andet at finde på ComeOn.

Spilmulighederne på tennis er blandt andet:

 • Vinder af kampen
 • Den korrekte score
 • Over/under antal partier
 • En spiller til at vinde et sæt

På håndbold er nogle af spilmuligheder som følger:

 • Vinder af kampen (1X2)
 • Over/under antal mål
 • Handicap
 • Hvem scorer først x antal mål i kampen
 • Dobbeltchance
 • Halvleg/Fuldtid

Hvis du gerne vil spille på sport, så er det en god ide at bruge tid på research, inden du evt. vælger at spille, og du skal aldrig spille på noget, hvor du ikke har en viden på forhånd. Hvis du er ny spiller hos ComeOn, kan du få en velkomstbonus, hvis du er min. 18 år gammel og bosat i Danmark

Spil ansvarligt

Hvis du vælger at spille på ComeOn eller andre betting sider, så er det meget vigtigt, at du spiller med omtanke og er forsigtig. Du skal derfor ikke spille for høje beløb, som du ikke kan tåle at tabe.

På ComeOn skal du også sætte en indbetalingsgrænse for dig selv. Her er det vigtigt, at du sætter en grænse for dig selv, så du ikke spiller for penge, som du ikke kan tåle at miste.

ComeOn har også et afsnit om Ansvarligt Spil på deres hjemmeside. Hvis du har problemer med spil, er det vigtigt, at du søger professionel hjælp. Fx kan du udelukke dig selv fra alle danske bookmakere med licens ved at registrere dig i ROFUS.