Mandagens overførsel rygter — Premier League trio jagter Brighton stjerne

premier league
premier league

premier league

Seneste overførsel rygter fra hele fodboldverdenen, herunder Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, og meget mere.

Maresa snappet op af den saudiske side Al Hilal

Draxler udvider PSG deal

Julian Draxler har underskrevet en kontrakt forlængelse med Paris Saint-Germain indtil 2023, ifølge L’Equipe.

Den internationale Tyskland var på vej mod et frit agentur og var forbundet med folk som Arsenal og Bayern München.

Men den 27-årige har nu indvilliget i at acceptere en lønnedsættelse og bo på Parc des Princes. Draxlers fornyelse kommer kort efter Neymars kontraktforlængelse i sidste uge.

Inter mod fornyelse af Vidal

Inter Milan har besluttet ikke at bruge muligheden for at forlænge Arturo Vidal kontrakt med endnu et år, rapporter Calcio Mercato.

Vidal er bundet til klubben indtil sommeren 2022 og tager i øjeblikket 6,5 millioner euro med hjem hver sæson.

Inter’s økonomiske situation er vanskelig i øjeblikket, hvor Serie A-mestrene har bogført en rekordgæld, og de er klar til at give slip på Vidal på grund af hans høje lønkrav.

Fire-vejs kamp om Bissouma

Premier League trio Arsenal, Liverpool, og Manchester City og Ligue 1 outfit Marseille er alle ivrige efter at erhverve de tjenester af Brightons Yves Bissouma.

Brighton søger at få mindst 30 millioner pund (34,6 millioner euro) til den 24-årige midtbanespiller, som har anmodet klubben om at sanktionere sit salg om sommeren. [The Sunday Times]

De Lelt ikke til salg

Juventus erklærede Matthijs de Lelt „usælgeligt“ midt i den seneste stigning i overførsel interesse for forsvareren.

Chelsea, Manchester United og Barcelona nærmede sig alle den gamle dame over mulige sommerbevægelser for den tidligere Ajax mand, men de blev alle vendt væk.

Den hollandske center-back er kun to år inde i hans femårige kontrakt på Allianz Stadium og er et af fornavnene på Andrea Pirlos startende XI.