Maldini bekræfter, om Pioli vil forblive AC Milan boss eller ej

Stefano Pioli
Stefano Pioli

Stefano Pioli

Midt i megen spekulation over sin fremtid, AC Milan Paolo udøvende Maldini har givet et tip om Pioli allerede.
AC Milanos tekniske direktør Paolo Maldini har i det væsentlige bekræftet, at Stefano Pioli vil forblive som cheftræner ind i næste sæson.

Maldini blev interviewet af Sky Italia før aftenens kamp mod Juventus på Allianz Stadium og diskuterede en række forskellige emner, Rossoneri fortsatte med at vinde spillet med en 3-0 score-line.

Rossoneri har brug for en sejr for at holde niveau med Atalanta på andenpladsen og ikke glide ud af top fire helt, efter at have været i Scudetto løbet indtil for et par uger siden.

Ligesom tilbage i 2017 er Gianluigi Donnarumma fornyelsessituationen faldet ned i en sæbeopera. Den internationale Italien har mindre end to måneder tilbage på sin kontrakt, og midt i rygter om Juventus interesse og udvekslinger med fans på uddannelsespladsen har hans fremtid i Milano aldrig været så usikker.

På Donnarumma sagde Pioli til Sky Sports „Jeg så ham koncentreret, rolig og beslutsom. Vi skal også tænke på fortiden af denne spiller, der spillede i ungdomshold, han næsten brød rekord af precocity og aldrig nået et vigtigt mål som kvalifikation til Champions League. Han er fokuseret på dette mål.“

På deres kommende kampe, tilføjede han: „Vi spiller en sæson, af de andre fem kæmper for Champions League de har alle chancer for at kvalificere sig. Vi har også skæbnen i vores hænder. Hvordan vinder man? I disse tilfælde hjælper erfaring på høje niveauer helt sikkert, men også unges frygtløshed kan give dig en hånd.“