Laporta tilbyder det seneste om Leo Messi kontraktforlængelse

leo Messi
leo Messi

Messi

Under et nyligt interview med en catalansk nyhedskanal tilbød Joan Laporta det seneste om Leo Messi’s kontraktforlængelse på FC Barcelona.
Vi har for nylig fortalt dig, at Joan Laporta allerede havde et tilbud til Leo Messi, det var en mere end 50% lønreduktion. Tilsyneladende er der endnu ikke givet noget officielt tilbud fra præsidenten til klubbens symbol. Joan Laporta er klar over, at han ikke vil have for meget plads til at manøvrere, når han kommer med det tilbud. Der er stadig frygt for, at Leo ikke vil acceptere disse vilkår, og klubben er klar til enhver eventualitet.

Faktisk er der bekræftelser indefra klubben af en plan uden den argentinske. FC Barcelona besluttede at begynde at planlægge deres fremtid uden at overveje Messi deres franchise-afspiller. Hvis han ønsker at blive i klubben for at gå på pension, vil det være et stort plus for dem. Men de vil ikke tvinge Messi til at blive, og de vil forstå det, hvis han vælger at forlade. Efter alt, hvad han har gjort for klubben gennem årene, har Messi fortjent sin ret til at træffe en beslutning om hans fremtid.

Laporta stoler Messi vil gøre „det rigtige“.

Joan Laporta har lavet runder over hele Catalunya og talt om status for forhandlingerne med Leo Messi. Indtil videre er der ingen reel fremskridt på det officielle tilbud, fordi han ved, at det måske ikke er nok. Selv om han bekræftede, at han stoler på, at Messi vil forny sin kontrakt med FC Barcelona, vil han ikke fladt ud sige, at han vil blive enige om nogen vilkår.

Laporta begrænser sig til at sige, at forhandlingerne stadig er i gang. Han talte lige med Cadena SER fra Catalunya for at sige følgende: „Du bliver nødt til at spørge ham om forhandlingerne. Jeg vil gøre alt for at overbevise ham om at blive. Alt inden for klubbens muligheder. Jeg ser ham motiveret, men jeg tror, han ønsker at blive i klubben.“