Laporta føler, at Messi Barcelona fornyelse kommer tættere

Messi
Messi

Messi

En dag efter at have vundet Copa America fik Lionel Messi en opdatering om hans kontraktfornyelse fra Joan Laporta selv på mandag.
På trods af de mange tvivl omkring Leo Messis kontraktfornyelse, føler Joan Laporta sig stadig sikker på, at aftalen kan ske snart. Der har været mange forhindringer gennem forhandlingerne, der for det meste er relateret til klubbens lønloft. La Liga nægter at hjælpe Barcelona overse reglerne, som de skal med enhver anden klub. Laporta har arbejdet hårdt for at aflaste nogle af de spillere, der ikke længere er med i Ronald Koemans planer.

Disse spillere er Phil Coutinho, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti, og en håndfuld mere, der skal forlade klubben. Hvis de catalanske giganter formår at slippe af med disse spillere, er der en god chance for, at Leo Messi kan blive i klubben næste sæson. For et par uger siden var der frygt i Joan Laportas ansigt, fordi tingene begyndte at blive lidt kompliceret for dem. Men i dag var en ny dag for nye nyheder i den henseende. Laporta netop tilbudt, hvad der kunne betragtes som den mest opmuntrende opdatering på Messi fremtid.

Laporta er glad for Messi Copa America triumf.

Under en offentlig begivenhed rapporteret af Marca, Laporta tilbudt opdateringen på Messi fremtid. Han lykønskede også ham og ‘Kun’ Aguero for at vinde Copa America med Argentina. Alle ville have dem til at vinde turneringen for at få mere selvtillid de næste par år i klubben. Dette er, hvad Laporta sagde: „[Messis fornyelse] skrider tilstrækkeligt frem. Alle catalanerne, Barcelona, Catalonien og hele fodboldverdenen er glade, fordi Leo vandt Copa America.

„Det er meget spændende at se den bedste spiller i fodboldhistorien blive begejstret for at vinde en titel som denne, og han fik os alle til at græde af glæde. Han er meget glad, vi er alle glade, Jeg er glad for Leo, der har formået [at vinde Copa America], sammen med sine holdkammerater, og at Argentina er igen i eliten, og [Jeg er] også [glad] for [Sergio] Aguero. Jeg er glad for Messis familie, for Argentina, for Barcelona, som er anerkendt, beundret og elsket for at have dette bånd med Leo.“