Kroos advarer Tyskland forud for Euro 2020 face-off med Frankrig

Toni Kroos
Toni Kroos

Toni Kroos

Tyskerne påtager sig et hold, der betragtes som favoritter, for at vinde konkurrencen på åbningsdagen for deres Euro-kampagne.
Tyskland skal forbedre taktisk foran Frankrig i deres åbning Euro 2020-kamp, siger Toni Kroos.

Det var Frankrig, der stoppede Tyskland på deres spor for at nå finalen i EM for fem år siden, med Antoine Griezmann scorer to gange på Stade Velodrome at banke Die Mannschaft ud af Euro 2016.

Joachim Lows mænd har været ret skuffende på den internationale scene siden da, undladt at komme forbi gruppestadierne i VM 2018 og være ude af stand til at gå videre til den sidste fase af Nations League.

Lav vil være på udkig efter forløsning i sommerens europæiske turnering, da han nærmer sig slutningen af sin 16-årige rejse med det tyske landshold.

Tyskland starter deres Euro 2020-kampagne den 15. juni ved at påtage sig Frankrig, der er almindeligt betragtet som favoritter til at vinde konkurrencen, står Portugal den 19. juni og gå imod Ungarn i den sidste fodboldkampen i gruppen af død.

„Vi er nødt til at forbedre, også taktisk,“ insisterede Kroos og talte til Goal og SPOX.

„Den 15. juni er der ikke flere eksperimenter. Hvis vi er nødt til at prøve noget mod et hold som Frankrig, så vil det være svært for os.“