Koeman tilbyder skade opdateringer på 4 Barcelona stjerner

Barcelona Football
Barcelona

Forud for La Liga kampen mellem Rayo Vallecano og Barcelona, Ronald Koeman har tilbudt de seneste skade nyheder på fire spillere.
Ronald Koeman har givet det seneste om Ansu Fati, Pedri, Ousmane Dembele og Ronald Araujo.

Barcelona vende tilbage til handling på onsdag for en tur til Rayo Vallecano i La Liga. Fra et Clasico-nederlag til Real Madrid har de catalanske giganter brug for alle tre point for at kickstarte deres sæson. De ligger i øjeblikket på niende plads i klassementet.

Så forud for sammenstød i Vallecas, Koeman talte til journalister i en pre-match konference og gav følgende skade opdateringer.

Fati er en tvivl

Den 18-årige lidt et mindre problem mod Real Madrid og er en tvivl om at møde Rayo Vallecano.

„Han har ubehag,“ sagde Barcelona-manager Koeman. „Han er stadig en tvivl. Vi har ringet til ham og vil i morgen tidlig beslutte, om han kan rejse med os.“

Hvad med Dembele & Pedri?

Pedri har kæmpet med en lårskade siden september. Den 18-årige vendte tilbage i 3-0 Champions League nederlag til Benfica men lidt et tilbagefald. Han havde endnu et tilbageslag i weekenden, og Koeman indrømmer, at han kunne være ude et stykke tid længere.

„Vi er alle bekymrede for skaderne,“ sagde hollænderen om Pedri. „Vi forsøger at analysere situationen, så spilleren kan forbedre. Det kunne være, at Pedri holder sig ude lidt mere tid.“

Dembele har genoptaget træning fra en forstrækning skade, selv om han synes tvivlsom for onsdag sammen med Pedri og Araujo.

Koeman tilføjede: „Du skal være bekymret i denne henseende. På grund af dette sætter vi ikke en date på Dembele, Pedri eller Araujo. Vi taler hver dag om det. Vi ved præcis, hvor de er.“