Juventus 3-1 Parma — Serie A Spillerbedømmelser

Juventus vs Parma
Juventus vs Parma

Juventus vs Parma

Allianz Stadium var stedet, hvor Juventus fik besøg af Parma i midtugens Serie A armatur. Vi har spiller-seertallene.
Cristiano Ronaldo var dybt frustreret i aften trods Juventus’ sejr mod Parma på Allianz Stadion. Som Bianconeri gå gennem midten af en kompliceret uge med hele European Super League-fiaskoen. De var nødt til at vinde aftenens kamp for at holde deres håb om at få det andet sted i Serie A sikret denne sæson. Selvom titlen ikke ser så sikker ud, er det stadig matematisk muligt for dem at løfte den. Cristiano ønsker også turneringens topscorer award, som ville være hans første, siden han ankom til Italien.

I starten af spillet reddede Colombi den mest tydelige chance, Cristiano havde i hele spillet. Desuden var den portugisiske stjerne mildt ansvarlig for Parmas åbningsmål under et frispark. Brugman blev skudt igennem præcis det sted, hvor Ronaldos hoved skulle have været i barrieren. Men den staar anede lige som bolden kom mod ham. Alle Juventus-fans blev oprørt online for denne tydelige fejl fra Cristiano.

Sandro og De Ligt redde Juventus

Den ubesungne helt for Juventus var nogen, ingen forventede på grund af hans position på banen: Alex Sandro. Med equalizer i første halvår og vinderen i den anden, det var mere end nok for Juventus at få de tre point mod Parma. Matthijs de Ligt scorede også den tredje i en atypisk aften for Juventus’ forsvarere på Allianz Stadion.

Hvad Cristiano Ronaldo angår, fik den portugisiske stjerne endda reserveret for at vise sin frustration, da han indså, at han ikke ville score i aften. Forhåbentlig kan han score et andet mål i den næste kamp Juventus skal spille næste søndag mod Fiorentina. Cristiano er nu nødt til at modstå al den kritik, der kommer hans vej for ikke at fejre sejren med sine holdkammerater.

Spiller vurderinger

Juventus: Buffon (6), Bonucci (6), Danilo (6), Sandro (8), De Ligt (8), Arthur (7), Bentancur (7), McKennie (7), Cuadrado (7), Dybala (7), Ronaldo (6).

Bænk: Kulusevski (6), Rabiot (7), Ramsey (6), Bernardeschi (6), Morata (6).

Parma: Colombi (5), Laurini (6), Bani (5), Osorio (5), Pezzella (5), Brugman (7), Kurtic (6), Grassi (5), Gervinho (5), Pelle (5), Mand (5).

Bænk: Cornelius (6), Mihaila (6), Hernani (5), Busi (5), Karamoh (5).

Du er velkommen til at gøre dit valg på spillerens ratings og forestillinger ved hjælp af widgeten nedenfor.