Joan Laporta åbner op om den europæiske Super League

European Super League
European Super League

European Super League

Efter alt det kaos, dette skabte, åbnede Joan Laporta endelig op om Den Europæiske Super League og dens seneste fiasko.
Ud af alle de præsidenter, der var involveret i oprettelsen af den europæiske superliga, var Joan Laporta den eneste, som UEFA ikke bebrejder for det, der skete. Aleksander Ceferin erklærede for nylig, at han forstod Blaugrana præsident, fordi han føler et enormt pres for klubbens økonomi. Vi havde stadig ikke en klar idé om, hvor Laporta stod med al denne Super League-skabelse, men han åbnede sig endelig i dag.

Det skete under et interview med Esport3, hvor han blev afhørt om hele ideen. Ikke overraskende støtter Laporta Super League, så længe det er gjort korrekt. Efter at have læst hans udtalelser, vil du måske spekulere på, om Ceferin stadig tænker på samme måde om FC Barcelona-præsidenten.

Laporta forklarer, hvorfor han støtter Super League.
I sit interview til Esport3 sagde Laporta: „Vores holdning var forsigtig. Super League er en nødvendighed, men klubbens medarbejdere vil have det sidste ord. De store klubber har en tendens til at bruge en masse indtægter, og vi har ret til at have indflydelse på, hvordan budgettet er delt. Denne konkurrence skal være attraktiv, den skal baseres på sportens fortjeneste.

„Vi forsvarer alle de statslige ligaer, og vi er åbne for en åben dialog med UEFA. Alle disse klubber har brug for mere indkomst for dette at forblive et godt show. Der har været pres på nogle klubber, men forslaget er der stadig. Vi foretager alle massive investeringer. Alle lønninger er ret høje, og vi er nødt til at overveje alle disse aspekter samt alle fordele baseret på sport.“