‘Jeg var en Chelsea fan vokser op’ — Sancho antænder Blues overførsel samtaler

sancho
sancho

Jadon Sancho

BVB-stjernens seneste tilståelser kommer som et slag for Man United, der forstod at have ham på toppen af deres ønskeliste.
Jadon Sancho indrømmer, at han var en „Chelsea fan vokser op“, og at Frank Lampard plejede at være hans barndom „Englands helt“.

Sancho, der har skabt et navn for sig selv som en af Europas bedste unge angribende spillere, har siden sidste år været stærkt forbundet med en tilbagevenden til England.

Manchester United siges at være førende kapløbet om at underskrive den 21-årige Borussia Dortmund fremad. Det er blevet rapporteret klubben og spilleren har indgået en aftale om personlige vilkår og United forhandler nu med Dortmund over hans transfergebyr.

Den internationale England har i mellemtiden også været forbundet med en flytning til Chelsea, og hans seneste kommentarer viser, at han foretrækker at flytte til Stamford Bridge i stedet for Old Trafford.

„Min Englands helt? Jeg ville nok sige Frank Lampard. Jeg var en Chelsea fan, der voksede op, jeg har ikke tænkt mig at lyve,“ indrømmede Englands internationale, via TalkSport.

„Didier Drogba og Frank Lampard var mine yndlingsspillere på det tidspunkt. Jeg elskede bare Frank Lampard, hvordan han spillede sit spil, han var så direkte og så komponeret på bolden. Jeg kunne godt lide sådan noget.“