Henry udsteder Arteta en fed Arsenal udfordring

Henry
Henry

Henry

Med Arsenals Premier League-kampagne i tatters har Henry udfordret Arteta til at give det hele i Europa.
Thierry Henry mener, at Mikel Arteta stadig kan redde Arsenals sæson ved at vinde Europa League for at genoprette klubben tilbage i Champions League.

Mens sympatisk over for Artetas kampe denne sæson, Henry indrømmede Arsenal har underspillet.

Gunners sidder i øjeblikket 10 i Premier League og 12 point uden for en top fire plads. En otte-punkts kløft, i mellemtiden, står mellem dem og sjette placeret Liverpool, der besætter den endelige Europa League-plads.
Så, med det første ben af en Europa League-semifinale slips med Villarreal kommer op på torsdag, Henry har opfordret Arteta til at gå helt ud for hæder.

„Hør, jeg er en vinder, og hvis vi vinder Europa League, er vi i Champions League, ikke?“ Arsenal legenden fortalte TalkSport.

„Men hvis vi taler om sæsonen, fans har talt om og har været højt om, hvad der ikke sker på Arsenal Football Club i det øjeblik.

„Jeg kommer aldrig til at gå på chefen, fordi jeg selv er manager, selvom jeg ikke er ansat i minuttet, Jeg ved, hvor svært det er at trække i trådene og få tingene til at ske.

„Men i slutningen af dagen, lige nu Arsenal er underpræsterende, og det er ikke rigtig mig at sige det, du bare nødt til at se de spil.

„Hvis vi vinder Europa League, kan du ikke sige, at det er ingenting, det er noget, det vil blive succes, og da vi vil være tilbage i Champions League, hvor vi ønsker at være.

„Det er ikke, hvordan nogen af os gerne vil ankomme der, men det ville være fantastisk, Jeg ville være over månen, hvis vi kan vinde Europa League.

„Men nogle ting er ikke rigtigt i klubben lige nu, og når folk er vokal om det, skal du være forsigtig, fordi fans altid vil beslutte fremtiden for nogen, uanset om det er en spiller, træneren, hvad enten.“

Hvis Arsenal kan slå Villarreal, kan en all-engelsk-finale med Manchester United afvente dem, hvis Red Devils besejrer AS Roma i deres eget sidste fire sammenstød.