Hazard“ stadig ikke 100 procent „foran Belgiens Euro 2020-åbner

Eden Hazard
Eden Hazard

Eden Hazard

Det er stadig uvist, hvor meget fremad, der udholdt endnu en skadesplaget sæson med Real Madrid, vil blive involveret i Euro.
Eden Hazard er „stadig ikke 100 procent“ foran Belgiens Euro 2020-åbner mod Rusland på lørdag.

Hazard har kæmpet med en række skader, siden han hoppede skibe fra Chelsea til Real Madrid i sommeren 2019, som har set ham blive genstand for kritik blandt Madridistas.

Den 30-årige er i øjeblikket på international pligt og mangler fuld fitness. Der er spørgsmålstegn vedrørende den rolle, han vil spille for Belgien i sommerens europæiske turnering, da han gik glip af to af de tre opvarmningskampe og knap nok spillede i én.

„Jeg var i stand til at spille 10 minutter mod Kroatien, og jeg har kun haft en hel uge med træning,“ Hazard fortalte belgiske medier kanal RTBF.

„Vi vil se, med det medicinske team, hvad jeg vil gøre for den første kamp. For at starte, vil det være cheftræner beslutning, men jeg er stadig ikke 100 procent, så vi vil se, hvad vi vil gøre.“

Der har været forhandlinger Hazard vil overveje pensionering fra international fodbold efter Euro 2020, og spilleren er ikke udelukke det. „Jeg ved det ikke, vi vil se godt.“