Haaland ikke gøre Barcelona henvendelser som overførsel kamp hots op

Barcelona Football 1
Barcelona Football 1

Barcelona FC

En La Masia akademikandidat, der nu er på BVB’s bøger tyder på, at in-demand norsk ikke har vist nogen nysgerrighed om livet på Camp Nou.
Erling Haaland er en af de to hotteste ejendomme i verdenfodbold lige nu og har været forbundet med næsten alle større europæiske sider, da hans fremtid fortsat er et intenst spekuleret emne.

Borussia Dortmund sensation har en løsladelsesklausul på 75 millioner euro på sin kontrakt, men den kommer ikke i spil før 2022 — og dem, der er seriøst interesserede i ham, vil sandsynligvis ikke vente indtil da for at forsegle hans underskrift.

Fabrizio Romano har rapporteret, at FC Barcelona allerede har haft samtaler med Haalands agent over en potentiel sommeroverførsel.

Barcelona, der har brug for ildkraft efter at have solgt Luis Suarez, mens de også søger en efterfølger til Lionel Messi, har efter sigende identificeret ham som deres prioriterede mål.

Quizzed om Haaland har stillet ham spørgsmål om Barcelona, Mateu Morey fortalte Mundo Deportivo: „Aldrig.

„Men hverken for Barca eller for Madrid. Vi er venner. Vi taler om livet. Vi kommenterer Bundesliga eller Champions [League] kampe, men intet andet.

„Hvis han forlader det er en personlig beslutning, som han har at gøre med sit folk. Jeg håber bare, du kan blive meget længere hos os.“