Griezmann finder Frankrig fejl i underwhelming Ukraine dødvande

Griezmann
Griezmann

Griezmann

For al deres ildkraft kæmpede de regerende verdensmestere for at nedbryde oppositionens forsvar og undlod at finde en morder andet mål.
Frankrig gjorde en snublende start på deres VM titel forsvar, da de blev afholdt til en 1-1 uafgjort af Ukraine på onsdag.

En vidunderlig Antoine Griezmann mål gav Frankrig føringen, med FC Barcelona fremad curling i en tommer-perfekt skud fra uden for boksen i 19 minut.

Les Blues blev derefter kilden til deres egen smerte, da Presnel Kimpembe afbøjede Serhiy Sydorchuks tamme skud, som syntes at gå bredt af højre indlæg, i sit eget net.

Værterne tog 18 forsøg, men på trods af tilstedeværelsen af folk som Kylian Mbabpe, Olivier Giroud, Kingsley Coman, Paul Pogba og Ousmane Dembele, var ude af stand til at dræbe spillet.

Griezmann talte efter kampen og satte spørgsmålstegn ved taktikken, da hans side snublede i åbningskampagnen i deres VM-kvalifikationskampagne.

„Vi havde brug for måske flere offensive spillere, der er i stand til at gå one-v-one på sidelinjen,“ fortalte han TF1.

„Vi vil lære at spille i et system som det og forsøge at begynde at vinde igen. Vi ville vinde, men vi spillede ikke et godt spil. Vi vil se på det hele og forsøge at forbedre det.“