Florentino fortsætter sine angreb på Ronaldo og Mourinho

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho

Vi har flere Florentino lækager, som verden kan høre. Denne gang kom han efter Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho på utrolig måde.
De berygtede Florentino lækager har et nyt kapitel, hvor han bagtaler Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho. I går morges udgav „El Confidencial „en række lydfiler, der klart blev redigeret. I det første parti, Perez slanders Iker Casillas og Raul Gonzalez Blanco. Men det var bare toppen af isbjerget i det, der kun kan betragtes som et angreb mod Real Madrid. I dag har vi nye lækager, hvor præsidenten smækker Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho ved at kritisere størrelsen af deres ego.

Selvom vi mener, at intet virkelig vil ske efter dette, lydfilerne er et must-lytte til enhver Real Madrid-fan. At høre Perez tale sådan i et mere afslappet miljø giver os en bedre idé om den personlighed, han har. Vi har stadig ikke hørt noget svar fra de folk, han nævner i disse bånd. Så snart vi gør det, vil vi rapportere om, hvad de siger.

Florentino kalder Ronaldo en idiot.

Ud af alt, hvad han siger, er følgende sætning måske den hårdeste, der er blevet rapporteret af „El Confidencial“. Han maler også Fabio Coentrao som karikatur:“ [Ronaldo] er vanvittigt. Fyren er en idiot, han er syg. Du tror, han er normal, men det er han ikke. Hvis han var, ville han ikke gøre alt det, han gør. Den sidste dumme ting, som alle i verden så… Hvorfor tror du, han ville gøre noget så dumt? Mendes har ingen kontrol over Ronaldo og det er det samme med Mourinho. Selv til interviews lytter de ikke til ham. Det er to fyre med frygtelige egoer, ødelagde parret, som ikke ser virkeligheden, fordi de begge kunne tjene mange flere penge, hvis tingene var anderledes.

„De er begge unormale, fordi vi taler om en masse penge i form af billedrettigheder. Og med det ansigt, de har, den udfordrende blænding, det faktum, at ingen kan lide dem… Hvis omtalen var anderledes, ændrer alt sig. Fabio Coentrao er nødder, det er en af virkningerne af Real Madrid. Han er en anden tankeløs, og Madrid spiser fyre sådan. Lige nu er han bange, og Mourinho er en idiot. Det er ikke fordi han ikke vil lege… han er lidt dum, når han kører uden kørekort. Presset er ramt af ham, og det er fordi han er syg, men den anden er ligeglad med det.“