Fare klar til Chelsea genforening, bekræfter Zidane

Eden Hazard
Eden Hazard

Eden Hazard

Den belgiske internationale har genvundet sin skade lige i tide til den afgørende kamp mod hans tidligere hold i denne uge.
Eden Hazard er klar til at spille i Real Madrids kommende Champions League-sammenstød med Chelsea, Zinedine Zidane har bekræftet.

Hazard gjorde sin første optræden i over en måned under Real Madrids målløse uafgjort mod Real Betis i La Liga på lørdag.

Den 30-årige, der kom efter at komme sig efter en hofteskade, fik lidt tid på banen, da han erstattede Marco Asensio i de sidste 13 minutter.

Kun 15 gange i alt har den belgiske fremad spillet i denne sæson hidtil, og han kunne gøre en 16. optræden tirsdag i det første ben af Champions League-semifinalen.

„Jeg kan ikke se ham med nogen tvivl [i hans sind], og den anden dag var han meget god,“ sagde Zidane i sin før-kamp pressekonference, via Marca.

„Det vigtigste var det, og nu er han klar til at gå. Vi er glade, fordi han vil give os en masse.“

Der var nogle bekymringer omkring Real Madrids fanbase, at Toni Kroos, der har savnet de sidste tre kampe, kunne være fraværende endnu en gang, men Zidane har lettet frygten for at sige, at den tyske midtbanespiller er tilgængelig for Chelsea armaturet.

Los Blancos, dog bliver nødt til at gøre undvære venstre-back Ferland Mendy.